Belangrijk

Ik vond het een sterke sessie om weer bijgespijkerd te worden met de nieuwste BHV kennis. Daarbij nam Pjotr ons op een leuke en leerzame manier mee. Hij was enthousiast en spontaan wat het ook draagbaar maakte voor een hele dag. Dankje Pjotr en alvast veel succes bij de brandweer! Mel

Goed tempo

Niet saai en goed tempo!

goede ervaring, heel duidelijk

Er werd op een duidelijke manier uitleg gegeven en ook heel realistisch antwoord. Wanneer je wel of niet iets doet en dat je altijd op je eigen veiligheid moet letten. Ook goede bijspijkering van de aanwezige kennis

Duidelijk verhaal!

Zelfs voor een beginner was het een duidelijk verhaal.

Leuk, informatief!

Ik heb weer nieuwe dingen gehoord en geleerd. Erg fijn! Bedankt!

Heel leuk gedaan

Je bleef aandacht trekken bij het groepje, en hield het lekker luchtig daarnaast ook leerzaam.

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? N.v.t.

Leuk en leerzaam

Ik vond het een leerzame BHV cursus, waar ik veel basis dingen geleerd heb. Voor de rest was het ook gezellig om samen met mijn collega’s zo een soort cursus te volgen. Al met al was het een leuke en leerzame cursus waar ik later ook veel van kan toepassen.

Nuttige en praktische sessie

Instructeur was bereid om op verschillende gebieden net even wat meer toelichting en tips te geven dan volgens het programma. In ons geval even goed stilgestaan bij jonge kinderen.

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Absoluut

Heldere uitleg, leuke les

Heldere uitleg, leuke lessen, erg interessant en leerzaam

Leerzaam

Deze cursus van Pjotter was leerzaam, interactief en goed te volgen. Hij wist de aandacht er goed bij te houden.

Leerzaam

Leerzame dag, goede herhaling

Top bhv dag

Leerzaam, leuke dag. Actief en theorie goed afgewisseld

Goede herhaling

Goede herhaling

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

Ik vond dat we de meeste dingen al gehad dem top

Dit moeten gewoon elk jaar herhalen

Leerzaam, dag van herhaling

Is er nog na slag werk van de dag te verkrijgen

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

Fijne training met ervaren professional

Fijne herhaling met goede basis. Toch weer nieuwe zaken opgestoken. Humor tijdens de training.

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

Goeie herhaling en weer eens frisse kijk op de veiligheid

Goeie herkijk naar bhv.

Luchtig maar erg leerzaam

Vond het een leuke training, goeie opfrisbeurt en weet wat nieuwe zaken bijgeleerd

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja zeker

Goed duidelijk

Duidelijke uitleg en niet te langdradig

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

Positief en leuke ervaring.

Door de dag luchtig invulling te geven is het goed bevallen en is de dag snel verlopen. Leuke praktijkvoorbeelden gehad door het gebruik van de lotus. Goede opfriscursus ervaren!

De cursus was prima

Het was een leerzame en gezellige cursus

Goede praktische training

Veel praktijk voorberlden en oefeningen

Goede uitleg

Omschrijft alles goed, goed te verstaan, en goed in omgangen met groepen

Goed en duidelijk

Duidelijke uitleg ook met de lotus

Luchthavenweg 81 unit 2.44

5657 EA Eindhoven

085 13 04 127

Over Kenniscentrum Veiligheid365

VEILIGHEIDS VRAGEN? WIJ HEBBEN JE ANTWOORD. 365 DAGEN PER JAAR. ADVIES - CERTIFICERINGEN - OPLEIDINGEN Wat vertelt de huidige wet- en regelgeving je over veiligheid binnen jouw branche? Heb je enig idee? Geen zorgen. Wij wel. En laten we nu óók graag ont-zorgen en be-veiligen. Dat betekent dat we jou, en je bedrijf, mee willen nemen in een compleet veilige werkomgeving. Want wist je dat, gezien het belang van fysieke veiligheid voor je werknemers, ook eventuele risico’s op de werkvloer al zoveel mogelijk moeten worden beperkt? Veilig voorkomen is tenslotte beter dan veilig genezen. Inderdaad. Risico-inventarisatie it is. Én, is jouw organisatie VCA-gecertificeerd? (Nog) niet? Doen! Het zorgt tenslotte voor draagkracht en gewenste veiligheidsnorm. Heb je het door? Echt álles hangt met elkaar samen. ‘Als veiligheid staat als een huis, volgt de rest tenslotte vanzelf.’