Kerst koekjes besteld

Zelfs tijdens de Black Friday werd het pakket nog super snel geleverd. En de koekjes zijn heerlijk! Die gaan de kerst niet halen!

Top producten !

De producten zoals de olijfolie en olijven , honing enz waren heerlijk

Snelle levering van de bestelling.

Good

Just let me know when it comes next time

Griekse warmte...

Het is fijn de Griekse producten te kunnen bestellen en de Griekse rustige mentaliteit te voelen...Griekse warmte...efcharisto para poly.

Uitstekend!

Altijd correct en vriendelijk, snelle levering!

Mooie producten, netjes verpakt en snel geleverd.

Zeer tevreden.

Veel keuze en snelle levering

Uitgebreide keuze aan Griekse producten aan de juiste prijs en met een snelle levering. Poli Kala

Top kwaliteit

Lekker eten,Goede service. Keurig netjes diepgevroren verpakt

Snel geleverd

Keurig

Prima zaak

Goede spullen, en prima verpakt, een aanrader

Netjes bezorgd goed verpakt

Ko

Hello I like Greek product I order around 300€ but this time I get a juice experid and all croissants will be experidin only in 2weeks from the moment when they bring it home .I order a lot and they don’t have at list 1month resist .will be all expired in 5 December I have to throw it in the garbage . So no happy at all No happy at all

De Juiste Smaken

Lekkere producten. Correcte verzending.

Duidelijke site, snelle levering

Ik heb hier al vaker besteld en ben altijd tevreden over de kwaliteit en snelle levering.

Heel blij met het heel assortiment, super snelle levering en goed ingepakt. De prijzen zijn ook heel goed. Alleen probleem was de chocoladerepen die ik heb ontvangen waren waarschijnlijk niet op het juiste manier bevroren en ze waren dus niet te eten. Jammer want voor de rest is deze een hele goeie winkel.

lekker en snel

online besteld volgende dag kon ik het ophalen erg vriendelijke medewerker ja ga er zeker weer bestellen

Snelle klantgerichte service

Proces bestellen en bezorging goed.

Een stukje Sisi (crete) in Schiedam.

Mijn eerste bestselling bij "De smaken van Griekenland" en meteen goed, alles zeer goed verpakt en heel binnen!

echt Griekse producten

Besteld via de site. Gevraagd later op te sturen, is ook gedaan. Alle producten keurig verpakt aangeboden aan mij. De smaaksensatie van 2025. Wij gaan vaker bestellen.

Vandaag besteld morgen in huis

Snelle levering

De verzending verloopt niet vlot

Heb nog altijd niets ontvangen

Snelle levering

Heerlijke honing, keurig verpakt, snel geleverd.

Exportweg 5

9482 WP Tynaarlo

06 21527162

Over De Smaken van Griekenland

Dé webshop met het grootste aanbod van kwalitatieve, scherp geprijsde Griekse levensmiddelen. Snel en betrouwbaar! Het geringe aanbod van Griekse kwaliteitsproducten op de Nederlands markt was voor ons de aanleiding om De Smaken van Griekenland in 2000 op te richten. Wij hebben ons assortiment zoveel mogelijk bij elkaar gerangschikt om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u een vraag of advies nodig, neem gerust contact met ons op!