Laden reviews...
37 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Snelle reacties en duidelijke begeleiding komen regelmatig terug in de feedback. Vriendelijk en professioneel personeel levert zorgvuldig werk. De planning is flexibel en de prijs-kwaliteitverhouding wordt als redelijk ervaren. Al met al geeft de service vertrouwen en bevredigende resultaten.
Betere service kan je niet wensen. Goed betaalbaar en de (de)montage teams zijn een uithangbord voor het bedrijf.
21 July 2026
Mike
Oosterhout
Hoi Mike,
Bedankt voor deze toffe review en het compliment!
Transparante offerte, snelle afspraak kunnen maken voor verwijderen van de zonnepanelen. Twee zeer vriendelijke en betrouwbare/ professionele mannen die op een behoorlijke hete dag de klus geklaard hebben. Goede nazorg en zeer goed bereikbaar voor vragen. Een aantal weken later óok een probleem met 3 zonnepanelen opgelost. Dus de after-service ook heel goed. Nogmaals heel erg bedankt. Wij zijn heel erg tevreden en kunnen dit bedrijf met een gerust hart aanbevelen.
20 July 2026
Erwin
Wijchen
Hi Erwin,
Wat fijn om te lezen, bedankt voor het plaatsen van deze mooie review!
Vanmorgen 6 zonnepanelen verwijderd door het team van De Zonnepaneel Verwijderaar. Een hele prettige partij om over de vloer te hebben. Nette offerte, denken mee en daarmee ontzorgen ze je echt. Beleefd aan de telefoon en aan huis. Ivm het hete weer koud drinken aangeboden en na afloop een ijsje, werd erg op prijs gesteld. Volgende week komen ze terug om ze weer op het dak te leggen na het plaatsen van een dakkapel. Maar ik verwacht niet de 5-sterren review aan te hoeven passen. En ook het terugplaatsen was weer gewoon top!!
20 July 2026
Mark
Kockengen
Hoi Mark,
Wat een toffe review, leuk om te lezen! Dankjewel voor het plaatsen en de mooie woorden!
Denken goed mee, professioneel en communiceren ook goed. Zeker een aanrader!
Marilein
Voorburg
Bedankt Marilein voor deze mooie woorden!
Doordat ik een lekkage in mijn dak constateerde, welke onder mijn zonnepanelen zat heb ik contact gezocht met de leveransier van mijn panelen om deze te laten verwijderen zodat de lekkage kon worden opgeheven. Ook moest mijn woning na 6 weken worden opgeleverd aan de nieuwe eigenaren. De leveransier van de panelen had pas na 3 maanden de tijd. Dit was voor mij geen optie. Ik heb zelf meerdere instalatiebedrijven gebeld en kreeg elke keer negatief op mijn verzoek totdat ik de Zonnepaneel Verwijderaar belde. Deze hoorde mijn verhaal aan en konden mij te hulp schieten en dat voor een hele schappelijke prijs. De monteurs waren zeer vriendelijk en werkten snel en uiterst naukeurig. Zij hebben mij zelfs geholpen met het opsporen van de lekkage. Dus wat mij betrefd een hele dikke 10 voor De Zonnepaneel Verwijderaar.
Jos
Rijen
Hoi Jos,
Wat fijn om te lezen, bedankt voor het plaatsen van deze review!
Top bedrijf de service die geboden wordt, kom je nog maar vrij weinig tegen. In december 2025 de panelen laten verwijderen vanwege een verbouwing. contact verloopt zeer vlot met duidelijke communicatie. na het terugplaatsen kwamen we er pas na maanden achter dat 1 paneel niet werkte. Na 1 mailtje stonden de monteurs al op de stoep. paneel is opnieuw aangesloten en de andere panelen weer recht gelegd. zelf maanden na de opdracht wordt er gewoon service verleent. Dit bedrijf weet wat service verlenen inhoud.
Stefan
Kortenhoef
Hoi Stefan,
Wat een mooi compliment! Bedankt voor het plaatsen van deze review!
