Fantastisch! Zo compleet en goed geholpen.

Vanaf het allereerste gesprek tot en met nazorg, Ruud heeft het echt fantastisch gedaan. Rustig, prettig persoon die meedenkt, flexibel is en perfecte service! Ik kan oprecht iedereen aanbevelen om zaken te doen met van Hoof! Op naar de volgende.

Vandaag split airco laten plaatsen, we vonden het gezellig en Ruud werkt vakkundig en netjes! De uitleg daarna ook meer dan duidelijk. Het adviesgesprek met Tijmen hebben wij ook als erg prettig en overzichtelijk ervaren.

Prima, kundig en betrouwbaar

Goede info goede service. Goed bereikbaar voor vragen.

Goede service en goed advies

Eerlijk en goed advies !

Prettig contact en werk op een gecontroleerde en rustige manier uitgevoerd

Prima contact, van eerste telefonisch contact tot offerte maken en werk uitvoeren.

Goede service en kwaliteit!

Eerlijk advies, goede prijs en prima service.

Uitstekende service, goede informatie in installatie.

2 airco’s geïnstalleerd, weken probleemloos deelwerk in uitstekende samenwerking uitgevoerd. Vriendelijk bedrijf met prettige medewerkers.

Goede snelle service

Maakt netjes werk met duidelijke afspraken en duidelijke prijsafspraken En komt de afspraken na

Bijna goed, maar net niet

De Daikin airco die wij bij Van Hoof kochten is een hele goede keus en daar zijn we blij mee. De binnen installatie was helemaal oké, mede omdat het een vervanging van een installatie betrof. Daardoor was er minder werk uit te voeren qua gaten boren enz. Het doorvoeren van de stroomkabel vanuit de woonkamer naar buiten heb ik toegestaan, maar later kwam ik er achter dat er buiten op een klein stuk van de kabel geen enkele bescherming was aangebracht... Gelukkig op het grootste stuk wel. Ik heb dus zelf buiten nog e.e.a. nog moeten doen. De tijdsplanning van de werkzaamheden was door Van Hoof niet helemaal goed berekend, daardoor moest hij halverwege de dag nog iemand bellen om te komen helpen en kwam hij toen het donker werd in tijdnood en is naar mijn mening niet alles goed afgewerkt.

Airco prima en vakkundig aangelegd

Advies en offerte waren duidelijk. De installatie van de airco is goed met ons doorgesproken en is volgens afspraken keurig en op tijd uitgevoerd. Plezierig was dat van Hoof alle tijd nam om het gebruik van de airco en het installatie/gebruik van de bijbehorende app aan ons uit te leggen. Kortom van Hoof Klimaatinstallatie is een professioneel en klantvriendelijk bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen.

Helemaal prima

Kundige vakman, komt zijn afspraken na en werkt netjes, zeer tevreden zijn we.

Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Netjes geplaatst. Een minpunt vind ik dat er Geen werkzaamheden aan de electriciteit verricht kunnen worden.

Blij mee

Snel, netjes gewerkt, beleefd, goed uitgelegd, mooie prijs. PRIMA!

Snelle levering. Vakman aan het werk

Prettig zaken mee gedaan

Ruud neemt de tijd om je wensen door te nemen. Is niet bang voor extra werk en helpt zelfs mee om bepaalde randzaken te bepalen. Erg prettig zaken mee gedaan! Zou hem zeker aanbevelen!!

Professioneel, makkelijk contact en vriendelijk.

Wij zochten in de buurt naar een installatie bedrijf voor het plaarsen van een airco. Wij kregen een heldere en duidelijke offerte die ook 100% zo uitgevoerd is. Hij werkt snel met goed en veilig gereedschap. We zijn nu een jaar verder en alles werkt zonder problemen. Het enig telefoontje wat we hebben gepleegd is geweest voor een complment. Familie Lucas te Engelen.

Wij zijn buitengewoon tevreden over het hele proces van offerte tot daadwerkelijke installatie.

Duidelijke, transparante offertes, communicatie gedurende het gehele proces is helder, alle vragen worden deskundig, gedetailleerd en naar volle tevredenheid beantwoord. Installatie geschiedt in goed overleg, vakkundig , kwalitatief maar ook op een persoonlijk, prettige manier. Kortom, wij zijn zondermeer erg tevreden!

Vakman

Ruud is een vakman die weet waar hij mee bezig is. Hij heeft bij ons airconditioning in huis geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.

Prima airco en goede service

Prof Dondersstraat 6

5262 ST Vught