Aanrader voor teamcoaches en teamleiders die willen groeien

Ik heb twee trainingen gevolgd bij Use your Talents. Annita en Majka zijn ervaren professionals die in hun trainingen zowel vakkennis als praktische tools inzetten. Daarnaast creëren ze tijdens de trainingen met de deelnemers heel snel een open sfeer, waar alle ruimte is voor humor, kwetsbaarheid, openheid en het eerlijke gesprek. Dankzij praktische oefeningen en loepzuivere feedback zijn deelnemers aan deze trainingen verzekerd van een waardevolle opbrengst.

Deskundig, betrokken en relevant

Use your talents raakt de kern van waar het over team-en organisatie ontwikkeling over zou moeten gaan. Vanuit je talent, eigenaarschap in verbinding met anderen. Sterk in communicatie, onderstroommanagement met onderbouwde en relevante theorie en ervaring!

Ik heb de training als inspirerend ervaren, met praktische handvatten en in een prettige omgeving.

De training bood mij de ruimte om echt even te landen: in het hier en nu, los van de buitenwereld. De setting voelde veilig en rustig. Annita creëerde direct een vertrouwde sfeer, stelde mij op mijn gemak en inspireerde door haar manier van begeleiden. Je mocht volledig jezelf zijn. Ik heb veel geleerd en neem concrete, direct toepasbare inzichten mee. Mijn rugzak is weer mooi gevuld.

Erg goede training met een goede balans van theorie en oefenen in praktijk situaties

Erg goede ervaring en meteen toepasbaar in het werk

Doorleefd leren: door direct te doen én verdiepen:

Bewuster bekwaam van mijn leiderschap. Kern kunnen vastpakken. Luie coach zijn!

Zeer waardevolle en inzichtelijke leiderschapstraining

Mijzelf beter leren kennen, sterktes en zwaktes lopen inzien, en veel tips, tricks en tools leren kennen. Waardevol.

• Hoe tevreden ben je over de trainer/ coach?

Hele interessante en waardevolle trainingen op het gebied van leiderschap.

Drie leergangen gevolgd bij Use your talents. Alle drie ontzettend inspirerend en leerzaam en gegeven door enthousiaste, warme en kundige trainers.

• Hoe tevreden ben je over de trainer/ coach?

Het was een zeer verrijkend traject; zowel zakelijk als prive

Ik merk dat ik de kennis en ervaring die ik anderhalf jaar geleden heb opgedaan nog dagelijks toepas. Óók om anderen mee te helpen. Zeer waardevol dus!

Inspirerend

Een ontzettend leuke en inhoudelijk zinvolle training om je talent te leren ontdekken en effectief in te zetten.

Inspirerend en praktisch

De leiderschapstraining heeft mij geholpen om mijn eigen stijl verder te ontwikkelen en met meer vertrouwen en impact leiding te geven.

• Hoe tevreden ben je over de trainer/ coach?

Geweldig om onder leiding van Annita te leren.

Annita beschikt over een diepgaande kennis van zaken en weet deze op een warme inspirerende manier over te brengen. Met haar enthousiasme moedigt ze cursisten aan om het beste uit zichzelf te halen, binnen een sfeer van vertrouwen, respect en oprechte betrokkenheid.

Top training!

Nuttige en effectieve training waarin je als persoon en professional stappen zet!

• Hoe tevreden ben je over de trainer/ coach?

Eye opening evaring gehad bij de leiderschapstraining van Annita!

Als nog onervaren leidinggevende begon ik aan de training van Annita en wist niet goed wat ik kon verwachten. Het was intensief maar ook enorm leerzaam en een openbaring over wie ik ben als leider en hoe ik dit het beste kan uitvoeren.

Verrassend

Veel hands-on opdrachten tussen de theorie. Door je kennis direct te oefenen en de ontvangen feedback, maak je een snelle ontwikkeling door!

• Hoe tevreden ben je over de trainer/ coach?

Perfecte combi v. nuttige theorie, praktijkoefening, persoonlijke tips van de coach en toplocatie.

De zeer waardevolle leergang Effectief & Talentgericht Leiderschap van Use Your Talents gevolgd. Aan de slag gegaan met persoonlijke leiderschap, met aandacht voor persoonlijke kwaliteiten, kernwaarden, talent erkennen, communicatiestijlen, conflicthantering, geweldloos communiceren, en situationeel leiderschap In een intieme setting met 5 andere cursisten. De hele training voelde heel luchtig met tijd voor ontspanning en lekkers en ondertussen heel veel nuttige theorie geleerd. Ook de locatie verdiend 5 sterren: we werden getrakteerd op onvoorstelbaar lekkere lunches en diners van kok Anna van Allekante BV in Breda, naast het Mastbos en goed bereikbaar naast de A16.