Wij hebben de Zonnepaneel Verwijderaar gevraagd om onze panelen te verwijderen en na het plaatsen van de dakkapellen in een nieuwe opstelling weer terug te plaatsen. Dit is erg netjes gelukt! We hebben totaal 6 jongens over de vloer gehad en stuk voor stuk nette jongens en communicatief erg netjes. Ook goed meedenkend en overleggend in de nieuwe situaties die ontstonden. Wij hadden uiteindelijk 1 paneel dat wat scheef lag en daarom contact gezocht, omdat het er toch wat stom uitzag. Hierover snel contact gekregen en erg snel ook weer zo goed mogelijk opgelost. Erg nette service! Bedankt allemaal!"
Ingo
Heemskerk
Hoi Ingo,
Heel graag gedaan! Bedankt voor de mooie woorden en het plaatsen van de review!
Onze zonnepanelen zijn op zeer professionele wijze verwijdert en er weer opgelegd vanwege een dakrenovatie. Keurige monteurs en goede duidelijke nette communicatie. Een echte aanrader.
17 July 2026
Corne
's-Hertogenbosch
Hoi Corne,
Wat fijn om te lezen, dankjewel voor het plaatsen van deze review!
Ivm lekkage garagedak de zonnepanelen verwijderaar gebeld. De zonnepanelen binnen week eraf en weer terug geplaatst. Keurig werk geleverd en niet onbelangrijk betrouwbaar en super aardig. Ik kan ze zeker aanbevelen. Mannen echt top.
15 July 2026
Ed van Swinderen
Den Haag
Hi Ed,
Wat fijn om te horen en leuk om te lezen! Bedankt voor het plaatsen!
nette afwerking voor een mooie prijs
15 July 2026
Gerrit
Twello
Hoi Gerrit,
Bedankt voor de review, fijn om te horen!
ALLEEN maar LOF !!!!!!! Er wordt snel gereageerd op mailtjes. Het contact is prettig en professioneel. Goed overleg, eerlijk advies. Het werk wordt goed gedaan. UITSTEKEND "opgevoed" personeel. Ik ben uitermate tevreden en kan dit bedrijf alleen hemel inprijzen. CHAPEAU ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
14 July 2026
Elles
Helmond
Hoi Elles,
Wat een mega leuke review, super fijn om te lezen! Bedankt voor het plaatsen!
Prima werk en alles uitgevoerd zoals besproken.
2 July 2026
Mathijs
Voorschoten
Hoi Mathijs,
Dankjewel voor de review!
Transparante offerte, snelle afspraak kunnen maken voor verwijderen van de zonnepanelen. Twee zeer vriendelijke en betrouwbare/ professionele mannen die op een behoorlijke hete dag de klus geklaard hebben. Goede nazorg en zeer goed bereikbaar voor vragen. Wij zijn heel erg tevreden en kunnen dit bedrijf met een gerust hart aanbevelen.
24 June 2026
Erwin
Wijchen
Hi Erwin,
Wat goed om te lezen, dankjewel voor het plaatsen van deze leuke review!
Ivm nieuw bitumen op ons dak tijdelijk laten verwijderen van onze zonnepanelen. Dit is zeer naar wens gegaan. Duidelijke communicatie, professionele demotering en montering. Zeker een aanrader
Kevin
Alphen aan den Rijn
Hoi Kevin,
Bedankt voor deze mooie review, super fijn om te lezen!
Heel fijne en snelle communicatie met Koen, goede prijs en zeer strakke planning tussen het verwijderen en terugplaatsen. Medewerkers waren vriendelijk en meedenkend en met name de terugplaats-ploeg was zeer professioneel en veilig aan het werk. Kortom, een aanrader!
Martijn
Berkel en Rodenrijs
Hoi Martijn,
Wat een leuke review, dankjewel voor het plaatsen!
Goede communicatie, prima prijs voor de juiste service en werkzaamheden
Alexander
Koog aan de Zaan
Hi Alexander,
Dankjewel voor deze review!
Fijne mensen om mee te werken. Spreek alles goed door, ok de meerprijs in uren. Spreek dan ook af, als de uren niet worden gemaakt dat ze je daar ook in te goed komen. Verders super goed.
21 June 2026
Anja
Rijsbergen
Dankjewel Anja voor deze review!
Snel mijn oude zonnepanelen verwijderd en afgevoerd en netjes gewerkt.
21 June 2026
Margo
Berkel enschot
Dankjewel voor de mooie woorden Margo!
