De basics van scrum

Voor mij was dit een eerste, verhelderende kennismaking met scrum en ik heb nu een aantal tools geleerd om scrum toe te passen in mijn werk. Knap dat de docent de juiste balans vond om zowel de beginners als gevorderden, de deelnemers die al scrum toepassen in hun organisatie, te bedienen. De praktijkcases die zij schetsten, hielpen mij om te zien hoe scrum in bestaande projecten kan werken, wat de training extra verrijkte. Het was een intensieve dag met heel veel informatie, maar een goede basis om hierop door te gaan. Lunch was ook uitstekend!

• Wat uit de training ga je toepassen? Alles

Toptraining!

Wij deden de driedaagse training projectmanagement, het was goed om er met elkaar aan te werken en we zijn enorm op weg geholpen.

• Hoe nuttig is de training voor jouw werk of je toekomstige werk? Heel nuttig
  • Wat uit de training ga je toepassen? In verschillende fases van projectmanagement werken.
  • Ben je tevreden over de training?

Heel leuke, leerrijke ervaring en goed georganiseerd!

Heel leuke, leerrijke ervaring en goed georganiseerd!

• Hoe nuttig is de training voor jouw werk of je toekomstige werk? Nuttig
  • Wat uit de training ga je toepassen? Visualisatie van een project

Verhelderende en inspirerende masterclass

Voor mij was dit een heldere kennismaking met projectmatig werken, met talloze tools voor het proces en de planningen. Tom Jacobs is een inspirerende docent die goed kan uitleggen en inspeelt op de werksituaties van de deelnemers en het kennisniveau. De tussentijdse opdrachten waren eye openers en het was prettig dat alle slides terugkwamen in de syllabus om te gebruiken als naslagwerk. Ik heb veel geleerd, dank daarvoor!

• Hoe nuttig is de training voor jouw werk of je toekomstige werk? Heel nuttig
  • Wat uit de training ga je toepassen? Teveel om op te noemen

Goede toepasbare training

We hebben de 1 daagse training Projectmatig werken in company gedaan. Een voor beginners en een voor gevorderden. De training is een aanrader. In korte tijd krijg je goed inzicht in de theorie. Naast de informatie wordt er met opdrachten gewerkt waardoor de theorie gelijk wordt toegepast en je tijdens de training leert en ervaart. Daarnaast worden er bruikbare tips gegeven om na de training toe te passen.

• Welke training heb je bij ons gevolgd? 1-daagse training Projectmanagement
  • Hoe nuttig is de training voor jouw werk of je toekomstige werk? nuttig, want toepasbaar
  • Wat uit de training ga je toepassen? Aan de voorkant zaken nog beter afspreken zodat het fundament er staat en je een aantal hobbels kunt voorkomen
  • Ben je tevreden over de training?

Top training! Perfect voor iemand de kaders wilt leren voor projectmanagement.

Dit is een mooie training, vooral voor junioren of die willen begrijpen wat er in het brein van een projectmanager werkt.

Zoveel geleerd!

Ieder trainingstraject in het leiden of managen van projecten zou hier moeten starten.

• Welke training heb je bij ons gevolgd? 3-daagse training Projectmanagement
  • Hoe nuttig is de training voor jouw werk of je toekomstige werk? Bijzonder nuttig
  • Wat uit de training ga je toepassen? WBS, doel/resultaat, GOKIT
  • Ben je tevreden over de training?

Een gedreven trainer nam ons mee in de wondere wereld van de Scrummaster

ik heb al een evaluatie ingevuld en aan de trainer overhandigd. Alles was voor mij dik in orde.

• Welke training heb je bij ons gevolgd? Scrum Master
  • Hoe nuttig is de training voor jouw werk of je toekomstige werk? inspiratie om meer in die richting te evolueren
  • Wat uit de training ga je toepassen? qua grote lijn, korte cycli om zaken opgeleverd te krijgen

Leerzame drie dagen

Twee dagen theorie en één dag soft skills. Prima combinatie om alle basis van project management de revue te laten passeren. De dagen vlogen voorbij. De stof werd goed en zorgvuldig uitgelegd.

