Geweldig!

Heerlijke producten, lekker en vers. Zoveel keus. De authentieke smaken van Griekenland, snel en netjes geleverd in je eigen keuken.

Geweldige website, veel artikelen

Helemaal vlij met de de site en de artikelen Ze beloven dezelfde dag te versturen. Alleen na 5 dagen nog geen update over mijn flinke bestelling. Ik heb een mail gestuurd en gevraagd naar de status. Op de mail kawam geen enkel antwoord. Jammer! Wel werd binnen een paar uur daarna het pakket verzonden en kwam het de volgende dag aan. Had nou gewoon even die mail beantwoord. Dat geeft toch een veel fijner gevoel voor ern klant!

Supersnelle levering

Zeer snelle levering. Zoals beloofd de volgende dag geleverd. Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Produits et livraison parfait

J'ai commandé autant du frais que du surgelés et tout est arrivés super bien emballés. Produits de qualités

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Prima assortiment, snelle levering, goede service

Uistekend

Snelle en zeer goede levering. Aanrader

Lekker een beetje Grikenland thuis

Nette bezorging en het is een feest om alles uit te pakken.

Al een paar keer iets besteld. Nette levering en op tijd. En een goede kwaliteit.

Heerlijke producten uit Griekenland

Heerlijke producten, snelle levering en goed verpakt. Diepvriesproducten blijven bevroren met diepvriesgarantie. Ik ben super tevreden

Goede keuze, goede bezorging en ook lekker!

Ik heb nu een aantal keren bij Smaken van Griekenland besteld en moet zeggen: de spullen zijn van erg goede kwaliteit en erg lekker. Echt Grieks! De bestelling wordt goed verzorgd en netjes verzonden, veelal binnen een week na bestelling binnen. Bevroren producten kun je in een koelboxje laten versturen (wel extra kosten). Vraag me alleen af wat ik na verloop van tijd met al die koelboxjes aan moet. Misschien moeten ze een retour-optie verzinnen? Maar al met al: lekker Grieks eten tegen een schappelijke prijs. Met wat fantasie waan je je in Griekenland.

Alles is tip top in orde zeer goed verpakt en alles was lekker en redelijk lang houdbaar

Fantastisch

Goede producten, prima service en snelle levering!

Hele fijne webshop

Goede producten , snelle levering

Lekker

Erg lekker

Gewéldige producten!!

Ongelofelijk lekkere sinaasappels en mandarijnen! Überhaupt alleen maar (h)eerlijke producten, alles uit het mooie Griekenland!!

Super blij met mijn bestelling!!

Eerste keer besteld en zelf opgehaald in Tynaarlo perfect ingepakt en erg lief behandeld! Op naar de volgende bestelling!!

top

prima, alles mooi verpakt.

Weer top

Gewoon weer top gedaan niks om op aan te merken.

Poli kala!

Snel bezorgd dus je kunt heel snel genieten van jou bestelde griekse producten Aanrader!!

Zeer positief

Mooie Griekse producten voor een beetje vakantiegevoel thuis. Zeer goed verpakt en snel geleverd. Goed telefonisch bereikbaar als je vragen hebt.

goede service, mooi aanbod voor redelijke prijzen

Mooie webshop met een mooi aanbod en snelle verzending en dat voor zeer redelijke prijzen.

My new greek product provider!

Quality products, arived on the expected date with great attention to the packaging? Μπραβο!

Uitstekend!

Zeer goede ervaringen, uitstekende service. Ga zo door!

Heerlijke Griekse producten en lieve mensen

We zijn al jaren fan.

Volgens verwachting

Netjes en voldoende gekoeld ingepakt en producten waren er snel

Exportweg 5

9482 WP Tynaarlo

06 21527162

Over De Smaken van Griekenland

Dé webshop met het grootste aanbod van kwalitatieve, scherp geprijsde Griekse levensmiddelen. Snel en betrouwbaar! Het geringe aanbod van Griekse kwaliteitsproducten op de Nederlands markt was voor ons de aanleiding om De Smaken van Griekenland in 2000 op te richten. Wij hebben ons assortiment zoveel mogelijk bij elkaar gerangschikt om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u een vraag of advies nodig, neem gerust contact met ons op!