Goed en snel advies
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 13 beoordelingen met een gemiddelde score van 10
Review overzicht
Klanten melden voortdurend vlotte communicatie en vriendelijk advies. Het team levert deskundige begeleiding bij de leasekeuzes en EV-ondersteuning. De algehele ervaring wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid en aanbevelingen.
Snel reageren, duidelijke antwoorden en goed advies, prettig contact
Alfa junior
22 July 2026
Esther Kolzer
Duiven
Ik ben ontzettend fijn geholpen bij het uitzoeken van mijn nieuwe leaseauto. Mijn adviseur nam uitgebreid de tijd voor mij, dacht écht met me mee en heeft geen moeite gespaard om alles tot in de puntjes te regelen. Het deskundige advies en de persoonlijke betrokkenheid gaven mij vanaf het eerste moment veel vertrouwen. Dankzij deze topfunctionaliteit en topservice rijd ik nu met een heel goed gevoel rond. Zoek je een leaseadviseur die net dat stapje extra zet? Dan ben je hier aan het juiste adres!
Golf 8.5 GTİ
1 July 2026
Musab
Rotterdam
Zeer tevreden! Snel schakelen, professioneel geholpen en prettig contact.
VW Tayron
Mitsubishi
18 May 2026
Jay
Leiden
We hebben samen naar verschillende auto’s gekeken en onderzoek gedaan naar de verschillen. Uiteindelijk heb ik een weloverwogen keuze kunnen maken en kreeg ik een mooi aanbod waar ik heel blij mee ben. De Cupra Leon Hybrid! Echt een aanrader.
Cupra Leon hybrid
12 May 2026
Phil
Utrecht
Altijd snel contact, gaat serieus met vragen en wensen om. Vriendelijke mensen. Echt een aanrader om hier je leaseauto te regelen!
Xpeng G6
19 January 2026
Geurt
Ede
Ik heb het nieuwe elektrische rijden als moeilijk ervaren,ik ben niet van de elektrische apparatuur en computer maar ze hebben mij super geholpen met tip en ondersteuning en oplossingen. Elektrische rijden is even anders maar rijden super. Erg tevreden Grt patrick
Renault 5
19 January 2026
Patrick
Geffen
Super snelle reacties en snel geregeld. Duidelijk communicatie en er werd actief meegedacht. Zeer zeker aan te raden.
19 November 2025
Anne
Nijmegen
exclent
19 November 2025
Maradul
eindhoven
snel geholpen met juiste advies, perfecte auto. Vriendelijke en zeer goede service
11 November 2025
Dorota
Tilburg
Ze weten echt alles van leasen en ze zijn erg enthousiast.
7 November 2025
Philip
Utrecht
Goed bedrijf gooi mensen ze komen hun afspraken na
7 November 2025
Hafid
Akkrum
Ik zocht een vervanger voor mijn bmwi3. Ik was zelf aan het twijfelen tussen een mini en een Volvo ex30. Op advies van de leaseadviseurs is het een Renault5 geworden. Een mooie auto en ook nog eens een stuk voordeliger!
18 September 2025
Lisette
Hilversum
Wij zijn De Leaseadviseurs: jouw onafhankelijke partner voor het afsluiten van leasecontracten bij de grootste aanbieders. Altijd persoonlijk, altijd bereikbaar.
Deventerweg 2 a
3843 GD Harderwijk