Prettig bedrijf die altijd voor je klaar staan.

Prettig bedrijf die altijd voor je klaar staan.

Fachowo.

Profesjonalna, rzetelna i godna zaufania, wysoka jakość usług, zaangażowanie mechaników, szybkość i terminowość prac, a także uczciwe ceny i dobrą komunikację z klientem.

Eerlijk

Goede communicatie, prijs kwaliteitsverhouding is prima in orde. Werken snel. Perfect!

• Poleciłbyś nas? Tak

Goede garage voor redelijke prijs

Kom al een paar jaar bij deze garage en ben altijd vrij snel en goed geholpen. Ik raad iedereen aan om hier uw auto te laten onderhouden.

Usługa wykonana szybko i profesjonalnie. Polecam

Problem z turbem po dobrej diagnozie rozwiazany bardzo szybko i sprawnie. Polecam

Super service!

• Poleciłbyś nas? Tak

Nie ma lepszego mechanika w okolicy.

Chłopaki robią od serca, wszystko co było naprawione jeździ do dzisiaj. Dobry kontakt ,wszystko zawsze wyjaśnione. Polecam

Steenfabriekstraat 9

2861 GR Bergambacht