• Wat uit de training ga je toepassen? Waterval methode

heeeeel goed heel leerrijk

de cursus was heel leerrijk en zeer nuttig en een zeer goede lesgever

• Welke training heb je bij ons gevolgd? Scrum Master
  • Hoe nuttig is de training voor jouw werk of je toekomstige werk? heel nuttig
  • Wat uit de training ga je toepassen? heel veel

Duidelijk en praktisch toepasbaar

No-nonsense aanpak van projectmanagement. Wouter haalt op een nuchtere manier de essentie uit de bekende methodes en geeft praktische tips. Sluit goed aan bij de echte praktijk van organisaties. Toepasbaar en overzichtelijk.

• Welke training heb je bij ons gevolgd? Overig

Super training

Mijn eerste kennismaking met project management en een wereld ging voor mij open. Heb enorm veel geleerd in korte tijd en kreeg les van Roel. Roel is een ervaren en zeer goede docent die, wat je niveau ook is, kan inchecken en de stof kan doen overkomen. Ook met dank aan de medecursisten een leuke training gehad. Verder is op de training-locatie alles tot in detail verzorgd, echt top!

• Welke training heb je bij ons gevolgd? 3-daagse training Projectmanagement
  • Hoe nuttig is de training voor jouw werk of je toekomstige werk? zeer nuttig
  • Wat uit de training ga je toepassen? Ik hoop zoveel mogelijk aangezien ik als project manager ga werken.
  • Ben je tevreden over de training?

Hele goede introductie/opfrissing over projectmanagement

De 1-daagse training Projectmanagement is zeer informatief, er wirdeb veel verschillende aspecten van projecten en projectmanagement worden behandeld waardoor er voor iedereen wel bruikbare elementen inzitten voor de praktijk. Dankzij de levendige en enthousiaste manier van training geven voor Tom Jacobs blijft het de hele dag door interessant!

• Welke training heb je bij ons gevolgd? 1-daagse training Projectmanagement
  • Hoe nuttig is de training voor jouw werk of je toekomstige werk? Ik ga zeker verschillende aspecten toepassen.
  • Wat uit de training ga je toepassen? Nieuwe kennis over projectfasering, plannen en budgetteren,

Excellent

I found this Scrum Master course genuinely useful. The trainer created a calm, engaging space to learn and practise. The sessions were structured, practical, and connected to real-life situations. I left with clarity, confidence, and tools I can apply immediately.

• Would you recommend us? Yes
  • Which training did you follow with us? Scrum Master
  • How useful is the training for your work or future activities? Very useful. The training gave me practical tools and ways of working that I can apply immediately. It also helped me think more clearly about how to structure collaboration, decision-making, and continuous improvement.
  • What are you going to use from the training? I expect to use what I learned in future projects and team environments, especially around communication, and shared ownership.
  • How do you rate the trainer/consultant?
  • How happy are you with your training?

Inspirerend

Inspirerende cursus. De docent was deskundig en presenteerde het materiaal met humor. Veel voorbeelden die werden afgestemd op de professionele praktijk van de deelnemers. Ruimte voor discussie en vragen. De groep was niet te groot, zo'n 10 personen, dus er was ruimte voor ieders inbreng. Een aanrader!

• Hoe nuttig is de training voor jouw werk of je toekomstige werk? Heel nuttig
  • Wat uit de training ga je toepassen? Kanban, stand-ups, iteratief ontwikkelen

Lauriergracht 116 S1

1016 RR Amsterdam

Over Projectmanagement-training.net

Sinds 2004 helpt Projectmanagement-training.net organisaties hun projecten tot een succes te brengen. Dat doen we door opleidingen, coaching en door advies. Samen kiezen we voor een methode die het best past bij je organisatie. Soms ligt de nadruk op methoden en basistechnieken van projectleiderschap, in andere gevallen richten we ons meer op de menskant van projecten of de organisatie als geheel. Projectmanagement-training.net Projectmanagement-training.nl Projectmanagement-training.be

Over Onderwijsscore.nl