Houtmanskampweg 5
6669 MZ Dodewaard
Bij De Wit Hekwerken denken we maatwerk. Wij zijn de Betuwse makers van poorten en hekwerken die niet alleen je terrein afbakenen, maar ook de uitstraling van je woning of bedrijfspand versterken. We hebben al jaren een passie voor vakwerk en dat zie je terug in alles wat we doen. Maar we blijven niet stilstaan. We ontwikkelen en vernieuwen, altijd met oog voor kwaliteit en klanttevredenheid. Wat je van ons kunt verwachten? Oprechte betrokkenheid, vakmanschap en een no-nonsense aanpak. Wij geloven dat eerlijkheid het beste werkt. Geen opsmuk, geen verrassingen – gewoon vakwerk van de hoogste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs. Of je nu een particulier bent die de perfecte poort voor je huis zoekt, of een ondernemer die een professionele uitstraling en de juiste beveiliging voor zijn bedrijfspand nodig heeft – bij ons zit je goed. Wat ons onderscheidt? We behandelen iedere klant zoals we zelf behandeld willen worden: persoonlijk, met respect voor jouw wensen en altijd met een flinke dosis vakkennis. We luisteren aandachtig en denken actief met je mee. Of je nu kiest voor een strakke staafmat of een unieke, op maat gemaakte poort: wij regelen het van A tot Z. En mocht je daarna nog vragen hebben of iets niet helemaal perfect zijn, dan kun je altijd rekenen op onze betrouwbare nazorg. We bouwen op onze jarenlange ervaring, maar kijken altijd vooruit. Onze poorten worden met liefde voor het vak geproduceerd in onze eigen werkplaats, waar we zorgen voor de hoogste kwaliteit.