Zeer goede uitleg.

Leerzame dag

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

Leuke les duidelijke uitleg .

Veel geleerd

Leerzaam en veel gelee4d

Goede informatieve les.

Goede ervaring

Goed uitgelegd

Alles werd goed uitgelegd, lekker broodje

Interessant en leuk.

Ondanks het stoffige onderwerp en de lange dag, heeft Kevin het luchtig en grappig gebracht waardoor mijn aandacht er bij bleef.

Veel geleerd

Ik persoonlijk vindt dat ik veel geleerd heb over het helpen van mensen.

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Jazeker

Leerzaam

Prima breed programma uutstekend gebracht door een jonge instructeur welke de cursus zeer overtuigend heeft gebracht

Fijn, lekker interactief

Mooi

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? N.v.t.

Was goede herhaling cursus

Van alles gehad weer .weer bij geschoold

Mag iets korter, deze keer buitenmensen

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? 100%

Goede cursus dag

Fijne afwisseling met theorie en praktijk.

Duidelijke uitleg en enthousiaste instructeur

Was een fijne dag, met goede uitleg.

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Zeker

Goede uitleg

Goede leuke uitleg met wat praktijk opdrachten erbij voor de afwisseling

Interactief

Leerzaam met afwisseling

Leuke training

Enthousiaste persoonlijkheid welke duidelijk uitlegd

Voldoende geleerd

Opgefrist

Goed les gegeven

Wel een lange dag

Positief

Positief leerzaam luchtig anders prettige ervaring

Positief

Opfrissen van de onderwerpen hulpverlening

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

Goed duidelijk en in juiste volgorde

Zie hier boven

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja

Leerzame en fijne bhv cursus

Het was een erg leerzame en leuke cursus. Door middel van spellen en andere oefeningen hebben we weer een goede opfrisser gehad. Erg positieve ervaring!

• Is de cursus/training of certificering/advies naar tevredenheid verlopen? Ja!

Erg fijn met een simpele en duidelijke uitleg

Leerzame dag

Positief. Het was duidelijk uitgelegd op een no nonsense manier. Heel prettig!

Luchthavenweg 81 unit 2.44

5657 EA Eindhoven

085 13 04 127

Over Kenniscentrum Veiligheid365

VEILIGHEIDS VRAGEN? WIJ HEBBEN JE ANTWOORD. 365 DAGEN PER JAAR. ADVIES - CERTIFICERINGEN - OPLEIDINGEN Wat vertelt de huidige wet- en regelgeving je over veiligheid binnen jouw branche? Heb je enig idee? Geen zorgen. Wij wel. En laten we nu óók graag ont-zorgen en be-veiligen. Dat betekent dat we jou, en je bedrijf, mee willen nemen in een compleet veilige werkomgeving. Want wist je dat, gezien het belang van fysieke veiligheid voor je werknemers, ook eventuele risico’s op de werkvloer al zoveel mogelijk moeten worden beperkt? Veilig voorkomen is tenslotte beter dan veilig genezen. Inderdaad. Risico-inventarisatie it is. Én, is jouw organisatie VCA-gecertificeerd? (Nog) niet? Doen! Het zorgt tenslotte voor draagkracht en gewenste veiligheidsnorm. Heb je het door? Echt álles hangt met elkaar samen. ‘Als veiligheid staat als een huis, volgt de rest tenslotte vanzelf.’