Fantastische week Lapland met Mökki Travel!

Mede door de goede adviezen en begeleiding van Lisette van Mökki Travel hebben we een hele fijne tijd gehad in Ruka! Omdat we ook alle activiteiten al vooraf hadden gepland én geboekt, gingen we ontspannen en goed voorbereid op pad. De sneeuwscooter safari, de huskytocht (waarbij we zelf mochten sturen!), de sledetocht onder de sterren, alles was even bijzonder! Maar wat mij het meest is bijgebleven is de stilte en de prachtige natuur tijdens onze sneeuwschoenwandeling door het Oulanka National Park. Wat een ervaring! Ook onze mökki (huisje) was helemaal zoals we hadden gehoopt; ruim en knus met een open haard om heerlijk bij op te warmen, op loopafstand van de pistes, de supermarkt en het dorp. En na een actieve dag konden we heerlijk ontspannen in onze eigen sauna! We hebben genoten! Wij komen zeker weer bij jullie terug als we nieuwe plannen maken voor een reis naar Lapland, want dat we nog eens terug gaan staat vast! Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!

Behulpzaam en meedenkend reisbureau

Alles was keurig geregeld door Mökki travel, ze waren goed te bereiken en reageerden ook snel als we een vraag hadden. Er werd goed meegedacht met onze wensen. Wij zijn zeer tevreden klanten!

• Persoonlijk advies

Alles tot in de puntjes geregeld

Wat een heerlijke week in Lapland hebben wij achter de rug! Onze mokki voldeed volledig aan het wensenlijstje dat we van te voren hebben doorgegeven. Heerlijk rustig gelegen, een sauna op temperatuur, een houtkachel en voorzieningen op loopafstand. Dankzij de duidelijke informatie waren we goed voorbereid. Zoals een van de gidsen al zei: ‘mokki weet waar ze het over hebben’. Wij zijn fan van Finland geworden, voor herhaling vatbaar!

• Persoonlijk advies

Alles wat tip top geregeld!

Mijn reis met Mökki Travel was echt fantastisch! Vanaf de aanvraag en het persoonlijke contact tot aan de reis zelf: alles was tiptop geregeld. Van A tot Z was alles georganiseerd, waardoor ik alleen nog maar hoefde te genieten. De excursies waren stuk voor stuk geweldig, met als absolute hoogtepunten de husky safari en de sneeuwscootertocht. Daarnaast was ons mökki-huisje echt een droom. Tussen de excursies door even opwarmen, ’s avonds de open haard aan en ontspannen in je eigen sauna… dit is precies hoe een Lapland reis hoort te zijn!

Geweldige locatie

Lapland specialist Mokki maakt echt alle beloftes waar. Ook Ruka Adventures verzorgd alle excursies heel professioneel, zoals de rendieren en de tocht met de husky's. Op hun advies hebben we ook een auto gehuurd, waardoor we veel hebben kunnen doen. Echt een vakantie waar we nog langdurig op terug zullen kijken!!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Persoonlijk advies

Een onvergetelijke, magische week in Lapland

Onze reis naar Lapland was echt fantastisch, mede dankzij Mökki Travel. ❄️ Alles was super goed geregeld: de transfers, de excursies en de planning. Daardoor konden we echt ontspannen en genieten. Ook waren we vooraf goed voorbereid door Lisette, wat heel fijn was. Het Mökki-huisje was prachtig en knus. Na een dag vol activiteiten was het heerlijk om ’s avonds bij de open haard te zitten of de sauna in te gaan. In wil team Mökki Travel bedanken voor deze mooie reis ❤️

• Persoonlijk advies

Een onvergetelijke reis naar Lapland waarbij alles tot in de puntjes geregeld was door Mökki Travel

Onze reis naar Lapland met Mökki Travel was echt fantastisch en een ervaring die we nooit zullen vergeten. Vanaf het moment dat we aankwamen was alles perfect geregeld en verliep alles heel soepel. Het huisje waar we verbleven was prachtig, super sfeervol en echt een droomplek midden in de sneeuw. Tijdens de reis hebben we geweldige activiteiten gedaan die allemaal door Mökki Travel waren georganiseerd. De husky safari was absoluut een hoogtepunt. Zelf met de slee door het besneeuwde landschap rijden terwijl de enthousiaste husky’s je door de natuur trekken is echt een magische ervaring. Daarnaast hebben we een sneeuwscootertocht gemaakt en een prachtige sneeuwschoenwandeling gedaan door de stille winterse natuur. Wat het extra bijzonder maakte, was dat we tijdens de activiteiten ook heerlijke lekkernijen en warme drankjes kregen, waardoor je echt even kon opwarmen en genieten van het moment. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hoefden ons nergens zorgen over te maken. Ik geef niet snel een 10, maar deze reis heeft echt mijn verwachtingen overtroffen. Echt 100% een aanrader voor iedereen die Lapland op een bijzondere en goed georganiseerde manier wil beleven!

• Persoonlijk advies

Top begeleiding zoals je het graag zou willen, aanrader!

