Fantastische service en een pracht eindresultaat!

Vanaf het 1e contact, inmeten, afspraken en de uiteindelijke montage een uitermate mooi eindresultaat gerealiseerd! Ook het opruimen van de ruimtes waarin ze gemonteerd hebben was perfect. Niets was te veel voor Montage Team Twente. Heel erg blij mee!

Geweldige service

Prachtige kunststof kozijnen en openslaande deuren geplaatst, alles voorzien van triple glas. Het huis is enorm opgeknapt en nu veel beter geïsoleerd. Hardwerkend team, mooie kwaliteit en uitstekende service, ook bij de nazorg. Heel blij mee, mannen bedankt!

Een betrouwbare partij en absoluut een aanrader!

Erg fijn om eindelijk een kozijnenbedrijf te hebben gevonden dat eerlijk advies geeft, meedenkt en doet wat er beloofd wordt. Alles verliep vlot en soepel, en bij vragen waren ze altijd goed bereikbaar. Daarnaast ook nog eens een mooie prijs vergeleken met andere bedrijven. Kortom: een betrouwbare partij en absoluut een aanrader!

Goed werk! Topkwaliteit

Zoals kwaliteit hoort te werken: je zegt wat je gaat doen en doet dan wat je gezegd hebt. Afspraken worden goed nagekomen en er wordt netjes gewerkt, alles opgeruimd achtergelaten.

Top ervaring en heel net werk gedaan

Echte vakmannen die weten wat ze doen. Ook erg vriendelijk en leveren goed werk.

Super week afgeleverd

De kozijnen zijn er mooi ingezet. Vakwerk voor een goede prijs

Snelle service en goed werk geleverd

Goed teamwork.!

Doet wat anderen beloven!

Van het eerste gesprek tot aan de afwerking super tevreden. Professioneel en vakkundig. Zeker een aanrader!

Goed advies, nette afwerking en vakbekwaam

Wij zijn heel tevreden!

Zeer snelle levering en montage afspraak

Monteurs werken vakkundig en netjes , ben zeer tevreden over montage en het afwerken van de geplaatste kozijnen , en Rommel die ze maakten , gelijk netjes opgeruimt

Prachtige kozijnen en fijn contact

Mijn kozijnen zijn keurig zoals afgesproken geleverd en heel mooi geplaatst. Na een nare ervaring met een ander bedrijf was het contact met Rob een verademing. Ik ben heel tevreden over de geleverde diensten en dit betrouwbare bedrijf. Aanrader dus!

Steenzoutweg 5 g49

7554RN Hengelo

06 21 39 64 41

Over Montageteam Twente

Montage Team Twente biedt vakkundige oplossingen, van kunststof kozijnen en stijlvolle carports tot duurzame zonnepanelen. Wij zorgen voor een professionele afwerking die past bij jouw wensen. Wij leveren kwaliteit, ongeacht de omvang van je project. Ons team werkt met expertise en passie voor elk detail. Wij zijn flexibel en werken op de tijden die voor jou het beste uitkomen Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies!