Heel strak en netjes

fijn bedrijf alles was heel netjes afgewerkt. Telefonisch contact was altijd heel netjes en behulpzaam. Freeke heeft mij goed geholpen alle credits naar haar.

Duidelijke offerte, snelle en duidelijke afspraken, luisteren goed naar je wensen.

Verkoop en planning via internet, maar voelde al gauw als persoonlijke aandacht. Zeer vriendelijk telefonisch contact. De installatie werd uitgevoerd door lokale installateurs, die zeer vakkundig waren, eveneens vriendelijk en snel werkten. Ook daarover 100% tevreden. Ik heb geen moment gedacht: Waar zou het goedkoper, sneller en vakkundiger kunnen. Mijn ervaring: SUPER, TOP

ikbegrijp zelf niets van de accu uitleg had beter gekund want ik zie nog weinig resultaat

alles is goed verlopen op het terugvragen van btw na dit heeft enige tijd geduurd maar met hulp van coen zijn kant is alles goedgekomen nu nog zien wat het oplevert

Het hele traject had een goede begeleiding met duidelijke stappen die ondernomen moesten worden. Ik ben tevreden met de installatie van de thuisbatterij. Het is een mooi apparaat met een goede app. Ik heb de AlphaEss. De werking hiervan moest ik alleen zelf uitvinden, maar dat lijkt ook goed gelukt met goed de grafieken in de gaten te houden. Standaard is deze niet goed ingesteld.

Keurenplein 4

1069 CD Amsterdam