De communicatie met het bedrijf verloopt eenvoudig en prettig. De offerte snel en duidelijk. Nog belangrijker ondanks de grote drukte door de vele regen, snel geholpen. Zeer vriendelijke medewerkers, met kennis van zaken op het dak. Veel overleg met fotos van de bevindingen op het dak. Na vertrek functioneerde alles weer, lekkage verholpen en alle rommel was opgeruimd.
20 June 2026
Silvia
Dieren
Hoi Silvia,
Wat fijn om te lezen! Dankjewel voor het plaatsen van deze review!
Lekkage snel gevonden en vakkundig gerepareerd. Stukje daklat vervangen en alles was weer goed.
19 June 2026
Willem
Scharendijke
Bedankt voor deze mooie review, daar zijn we blij mee!
Dit bedrijf is goed bereikbaar en reageert snel op vragen en wijzigingen. Zonnepanelen zijn weggehaald ivm dakrenovatie en na 10 dagen weer teruggezet, geheel volgens afspraak. Twee veschillende teams, beide waren correct, klantvriendelijk en deskundig. De klussen werden snel geklaard!
14 June 2026
Wouter
Dordrecht
Hoi Wouter,
Wat een leuke review, dankjewel voor het plaatsen!
Wij hebben op het laatste moment pas door kunnen geven dat de werkzaamheden door konden gaan, zeker niet ideaal voor. Gelukkig hebben ze snel kunnen schakelen en de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Dit hebben ze erg deskundig en professioneel gedaan.
11 June 2026
Delayla
Waddinxveen
Hoi Delayla,
Bedankt voor je mooie woorden en voor het plaatsen van de review!
Goed contact, vriendelijke jongens die de zonnepanelen hebben verwijderd en weer erop gezet. Toen ik belde omdat onze werkzaamheden uitliepen was het geen probleem om de afspraak te verzetten. Al met al ben ik dik tevreden en zou ik het bedrijf aanraden
9 June 2026
Nahiomis
Arnhen
Hoi Nahiomis,
Wat leuk om te lezen, dankjewel voor het plaatsen van deze review!
Kundig en betrouwbaar bedrijf. Goed in de communicatie.
7 June 2026
Thomas
Oegstgeest
Hoi Thomas,
Bedankt voor deze mooie review, daar zijn we blij mee!
Ondanks het slechte weer werd de opdracht zorgvuldig afgehandeld. Vriendelijke mensen, netjes gewerkt, alles volgens plan. Een aan evaring!
3 June 2026
Thérèse Hanssen
Dordrecht
Hoi Thérèse,
Wat leuk om te lezen, dankjewel voor het plaatsen van deze mooie review!
De Zonnepaneel Verwijderaar, uw betrouwbare partner voor het tijdelijk verwijderen en terugplaatsen van zonnepanelen.
Wij zijn trots op ons vak en zetten ons in voor de beste oplossing voor uw zonnepaneelsysteem.
Uw zonnepanelen zijn bij ons in vertrouwde handen.
Als specialist in het verwijderen en terugplaatsen van zonnepanelen zorgen wij ervoor dat uw zonnepanelen op de juiste manier gedemonteerd en opgeslagen worden, zodat u geen zorgen heeft over de veiligheid of schade aan uw systeem.
Ons topteam van gecertificeerde installateurs heeft meer dan 10 jaar ervaring en weet precies hoe elke klus uitgevoerd moet worden, ongeacht het type dak of installatie.
Of u nu een woningrenovatie op het programma heeft staan, een dak moet vernieuwen of als woningbouwcorporatie werkt aan verduurzamingsprojecten, ons team staat voor u klaar om het proces efficiënt, veilig en professioneel te begeleiden.
Daarnaast kunnen we lekkages die door zonnepanelen veroorzaakt worden snel en effectief verhelpen.
Bij De Zonnepaneelverwijderaar staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en erkende merken en onze gecertificeerde installateurs beschikken over de juiste expertise. Zo garanderen we altijd de hoogste normen op het gebied van veiligheid en efficiëntie.
Onze service is erop gericht u volledig te ontzorgen. Of u nu particulier bent en uw zonnepanelen tijdelijk moet laten verwijderen voor dakwerkzaamheden, of als zakelijke klant regelmatig te maken heeft met grootschalige projecten, wij bieden flexibele oplossingen die naadloos aansluiten op uw planning. Dit maakt ons de ideale partner voor iedereen die betrouwbaarheid en professionaliteit zoekt.
Franciscusweg 251
1216 SG HILVERSUM