Heerlijke Griekse producten

Deze keer smaakvolle feta uit de Peloponnesos - Arcadia en zongerijpte Griekse sinaasappelen gekocht. Uitstekende kwaliteit

Voor herhaling vatbaar

Zeer uitgebreide keuze aan Griekse produkten. Goed verpakt en snel geleverd!

Goed grieks winkel

Goed bezorging en op tijd

Snelle levering goed verpakt

Heerlijke dingen om te proberen en smaak herinneringen toen ik in 22 in Athene was Mijn Amsterdamse zoon woont in Athene De hete kaas probeer ik vaak zelf te maken maar de gekochte is echt beter Bedankt voor alles

Snel geleverd en lekker

Snelle en makkelijke levering

Nog niet alles gebruikt en geproefd, maar snell levering en alles goed vepakt.

Heb nog niet echt een ervaring.

Kwaliteit en service

Zeer lekkere en kwalitatieve producten. Snel geleverd en een absoluut snelle reactie en service. Product vergeten, geen probleem. Werd gelijk en zonder extra kosten aan de bestelling toegevoegd. Wij zijn alvast fan.

Geweldig!

Goede producten en altijd snel verzonden!

Super fijne service. Goeie producten en netjes geholpen!

favoriete onlinewinkel

Bestelling altijd heel snel en goed ingepakt geleverd!

Numero Ena!

Veel keuze/leuke mensen/normale prijzen!

Altijd goed en snelle levering

super

super

Voor de eerste keer iets besteld. Ik vond het Heel fijn dat jullie het aan huis komen brengen. En het vlees en de spanakopita waren goed bevroren dus konden zo de vriezer weer in.

Helemaal top

Snel geleverd, en super olijfolie gekocht en Grieksbier Mamos, Heerlijk

Goed verpakt en snel geleverd

Goede service, snel geleverd en goed stevig verpakt

Mooie producten. Snelle bezorging

Heerlijke griekse producten, breed assortiment. Snelle bezorging en zer goed verpakt. Bestel vaak honing in glazen potten en is altijd zeer goed verpakt.

Super service, heerlijke producten

Bestel al jaren bij de Smaken van Griekenland. (H)eerlijke producten, netjes bezorgd.

Niet helemaal naar verwachting

Ik heb een blik olijfolie besteld en vooraf had ik geïnformeerd hoelang het product houdbaar zou zijn. Ik kreeg als antwoord dat dit minstens nog een jaar houdbaar zou zijn. Bij aflevering blijkt nu dat het maar houdbaar is tot april 2026. Dit vind ik heel vervelend, want als ik dat had geweten had ik niet een 5 liter blik besteld. Ik heb dit ook al via jullie contactformulier gemeld, maar geen reactie ontvangen.

Lekker en snelle levering

De kourabiedes en melomakarona zoals ik ze ken uit Griekenland. En snel geleverd, 's anderendaags al ontvangen.

Uitstekende service en snelle levering

Goede olijfolie!!

Per toeval kwam ik op jullie website en was meteen enthousiast. Mooie producten en alle informatie die je wil staat erbij. En ook nog voor een schappelijke prijs en snelle service. Jullie hebben er een klant bij !!

Ruime keus en goede website.

Het ruime aanbod brengt de Griekse eetcultuur naar de eettafel. Een nadeel is dat vaak veel artikelen zijn uitverkocht,voor de rest ruim voldoende voor dit familie bedrijf.

Heerlijke honing voor een eerlijke prijs

Als honing liefhebber 2 potjes Griekse honing besteld. De tijm en de bloemen honing zijn heerlijk. Bovendien een snelle verzending en met zorg ingepakt.

Super service

Snel ongecompliceerd en altijd optimaal verpakt Zorgvuldig en een fijne website om te bestellen

Exportweg 5

9482 WP Tynaarlo

06 21527162

Over De Smaken van Griekenland

Dé webshop met het grootste aanbod van kwalitatieve, scherp geprijsde Griekse levensmiddelen. Snel en betrouwbaar! Het geringe aanbod van Griekse kwaliteitsproducten op de Nederlands markt was voor ons de aanleiding om De Smaken van Griekenland in 2000 op te richten. Wij hebben ons assortiment zoveel mogelijk bij elkaar gerangschikt om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u een vraag of advies nodig, neem gerust contact met ons op!