Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Voor het eerst hebben we zelf een huis mogen ontwerpen samen met Jos van Heutink Bouw. We waren erg blij met zijn deskundigheid en eerlijke en open communicatie. Het doorvragen.... om van daaruit goed aan te kunnen sluiten bij onze wensen. Het was een intensief traject waarbij er veel keuzes gemaakt moesten worden. Soms schuurde het ook wel eens, maar we kwamen er altijd samen weer uit. Wij zijn dankbaar en blij met het eindresultaat en hopen nog heel veel jaren in dit fijne, onderhoudsvriendelijke huis te mogen wonen. En Jos, en de bouwvakkers, dat zijn vakmannen!
Hoe prettig verliep het inventarisatie gesprek met onze kavelbouwadviseur?
super
Welke drie aspecten hebben ervoor gezorgd dat u voor Wooniek heeft gekozen?
eigen ontwerp, goed luisteren naar onze wensen, goede ervaring van onze vrienden
Hoe tevreden bent u met uw woning?
Beveelt aan
21 August 2026
Familie Maalderink
Steenwijk
Bij Wooniek ontwerpen en bouwen we maatwerkwoningen die volledig aansluiten bij de manier waarop mensen echt willen wonen en leven. We beginnen niet bij het ontwerp, maar bij het begrijpen van de leefwereld en toekomstplannen van onze opdrachtgevers. Door die persoonlijke benadering ontstaat een woning die past bij het dagelijks leven en voelt als thuis.
Als onderdeel van de Heutink Groep combineren we vakmanschap, betrouwbaarheid en moderne architectuur met een eigentijdse en transparante werkwijze. Alles vindt plaats onder één dak: van het eerste gesprek en het schetsontwerp tot de vergunning, de bouw en de oplevering.
Met persoonlijke begeleiding, aandacht voor detail en duurzame bouwkwaliteit maken we van elke woning een unieke leefomgeving. Bij Wooniek staat niet alleen het huis centraal, maar vooral de mensen die erin gaan wonen.
Frankrijkkade 44
1363 CJ Almere