Vorige week zijn we met drie gezinnen op reis geweest naar het mooie Fins lapland. (Ruka). In de voorbereiding hadden we veel vragen. Ook omdat we met een grote groep reisden. We konden altijd mailen en bellen en kregen altijd snel een reactie. We willen het Mokki-team graag hartelijk bedanken voor de goede service en de altijd correcte en vriendelijke begeleiding. In de toekomst maken we graag weer gebruik van jullie warme service voor een reis naat het koude Lapland. Dank voor deze onvergetelijke ervaring!! Vriendelijke groet! Familie F, A en B

Aanrader!

Prachtige reis naar Fins Lapland gehad. Mokki accommodatie was top en op loopafstand van stad (20 min) en activiteiten safari ((10 min). Huski’s, sneeuwscootertocht, ijsvissen, noorderlicht met slee en langlaufen was allemaal top en de moeite waard. De rendieren Safari daarentegen vind ik oplichting. 155 euro pp om 2 minuten in een slee te zitten en te kijken naar een 6 tal beesten aan een touw. Had niets weg van een boerderij, boek dit vooral niet!! Verder helemaal top een fantastische ervaring.

We hebben genoten

Alles was perfect geregeld. Nergens zorgen over hoeven te maken. Mooi verblijf. Leuke enthousiaste begeleiding bij de activiteiten. Fijn contact met de medewerkers bij Mökki travel.

• Persoonlijk advies

Wat een geweldige ervaring! Magisch!

We hebben een geweldige week gehad, alles was supergoed geregeld. Een tof huis met sauna en open haard, dichtbij het skigebied in Ruka. De husky sledetocht was magisch, we hebben twee keer het noorderlicht gezien. De sneeuwscooters waren ook echt tof! Ik kan het iedereen aanbevelen!

Geweldige ervaring

Super vriendelijk team bij mokki. Ik had vooraf best wat vragen en dus vaak gebeld maar dit was nooit een probleem. Ze zochten alles voor me uit en goed bereikbaar.

Goed georganiseerd, prachtige locatie

Vanaf het eerste contact met Mokki Travel enorm blij met de duidelijke informatie voorziening, uitleg en overzicht. De prijs - kwaliteit verhouding is super in berg tot andere aanbieders. Ook na het boeken kregen we snel reactie op vragen en in de weken voor vertrek heel blij met de overzichten en tips. Eenmaal in Ruka was het huisje prachtig, de organisatie door Ruka Adventures prima en de omgeving adembenemend. We hadden het geluk het Noorderlicht prachtig te zien dansen dus wij hebben een onvergetelijke reis kunnen maken. Een aanrader om te boeken via Mokki Travel.

• Persoonlijk advies

Supertoffe, avontuurlijke en gezellige trip

Het verblijf in de Mokki was top, goed uitgerust, had voldoende ruimte voor 7 personen en was gezellig ingericht. De sauna maakte het helemaal af. Op wandelafstand van de supermarkt en Ruka adventures. De skibus halte was op 500m. Mökki travel hielp ons goed bij het uitdokteren van de formule en alle info was duidelijk. Ook het reserveren van de activiteiten verliep vlot en correct. Echt een aanrader voor een trip met familie of vriendengroep.

Geweldige belevenis!

Wat een prachtig land, echt een aanrader. Het hotel was heel goed, lekker ontbijt en perfecte locatie tegenover de ski piste! De excursies waren goed georganiseerd en heel erg leuk om te doen. Kortom een geweldige reis, we hebben genoten!

• Persoonlijk advies

Dankzij de zeer aangename profesionele samenwerking, hebben we een prachtige reis naar Ruka gehad.

Samen met Mökki hebben we een reisvoorstel uitgewerkt voor ons gezin met 2 kinderen (15j, 17j). De voorstellen werden steeds gedetailleerd uitgewerkt en aanpassingen waren steeds mogelijk. Ook toen onze terugvlucht op zondagavond 2u30 vertraging had, was Mökki bereikbaar en zochten ze mee naar oplossingen en contactgegevens van Finnair. Dat ze maandag dan nog een mail stuurde om te vragen of alles vlot verlopen was, overtreft de verwachting en bevestigt de professionele samenwerking. Bedankt Mökki, Uw gegevens zijn al doorgegeven aan enkele vrienden/collega’s.

FANTASTISCH!!

Vanaf de eerste minuut een fijne ervaring met Mökki. Hebben een waanzinnig gave reis gemaakt naar Ruka met mooie activiteiten en alles was tip top geregeld. Bedankt Mökki voor jullie organisatie en fijne communicatie.

Fantastische reis!

Erg goed opgezette reis en fantastische ervaring! De mokki was erg ruim. mooi gelegen en had een fijne grote sauna en open haard. Erg prettig in de kou. Verder waren de activiteiten erg leuk en goed verdeeld over de week. Top reis!

• Persoonlijk advies

Geweldige vakantie waarbij alles goed geregeld was!