• Hoe tevreden ben je over de trainer/ coach?

Bruikbare theorie en fantastische oefeningen om ze te gebruiken!

Veel geleerd van Annita. Ze heeft de verschillende theorieën ontrafeld en in bruikbare manier aangeboden. Met name de oefeningen zorgden ervoor dat ik het geleerde gelijk in praktijk kon brengen.

• Hoe tevreden ben je over de trainer/ coach?

Ik heb er nog elke dag profijt van

Met een koel hoofd en een warm hart denk ik terug aan deze intense trainingsdagen. Het heeft mij handvatten gegeven waar ik nog dagelijks profijt van heb. Van een collega heb ik laatst gehoord dat hij mij zo gegroeid vind na het volgen van die training. Theorie, praktijk, creativiteit in de training op de meest fantastische locatie in Breda! Eén echte aanrader met Anita als een zeer kundige trainer.

• Hoe tevreden ben je over de trainer/ coach?

Goede en leerzame training van een deskundige en bevlogen trainster.

3 fijne trainingsdagen gehad, veel geleerd en de opgedane kennis goed on de praktijk kunnen toepassen. Prachtige locatie en de bevlogenheid van de trainster was zeer aanstekelijk

• Wie (naam) is jouw trainer of coach? Annita Eeuwijk
  • Hoe tevreden ben je over de trainer/ coach?

Waardevol met goede inzichten vanuit de instructeur!

Leerzaam en waardevol. Anita laat je zelf echt duurzaam ontwikkelen.

• Hoe tevreden ben je over de trainer/ coach?

Persoonlijke begeleiding in je ontwikkeling

Tijdens de cursus heb ik zoveel geleerd. Het is mooi te zien dat Anita bij jezelf de kracht naar boven krijgt

Inspirerend en praktisch

UYT weet je in je kracht te zetten als leider zodat dit zelfvertrouwen geeft.

• Wie (naam) is jouw trainer of coach? Annieta Ewijk
  • Hoe tevreden ben je over de trainer/ coach?

Het was een ontzettend waardevolle training met veel inzichten en praktisch toepasbaar.

Anita beschikt over een hoge mate van deskundigheid. De trainingen zijn zeer waardevol, zowel voor teams als voor individuele deelnemers. Door het gebruik van praktijkgerichte voorbeelden is de opgedane kennis direct toepasbaar. De gegeven opbouwende feedback wordt uitgebreid geoefend, waardoor het effect duidelijk merkbaar is. Deze aanpak maakt het mogelijk om de opgedane ervaring breed en in diverse contexten toe te passen. De trainingen vinden plaats op een sfeervolle locatie en worden ondersteund door uitstekende catering.

• Wie (naam) is jouw trainer of coach? Anita Euwijk
  • Hoe tevreden ben je over de trainer/ coach?

Top, veel energie en goede tools geleerd

De training is een mooie mix van theorie en oefenen met praktijk cases. In een enorm fijne setting. Annita geeft erg veel vertrouwen en bouw blokken om daarna verder te pakken in de praktijk. En niet onbelangrijk, op een top locatie met heerlijk eten!

• Hoe tevreden ben je over de trainer/ coach?

Professionele leergangen die inzichten geven en direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Ik heb zelf diverse leergangen gevolgd bij Use Your Talents en ze hebben mij ontzettend geholpen bij mijn ontwikkeling in leiderschap en teamcoaching. Er zit een fijne opbouw in het programma waardoor er steeds meer diepgang ontstaat. De trainingsdagen zijn afwisselend en theorie wordt direct toepasbaar gemaakt in de praktijk. Zeer prettige manier om vol energie met ontwikkeling bezig te zijn!

• Hoe tevreden ben je over de trainer/ coach?

Super fijne training, de trainer creëert een veilige werk omgeving. Super mooie aanvulling op mijn groei en ontwikkeling. Zeker een aanrader mooie locatie en niet onbelangrijk heerlijk eten!

Kleine Hil 16

4822 AE Breda

076 700 2016

Over Use Your Talents | Leiderschap | Teamontwikkeling | Communicatie

Use Your Talents is een erkend opleidings-en trainingsinstituut gespecialiseerd in leiderschap, teamontwikkeling en communicatie. Wij geloven dat het loont om je te richten op ontwikkeling van je sterke punten en “de rest” aan de voorkant goed te organiseren. Onze waarden zijn: * Deskundig, * Creatief * Inspirerend en Persoonlijk. Het resultaat van onze programma's? Leiders die stevig staan, teams die echt samenwerken en organisaties waar vertrouwen voelbaar is. Je bent van harte welkom! Annita Euwijk, Oprichter Use Your Talents

Over Onderwijsscore.nl NRTO