Goede producten, goede levering en lieve mensen

Goede service en producten

Goede service en producten

Heel goede producten

aleen maar giede ervaringen

Top producten en super snelle levering!

Top producten en super snelle levering!

Top Griekse eten is gewoon de beste van de wereld

Heel Goed en snel geleverd

Snelle levering

dikke duim

Snelle levering goede kwaliteit

De kruiden die ik besteld heb werden snel geleverd en brengen mij weer helemaal terug naar Griekenland

Altijd top voor elkaar. Snelle verzending.

Top !

Heerlijke Griekse spullen , goed telefonisch bereikbaar ivm vragen. Vriendelijke medewerkers.

Uitstekende service

Heerlijke Griekse producten die goed ingepakt thuis worden bezorgd door de baas zelf of 1 van de vriendelijke bezorgers. Smaken van Griekenland beveel ik zeker aan en als je in debuut van Groningen bent bezoek dan hun mooie winkel.

Ruim aanbod en correcte afhandeling

Ruim aanbod en snelle en correcte afhandeling

Goede en snelle service

Na een paar dagen had ik mijn producten in perfecte staat al thuis geleverd.

2 bestelling, nog steeds top service

2e besteling op 6 maand tijd. Gehanteerde prijzen nog steeds correct. Geen overdreve inflatie zoals op Amazon of bol.com. Bijna identieke Griekse prijzen. 1 à 2 eur meerprijs. Ja dat is zeer correct natuurlijk.

Goede service en prima producten

Altijd goede producten en vriendelijke bediening. De laatste ster geef ik als ze er iets op gevonden hebben om de drank niet meer apart te hoeven bestellen, dat vind ik nog al wat gedoe. Verder heel goed. Vooral de (kip) kontousofli!

Zeer goede kwaliteit.

Ben tevreden over de producten . Soms jammer dar steeds dezelfde producten ( zoals bepaalde soorten olijfolie of olijve),.niet voorradig zijn. Voor de rest PRIMA!

Duidelijke webshop en snelle levering

Fijne Griekse producten

Goede service....best snel in huis...zeer tevreden met de spullen .bestel regelmatig...helemaal top. Groetjes petra

Helemaal top!

Heldere website, snelle en correcte afhandeling. Goed en stevig ingepakt. Kortom alleen maar +.

Goed aanbod

Heel veel herkenbare Griekse producten, goede prijs, snelle levering.

Klantgericht efficiënt,,praktische planning, en goede produkten

Bestellen primaire wordt opgepakt en goed geregeld

Snel bezorgd en goede producten

kwaliteit.

Een goede service

Super! Heerlijke producten!

Top producten, hele lekkere olijfolie (niet zoals in de supermarkt, je proeft het verschil!) Vriendelijke mensen en snelle verzending.

Heel goed

Prima winkel / webshop om griekse producten te bestellen . Breed assortiment en makkelijk bestellen . Levering ook top in orde . Gekoelde of diepvries producten beschermend verpakt in koelbox met folie en bevroren element . Een tevreden klant .

Altijd snel en goede levering

Exportweg 5

9482 WP Tynaarlo

06 21527162

Over De Smaken van Griekenland

Dé webshop met het grootste aanbod van kwalitatieve, scherp geprijsde Griekse levensmiddelen. Snel en betrouwbaar! Het geringe aanbod van Griekse kwaliteitsproducten op de Nederlands markt was voor ons de aanleiding om De Smaken van Griekenland in 2000 op te richten. Wij hebben ons assortiment zoveel mogelijk bij elkaar gerangschikt om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u een vraag of advies nodig, neem gerust contact met ons op!