Via Mökki travel werden we goed goed geholpen in het kiezen van het verblijf en de activiteiten in Ruka. Ook persoonlijk advies over bepaalde kledingstukken was niet te veel gevraagd. Van tevoren goede communicatie over de planning en eventuele suggesties. Eenmaal op vakantie merkten we dat alles top geregeld was qua verblijf, transfer en activiteiten!

Alles goed geregeld

Aanrader voor de Lapland reis

• Persoonlijk advies

Het was ongelofelijk mooi! Magisch! Een andere wereld, zo prachtig!

Wij hebben het zo fijn gehad. Alles was heel goed georganiseerd en de communicatie verliep heel fijn. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en iedere vraag werd vlot beantwoord via de mail. Verdere info was enorm uitgebreid en heel duidelijk. Wij hebben iedere seconde genoten van deze, voor ons, droomreis. De authentieke Mökki gaf heel veel sfeer, met een heerlijke sauna en dichtbij een meer, op loopafstand (ongeveer 10 min.) van een supermarkt. We hadden voor iedere dag een activiteit geboekt en werden netjes opgehaald en thuis gebracht door Ruka Adventures. Zeer gastvrij daar! Wij genieten hier nog heel lang van na. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen!

Waanzinnig mooi

Met ons gezin naar Ruka Fins Lapland geweest. Wat hebben wij genoten van de prachtige natuur, activiteiten en het lekkere eten. Ons huisje, een blokhut, stond midden in de bossen en toch niet ver weg van alles. Alles liep, mede door Mökki travels, op rolletjes. Goed georganiseerd, geen stress , zodat wij volop konden genieten van al het mooie wat Fins lapland vanuit Ruka kan bieden. Dank jullie wel

Goede communicatie!

De communicatie vanuit Mökki travel was top. Telefonisch contact gehad als eerst, daarna per mail alles besproken, wijzigingen doorgevoerd en de definitieve reis samen gesteld. Vanuit Mökki travel kwamen ook diverse opties hoe het ook zou kunnen de reis en ook rondom de accommodatie goede en voldoende communicatie. Voor vertrek was alles duidelijk en helder wat een geruststellend gevoel geeft voor je vertrekt. Mökki travel heeft samen met hun partner in Ruka gezorgd voor een onvergetelijke vakantie voor ons! Dank je wel daarvoor!

• Persoonlijk advies

De hele reis was goed geregeld

Niks op aan te merken. Transfer was goed geregeld, hotel (met ontbijtbuffet) was fijn en op een goede locatie, mooie kamer met zicht op de piste en sauna aanwezig. Excursies goed georganiseerd en de opstapplek recht tegenover het hotel. Warme kleding en snowboots e.d. helemaal goed. Informatie vooraf was ook helemaal duidelijk.

• Persoonlijk advies

Het was meer dan een reis. Het was een ervaring.

Dit was inderdaad onvergetelijk. We hadden daarbij ook het geluk van behoorlijk zonnig weer maar evengoed was deze reis echt een ervaring. Het verblijf in de mökki heeft daar heel veel aan bijgedragen. Het voelde als thuis. De sauna en de open haard waren heerlijk. De ligging, vlak bij het meer, bleek ook een schot in de roos want daardoor hebben we het geluk gehad 1 avond het noorderlicht te mogen zien!!. We gingen voor de natuur en die hebben we mogen aanschouwen. De wandeling in het Oulanka Park was, met zon, echt PRACHTIG. De 20 km hondenslee tocht hadden we ook niet willen missen. Heerlijk om gedaan te hebben. Het bezoek aan de rendierboerderij viel ons wel wat wat tegen. Wij vonden het in verhouding nogal prijzig. De slederit was ook geen 1 km zoals wel staat aangegeven online , maar ik schat max 250 meter. Hele lieve mensen en het broodje en de drank waren prima maar verder stelde het niet zo veel voor. We zijn blij dat we het gedaan hebben maar ik zou het niet perse aanraden als activiteit. Ik zou een volgende x dan bijvoorbeeld een 2e sneeuwschoenwandeling doen maar dan ergens anders dan de eerste x natuurlijk. Het ijsvissen was verder goed. Niets gevangen maar toch blij dat een x gedaan te hebben omdat het een authentieke activiteit is. Ruka is verder een aardig dorpje met eetgelegenheden en de pistes, die voor een dagje skien prima zijn. We hebben echt genoten en zouden een volgende x zeker weer voor mokki travel kiezen.

Ontariodreef 14

3565 BD Utrecht

Over Mökki Travel

Mökki Travel is een gespecialiseerde reisorganisatie voor een onvergetelijke reis naar Lapland. Alle reizen worden naar aanleiding van de wensen van de klant op maat gemaakt. De meeste reizigers verblijven in een mökki (vakantiewoning) met een heerlijke open haard of sauna, maar wil je liever in een hotel of appartement verblijven is dat ook mogelijk. Je maakt je reis naar Lapland compleet door zelf te kiezen welke excursies je wilt ondernemen. Ga je voor een tocht op een sneeuwscooter, husky's of rendieren. Of wandel je liever door de natuur op sneeuwschoenen? Alles is mogelijk!