Gewoon heel goed bedrijf. Echt een aanrader

Mooie showroom met voorbeelden. Vanaf het moment dat je binnenloopt bij de Wit voel je je welkom. Heel goed advies gekregen, alles liep zoals afgesproken. Ook de monteurs waren geweldig en zeer behulpzaam met wat ik wilde. Echt een aanrader als je iets wil laten maken.

Zeer tevreden met onze automatische sierpoort.

Voor ons bedrijf Installatiebedrijf Hol in Meteren heeft De Wit Hekwerken een automatische sierpoort geplaatst. De communicatie met Cornelis was prettig en duidelijk. De plaatsing en automatisering van de poort zijn netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Alles verliep eigenlijk vlekkeloos en we zijn erg tevreden met het resultaat.

Perfecte service en vriendelijke mensen

Snel en accuraat de mooiste hekwerken van de Betuwe en ver daar buiten.

Gastvrij, meedenkend, professioneel en kundigheid

Wij waren opzoek naar een metalen poortdeur ter afsluiting onze tuin, wij kwamen uit bij De Wit en raakte in gesprek met Kevin, die heeft ons onder het genot van een bakje koffie, geluisterd naar onze wensen, en heeft daarbij ook adviezen gegeven om samen met ons een geschikte poort te configureren. Na een inducatieve prijsopgave zijn wij accoord gegaan, en is er fysiek iemand langs geweest om in te meten, waarop de prijs in ons voordeel naar beneden werdt bijgesteld. Ook het plaatsen ging vakkundig, met 2 man sterk was heler geheel in ruim n uurtje volbracht... Wij zijn zeer tevreden en het geeft ons weer een geborgen en veilig gevoel dank daarvoor. Mvg Marco en Jessica

Geweldig en goed behulpzaam

De service is geweldig en ze staan altijd je te woord en leveren goed werk

Topervaring met De Wit hekwerken

Vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel bij de Wit Hekwerken. Vriendelijk, voorkomend en vakbekwaam. Meer dan genoeg keuze en een goed advies. Ook het inmeten en de uiteindelijke plaatsing, zelfs eerder dan gepland, verliep snel en soepel. Resultaat de Wit Hekwerken een prima visitekaartje en wij een mooi hekwerk.

Meedenken en goede service

De mannen van De Wit nemen hun werk serieus en letten op elk detail. Het begint al met het inmeten. De vraag wat komt er aan het andere kant van het hek? Paarden! Zullen we dan zorgen dat alle uitsteeksels aan de andere kant komen. Het op maat maken, het hek past perfect van uit hun fabriek. Super tevreden over de kwaliteit, service en samenwerking. Inmiddels twee poorten van 6 meter breed en geniet hier elke dag van. Bedankt.

Super blij met onze looppoorten en de goede service!

Wij hebben twee looppoorten van De Wit Hekwerken en daar zijn we erg tevreden mee. Helaas was na enige tijd bij één de klink niet goed en binnen een week was er iemand om het op te lossen. Dat is wat ik noem een top service!

vakwerk, prettige communicatie en netjes geprijsd

Aan de voorgevel van ons mooie oude pand was een hekwerk omver gereden. De Wit hekwerken heeft dit keurig nagemaakt waarbij een bestaand exemplaar als voorbeeld diende. Ze hebben zelfs nog wat extra klassieke details aangebracht wat hun liefde voor het vak bewijst. Zeer tevreden over het werk, zowel als de communicatie.

Fijne communicatie en prijs.

Vanaf het eerste moment zijn wij goed geholpen door de Wit Hekwerken. Er werd goed meegedacht en alles duidelijk uitgelegd. De prijsopgave was overzichtelijk en de verdere afhandeling ook. Echt een aanrader!

Ze doen wat ze beloven

De medewerkers van de Wit weten van aanpakken. Alles gaat in overleg en ze zijn flexibel in de werkzaamheden. Blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.

komen de afspraken na, erg mooi geworden

Erg mooi eind resultaat, binnen de afgesproken tijd! No nonsens! Zeer aan te bevelen!!

Professionele, betrouwbare en vriendelijke club!

Wat voor ons als prettig was, is dat je via de website Hekwerken en via het Instagramaccount inspiratie op kunt doen om tot een keuze te kunnen komen. Daarnaast is er ook een grote showtuin, maar hier hebben wij geen gebruik van gemaakt. Het valt op hoe snel en professioneel de Wit werkt. Wij hebben n.a.v. een prettig telefoongesprek een initiële offerte voor onze twee looppoorten ontvangen. Vervolgens is alles zeer kundig ingemeten. De verwachting was dat de looppoorten na ongeveer 10 weken geplaatst zouden worden. Uiteindelijk werd dit na nog geen 7 weken! Voor het plaatsen was het nodig om wat straatwerk te verwijderen. Klein puntje van aandacht is dat het voor ons vooraf niet duidelijk was dat we dit zelf weer moesten herstellen. Maar al met al super tevreden met het door De Wit Hekwerken geleverde werk!

