super fijne producten snelle levering

we hebben er heerlijk van gegeten

Nice products and quick delivery

There. Mixed assortment of Greek Olives is so delicious!! A must buy !!

Eerste keer besteld en zeer tevreden

Vlotte levering en zeer goede producten. De olijfolie van Kotsiris is zeer goed en zeker kopen wij nog van deze olie.

Mijn flesjes kersen frisdrank werden zeer snel bezorgd en ik ben goed op de hoogte gehouden via email.

Perfecte spullen en goede bezorging.

Meermaals besteld en altijd is het weer een feestje als alles perfect word bezorgd. Zodat je weer lekker kan genieten van de smaken van griekenland

moeilijk te vinden assortiment griekse producten met service geleverd

moeilijk te vinden assortiment griekse producten met service geleverd

Heerlijk eten en service!

Alles arriveerde perfect verpakt en gekoeld (ik had een koelbox gekocht). Dankjewel! Het is altijd heerlijk om Grieks te eten.

altijd goed

prima webshop en lekkere Griekse producten !

Snel een lekker

Helemaal goed

Ruim assortiment.

De keuze is goed genoeg als je van Griekse eet cultuur houdt. Het aanbod aan merken is niet slechter dan wat er in Griekenland te koop is,uit mijn ervaring. Alleen is het aantal uitverkochte producten regelmatig te groot.,

Ben een tevreden klant

Ben tevreden over de producten . Alleen soms jammer dat er steeds dezelfde producten ( zoals olijfolie met sinaasappel of bepaalde olijven), steeds uitverkocht zijn. Anders geen klachten !

top

alles top

Top lekker

Snelle levering en goede service

Heerlijk

Heerlijk, echt de smaken van Griekenland

Super, correct en zeer vlug

Mooie producten en snelle verzending

Met enige regelmaat bestel ik bij De Smaken van Griekenland. Wij willen niet meer zonder de honing en olijfolie uit Griekenland. Ook de masticha is favoriet. Heel blij met deze winkel en de snelle verzending.

Geweldige producten en heel netjes verstuurd!

Alles was van topkwaliteit en met een koelboxje erbij kwam ook de yoghurt goed over, was er blij mee!

Heerlijke producten!!

De diepvries producten zijn diepgevroren geleverd d.m.v koelelement in een piepschuim box. D.m.v. Track and trace ging de levering perfect!

Best olives

Great products and service! Thank you!

Goede website, keus en prijs

Tevreden met de keus, prijs en snelle levering, leuke site om kleine cadeautjes te bestellen

lekkere olijfolie!

Heerlijke olijf olie en prima service en snelle levering

Afhandeling en bezorging waren perfect. Rijst zelf was heerlijk!

gemakkelijk te bestellen en stiopte levering

zoals hierboven vermeld

heerlijk

heerlijke producten, snelle levering

Exportweg 5

9482 WP Tynaarlo

06 21527162

Over De Smaken van Griekenland

Dé webshop met het grootste aanbod van kwalitatieve, scherp geprijsde Griekse levensmiddelen. Snel en betrouwbaar! Het geringe aanbod van Griekse kwaliteitsproducten op de Nederlands markt was voor ons de aanleiding om De Smaken van Griekenland in 2000 op te richten. Wij hebben ons assortiment zoveel mogelijk bij elkaar gerangschikt om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u een vraag of advies nodig, neem gerust contact met ons op!