Steeds weer terug voor meer

Wat een fijne mensen en wat een heerlijke zachte eigen productie virgine olijfolie verkopen zij met een 0.3 of lagere zuurgraad! Top en fijne snelle service! Epharisto Poli!

Fijne webshop, goede service, Levering prima,

Uitstekend vlugge Levering

Besteld en vlug ontvangen Uitstekende kwaliteit Griekse honing!

Kwaliteit volgens afspraak geleverd

Geleverd op afgesproken/aangegeven moment. Goede producten met 'de smaak van Griekenland'

Goede producten en prima levering.

Uitmuntende Griekse delicatessen, perfect geleverd!

De producten zijn van uitstekende kwaliteit en het assortiment is werkelijk prachtig samengesteld. Alles werd zorgvuldig en netjes verpakt, waardoor de bestelling in perfecte staat aankwam. De levering was snel en betrouwbaar. Het voelt alsof je een stukje Griekenland thuisbezorgd krijgt. Absoluut een aanrader voor iedereen die houdt van authentieke, hoogwaardige Griekse producten!

Heerlijke griekse producten

Groot assortiment, snelle levering!

Iedere keer helemaal top!

Een boodschappen pakket openen van De Smaken van Griekenland voelt als het openen van een verjaardagskado. Altijd een feest. Mooie kwalitatief goede producten en een prima service.

Fantastisch vriendelijk bedrijf met goede waar

Een beetje minder : "uitverkocht" zou goed zijn........ = beter voor onze voorraadkast.

Top service!

Goede service, snelle levering en heerlijke producten!

Great service Well packaged delivery

Great service excellent products

• Would you recommend us? Yes

Fijne producten, vlotte levering.

Wat heerlijk om een stukje vakantiegevoel in huis te kunnen halen door middel van de typisch Griekse producten.

Correcte levering, ruim aanbod.

Makkelijk en duidelijk

Heel fijn dat er een online winkel is met Griekse produkten. De site is makkelijk en duidelijk, ik bestel graag bij jullie. De levering is ook zeer oke, altijd goed verpakt, en gekoelde en/of diepvries produkten komen altijd prima aan hier naar Brabant, echt top.

Fantastisch

Doos met eten, drankjes en olijfolie besteld om te vieren dat we een vakantie naar Griekenland hebben geboekt. Bestellen ging makkelijk. De doos kwam aan en gelijk opengemaakt. Wat goed en stevig verpakt allemaal! Grote klasse. Er zaten ook nog twee cadeautjes bij. Het eten de volgende dag klaargemaakt en het was overheerlijk. Nog behoorlijk wat overgehouden en dat hebben we de volgende dag opgegeten. Ik ga zeker nog een keer bestellen. Dit was echt een groot succes!

Vertrouwd

Goede levering

Het is gewoon een feestje als de spullen binnenkomen gekoeld en bevroren!! Niks aan toe te voegen behalve genieten!!

Wederom goede ervaring mee.

Weer een keer een bestelling geplaatst. Ondanks de grote drukte bij hen werd de bestelling vlot geleverd. Geheel kompleet en goed verpakt. Dat laat weer smaken (van Griekenland).

Altijd goed geleverd en kwalitatief een 10!

Pakket vol Griekse gulheid

Bestelling plaatsten ging vlot. Ik vond er veel van mijn favoriete Griekse producten. Wel dubbele verzendkosten betaald. Bestelling voeding en bestelling alcohol apart. Ik heb blijkbaar een groene knop over het hoofd gezien bij het plaatsen van de 2de bestelling om zo maar 1x verzendkosten te betalen. De dag van mijn bestelling was er korting op alle beschikbare producten. Door de drukte had de website een half uurtje storing en was de korting niet actief. Mailtje gestuurd. Een vriendelijk persoonlijk mailtje terug met oprechte excuses en een goedmakertje. De bestelde producten waren optimaal stevig verpakt. Breekbare producten heel secuur ingepakt tegen breken. Diepvries producten apart met ijszak. Bleek in mijn geleverd pakket heel veel lekkere extra’s te zitten. Wat lief! In mijn pakket zat niet enkel Griekse producten maar ook de typische Griekse gulheid. Σας ευχαριστώ.

Prima site goede service

Goed assortiment en snelle levering

Super geregeld !

Helemaal Top

het eten was lekker. katapliktiko

Ik hou van Griekenland dus ook van het eten8

Heerlijke Griekse producten voor een goede prijs, netjes ingepakt en bezorgd.

Uitstekende Griekse kwaliteitsproducten, snel geleverd en altijd zorgvuldig verpakt

Mooie selectie Griekse kwaliteitsproducten bij Smaken uit Griekenland. Altijd netjes verpakt en snel geleverd. Ik heb hier al meerdere keren besteld en ben steeds zeer tevreden. Ook een aanrader voor ondernemers die op zoek zijn naar originele en kwalitatieve relatiegeschenken. Mvg Marx Oz

Exportweg 5

9482 WP Tynaarlo

06 21527162

Over De Smaken van Griekenland

Dé webshop met het grootste aanbod van kwalitatieve, scherp geprijsde Griekse levensmiddelen. Snel en betrouwbaar! Het geringe aanbod van Griekse kwaliteitsproducten op de Nederlands markt was voor ons de aanleiding om De Smaken van Griekenland in 2000 op te richten. Wij hebben ons assortiment zoveel mogelijk bij elkaar gerangschikt om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u een vraag of advies nodig, neem gerust contact met ons op!