Het is een professioneel bedrijf

De ervaring rondom de offerte is nog wel een aandachtspuntje, wordt de offerte goed nagekeken voor dat deze de deur uitgaat? Ondanks dat er een duidelijke tekening meegestuurd wordt met maten, wordt er een forse rekenfout gemaakt. Dit beschadigd direct het vertrouwen. Het is dat ik Cornelis persoonlijk kan en het naar tevredenheid heeft opgelost, anders hadden we geen zaken gedaan

Komen afspraken goed na

Correcte mensen. Leveren een mooi product

Echte vakmensen

Het inmeten van de nieuw te plaatsen hekken werd zeer kundig gedaan. Dit gaf vertrouwen. De hekken die vervolgens in de eigen fabriek op maat gemaakt werden zagen er erg goed uit en pasten precies. Alles werd geleverd volgens afspraak. De montage verliep prima, door ervaren, prettige mensen. Wij zijn erg tevreden!

Een bedrijf wat met je mee denkt!

Wat een fijn bedrijf! Hier is niets te veel er waren wat hobbels te nemen wat betreft de locatie waar de poort gezet moest worden. Maar al met al hebben zij dit prachtig en vakkundig geplaatst! Bedankt Cornelis!!

mooie poort geplaatst; afspraken goed nagekomen

Super leuk bedrijf maken mooi product, zorg dat je in contact blijft gedurende het gehele traject.

Zeer mooi product en ben er blij mee. Zorg ervoor dat het vanaf het prille begin, dus 1ste gesprek, tot en met de opdrachtbevestiging duidelijk is wat je gaat krijgen. In de uitvoering waren een paar zaakjes iets anders dan vooraf besproken zoals de verlichting. De verlichting kon dus het hek niet laten oplichten en heb ik reflector banen op het hek laten plakken. Monteurs waren allemaal top en fijn om mee samen te werken. Ik ga op het bedrijf op medel-tiel ook 2 schuifhekken laten plaatsen volgend jaar en De Wit doet natuurlijk mee.

Prettig en correct bedrijf

In de showtuin van de wit vonden we een mooi model hekwerk met looppoort om de toegang tot onze tuin af te schermen. Tevreden met het product en de montage door eigen personeel van de Wit.

Wij zijn zeer tevreden!

De Wit denkt met je mee in oplossingen, is service gericht (snel, vriendelijk én grappig) en levert prachtig maatwerk.

Ik kan De Wit Hekwerken aanbevelen

Contact met Arjan. Zeer professioneel, duidelijk en goede prijs-kwaliteit. Ik kom hier zeker terug.

Klantvriendelijkheid staat voorop bij De Wit Hekwerken

Zeer tevreden over De Wit Hekwerken. Product wordt op maat gemaakt, en er wordt goed met je meegedacht over verschillende opties. We hebben er erg veel plezier van, bedankt!

Kwalitatieve maatwerk producten en prettige communicatie

Recent zaken gedaan met De Wit Hekwerken. Vanaf het eerste adviesgesprek tot aan oplevering een heel goed gevoel gehad. Er zit daar een enthousiast en gedreven team, met ruime kennis van zaken. We wilden een unieke toegangspoort, passend bij onze woning. En dat is perfect gelukt! Een eerlijke en betrouwbare partij, en dus een aanrader voor iedereen.

Houtmanskampweg 5

6669 MZ Dodewaard

Over De Wit Hekwerken

Bij De Wit Hekwerken denken we maatwerk. Wij zijn de Betuwse makers van poorten en hekwerken die niet alleen je terrein afbakenen, maar ook de uitstraling van je woning of bedrijfspand versterken. We hebben al jaren een passie voor vakwerk en dat zie je terug in alles wat we doen. Maar we blijven niet stilstaan. We ontwikkelen en vernieuwen, altijd met oog voor kwaliteit en klanttevredenheid. Wat je van ons kunt verwachten? Oprechte betrokkenheid, vakmanschap en een no-nonsense aanpak. Wij geloven dat eerlijkheid het beste werkt. Geen opsmuk, geen verrassingen – gewoon vakwerk van de hoogste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs. Of je nu een particulier bent die de perfecte poort voor je huis zoekt, of een ondernemer die een professionele uitstraling en de juiste beveiliging voor zijn bedrijfspand nodig heeft – bij ons zit je goed. Wat ons onderscheidt? We behandelen iedere klant zoals we zelf behandeld willen worden: persoonlijk, met respect voor jouw wensen en altijd met een flinke dosis vakkennis. We luisteren aandachtig en denken actief met je mee. Of je nu kiest voor een strakke staafmat of een unieke, op maat gemaakte poort: wij regelen het van A tot Z. En mocht je daarna nog vragen hebben of iets niet helemaal perfect zijn, dan kun je altijd rekenen op onze betrouwbare nazorg. We bouwen op onze jarenlange ervaring, maar kijken altijd vooruit. Onze poorten worden met liefde voor het vak geproduceerd in onze eigen werkplaats, waar we zorgen voor de hoogste kwaliteit.