Onze ervaring met John was ver boven onze verwachtingen!!! Wat een fijne ervaring!

John heeft ons ontzettend goed begeleid in alles! Het meeste nam hij natuurlijk uit handen maar zelfs de kleinste details werd aan gedacht. Hij heeft het met enorm veel respect en liefde gedaan. Vanaf het begin tot eind heeft hij tot in de puntjes verzorgd en we zullen hem daar voor altijd dankbaar voor zijn. Hij heeft het rouw process zoveel makkelijker voor ons gemaakt en dat is voor ons onbetaalbaar. Ik zou John aanraden aan iedereen die afscheid moet nemen aan een dierbare. Dankjewel John voor alles!

• Respect voor uw wensen

Was super fijn dat John alles voor ons geregeld heeft. Alles was perfect geregeld. Wij hebben ook vaak gebeld was ook geen probleem. We hebben een mooie en fijne uitvaart gehad.

Mooie begeleiding

Het gevoel dat je alles bij John kan neerleggen is erg geruststellend. Vooral met zulke dagen met veel gevoelens en spanningen.

• Respect voor uw wensen

Een paar weken geleden is mijn man overleden. Veel verdriet en veel geregel. Beginnen met de begrafenis ondernemer te bellen. En daar voor heb ik John den Breejen uitvaartzorg gebeld. John heeft alles keurig netjes geregeld. Van het begin tot het eind neemt hij over al de tijd voor. Je kan hem altijd bellen. Hij vraagt een paar steekwoorden van de overleden persoon en daar maakt hij een mooi verhaal van of hij de persoon gekent heeft. Zo mooi. Ik gaf John na afloop een hele dikke pluim, iedereen vond het een hele mooie uitvaart. Zo een crematie verdient iedereen Ik kan John echt aanbevelen.

Vlotgras 50

3206 SN Spijkenisse