Geweldig!

Leuke foto's... toffe tips... Echt om zin te krijgen in griekenland... Bedankt hiervoor... Super gerechten...

Snelle levering en goede kwaliteit producten

De olijfolie is geweldig!

Wat een service!!!! Wat een vriendelijke man die onze wijn kwam brengen. Echt een aanrader

Heerlijk eten tegen een betaalbare prijs...bezorging prima. Als je van grieks eten houd moet je hier bestellen

Makkelijk besteld, hele snelle levering en keurig verpakt.

Heerlijke “huis”-olijfolie besteld en tijmhoning. Ik waan mij weer in Griekenland.

Fijne producten en snelle levering

Wij bestellen vaak de honing en dit wordt uiterst zorgvuldig verpakt en snel verstuurd. Echt uitstekend

Alles perfect

Beste winkel in Nederland

Goed geregeld

Fijne snelle bezorging, mooi verpakt en goed afgehandeld.

Geweldig!

Altijd blij met de producten uit Griekenland!

Altijd netjes en optijd geleverd

Goede producten en vlotte levering.

Perfecte levering.

Alles subliem verpakt in gebruikt materiaal. Erg efficiënt.

nodige webshop

enkele griekse producten zijn minder courant te vinden in onze warenhuizen, deze webshop heeft ze, met vlotte communicatie en levering en goede producten aan schappelijke prijzen, dus: een aanrader!

Prachtige producten

Hallo Ik heb jullie website gevonden via de reels die kwamen voorbij op facebook . Ik besloot een bestellung te plaatsen met lekkere honing olijf plie en koekjes . Ik ben heel tevreden over hoe alles was ingepakt! Alkes zat goed in stevige karton . Ik ben blij over de honing echt 100! Zuivere honing helaas hier in Nl is niet altijd goede honing te vinden .via websites .bijv. Koejes met sinnasappel wat een aroma .heerlijk! Ik ga zeker nog bestellen. Succes verder met jullie bedrijf!

Snel geleverd!

Prima op tijd bezorgd

Heb in de vakantie op Zakynthos heerlijk gegeten. En wil dit ook thuis maken. Maar nergens de uitjes te koop. Tot ik jullie op fb zag. Dus kan ik eindedelijk Stifado maken.

Goede producten en vriendelijke mensen

We bestellen al weer een tijdje bij De smaken van Griekenland en zijn daar heel erg tevreden over. De kwaliteit is goed, de smaken lekker (niet onbelangrijk!) en de service prima. De enkele keer dat er contact nodig was, verliep dat altijd snel en erg vriendelijk.

Lekkere producten en snelle levering.

Ruime keuze aan producten en netjes geleverd.

Fijne winkel

Altijd snel en goed verzorgd geleverd.en hebben ruime keuze

Snel en correct

Snel en correct

(h) eerlijke producten voor een eerlijke prijs

Authentieke smaken uit Griekenland. Kwalitatief goede streekproducten. Vooral de olijfolie die erg goed van smaak is. Voor herhaling vatbaar om bij te bestellen als het wederom op raakt. top!

Ruime keuze, goede prijs, goed verpakt en bezorgd. Tevens zijn de filmpjes op fb ook fantastisch. Krijg er dan altijd zin in om te gaan winkelen!!

Heel tevreden.

Volgens afspraak geleverd. Goed verpakt. Zeer tevreden, geleverd volgens afspraak.

Supersnelle levering!

Heerlijke producten en hele vlotte afhandeling. Binnen 2 dagen mijn bestelling binnen.

Mijn vast adres voor alles wat Grieks is

Super collectie - beetje van alles - scherp geprijsd, goed verpakt, en snel geleverd. Een aanrader!

Exportweg 5

9482 WP Tynaarlo

06 21527162

Over De Smaken van Griekenland

Dé webshop met het grootste aanbod van kwalitatieve, scherp geprijsde Griekse levensmiddelen. Snel en betrouwbaar! Het geringe aanbod van Griekse kwaliteitsproducten op de Nederlands markt was voor ons de aanleiding om De Smaken van Griekenland in 2000 op te richten. Wij hebben ons assortiment zoveel mogelijk bij elkaar gerangschikt om het zoeken zo makkelijk mogelijk te maken. Heeft u een vraag of advies nodig, neem gerust contact met ons op!