Ook prima geholpen toen het fout ging bij postnl

Geweldig!

De producten zijn allemaal fantastisch en de levering is super netjes. Alles heel secuur verpakt. De prijs kwaliteit verhouding is erg reëel. Waan je even in Griekenland!

thuis genieten van de Griekse smaken

heerlijke Griekse producten die ondanks de afstand, snel thuis worden afgeleverd

Prima artikelen en prima service

Snel en betrouwbaar , alles perfect verpakt en van prima kwaliteit

Snel en uitstekend. Souvlaki night was een succes.

Snel en uitstekend. Souvlaki night was een succes.

heerlijke closy

een mooi uitgevoerd informatief blad. zou voor mij nog best meer op Griekenland geïnspireerde advertenties in mogen komen. lees met veel plezier alle geplaatste artikelen.

Goede ervaring

Mijn eerste keer besteld. Ben zeer tevreden. Na een telefonisch onderhoud met de eigenaar over de griekse yoghurt, heel fijn geholpen. Ga meer bestellen! Heel professioneel! Jamas!

Goed verpakt en verstuurd

Wat later geleverd i.v.m.drukte,maar ik heb snel na mijn mail een reactie ontvangen. Altijd goed verzonden en geleverd

Goede producten

De communicatie zou wat beter kunnen. Verder prima site.

Goede kwaliteit en zeer goed verpakt

Werdeom nette afhandeling en goed ctc met de eigenaar Echte griekse artikelen Goed verpakt ook de "koude" artikelen

Goeie producten en topservice

Bestelling gedaan en na een paar dagen nog geen bevestiging gehad. Gebeld met Nikos, bleek dat een van de producten nog niet gelverd was. In overleg met hem een ander product uitgekozen en zo dezelfde dag nog verzonden. Persoonlijk en zeer vriendelijk.

Ziet er heerlijk uit!

De bestelling werd keurig verpakt bezorgd, ziet er allemaal top uit. Proeven is nog niet gelukt, verheug me erop!

Zeer tevreden!

Met de 20% kortingsactie voor het eerst een bestelling geplaatst. Niet alles wat ik wilde was op voorraad, maar het assortiment is zo uitgebreid dat ik voldoende artikelen vond om te bestellen. Ik had er geen haast mee maar keek er wel naar uit om het te ontvangen. Door de enorme drukte werd het een week later besteld, maar netjes met excuses. Het was keurig verpakt en alles is goed aangekomen. Ik bestel hier zeker nog een keer!

allaes ging prima

alles ging prima goede selectie goede prijzen

Fijne webwinkel

Heerlijk griekse spullen, snel geleverd en gekoeld bezorgd :)

Kwaliteitsvolle producten en een verzorgde verzending!

Alle producten waren heel goed verpakt en zorgvuldig verzonden. Na anderhalf jaar in Griekenland wonen kan ik nu ook in België genieten van de Griekse producten die ik daar gebruikte! Efcharisto para poli!

Super ervaring, makkelijk besteld, snel geleverd.

Wordt voortaan mijn vast adres voor Griekse lekkerjinen.

Real Authentic Greek Produts from Real People

I have been shopping from "De Smaken van Griekenland" for two years now and I have also shopped from other "Greek shops". I find that "De Smaken van Griekenland" sells really authentic and traditional food and not only the main stream products from Greece. You can feel that in the taste and texture when cooking. They are also very nice people and easy to deal with, either on the phone/ email or in person. They also deliver big orders themselves and you will not loose your order by some random couriers, keeping in mind we are talking about temperature sensitive food. I wish I had a larger freezer to but more often, but I am working on it:) Also, subscribe to their newsletter because they have couple of sale per year with very good discount.

Smooth

Goed verpakt en snel aflevering

Goed verpakt!

Fijne producten netjes verpakt. Iedere keer een goede ervaring.

Prijs en kwaliteit top!

Geweldige producten, goede prijzen en prima levering.

Hele jaar Griekenland in huis, heerlijk!

Zeer veel producten. En Ouzo zonder suiker. Helaas mag je niet langer levensmiddelen en alcohol tegelijkertijd bestellen. Verder prima service

Snelle levering, goede produkten, een aanrader!

LEKKER EN SNEL BEZORGD

GOEDE PRIJZEN , LEKKER AND SNEL BEZORGD

Ik had mijn bestelling snel in huis

Exportweg 5

9482 WP Tynaarlo

06 21527162

Over De Smaken van Griekenland

Dé webshop met het grootste aanbod van kwalitatieve, scherp geprijsde Griekse levensmiddelen. Snel en betrouwbaar! Het geringe aanbod van Griekse kwaliteitsproducten op de Nederlands markt was voor ons de aanleiding om De Smaken van Griekenland in 2000 op te richten. Wij hebben ons assortiment zoveel mogelijk bij elkaar gerangschikt om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u een vraag of advies nodig, neem gerust contact met ons op!