Fijen dienstverlening

Transparant en fijne service.

Super ervaring

Ik belde met een probleem en kon gelijk Langs komen (eind van de dag) En het probleem werd gelijk verholpen Top service

Top garage!

Wat een top garage! Drie weken geleden kocht ik een occasion bij een autodealer in Egmond. Na drie weken kwam ik stil te staan. Via autotrust kwam ik bij autoservice Brian terecht. Ze hebben mij zo goed geholpen. De receptioniste is zeer klantvriendelijk en denkt heel goed mee. Via whatsapp werd ik op de hoogte gehouden van de diagnose, de status en de bemiddeling met autotrust, de prijsopgave, en ook goede adviezen voor het onderhoud van mijn nieuwe auto. echt zeer professioneel. Mijn auto was ook snel weer klaar. Ik ga met een veilig gevoel weer de weg op dankzij Autoservice Brian. Bedankt, toppers!

Beste garage van Lelystad

Garage met heel veel kennis! Denken altijd mee in oplossingen en proberen ondanks de drukte zo snel mogelijk plek te maken.

meedenkend, erg flexibel en heel snel geholpen !!

meedenkend, erg flexibel en heel snel geholpen !!

Helder en duidelijk

Kon gelukkig tussendoor geholpen worden. Fijne en heldere communicatie.

Uitstekende service.

Uitstekende service en vakmanschap.

Top bedrijf

Zeker een aanrader.

Klantvriendelijk en goed meedenkend

Mooie oplossingen met koffie. Wat wil een mens nog méér ! Op naar de volgende keer. Zeer klantvriendelijk.

Havenweg 26

8243 PL Lelystad