Hele fijne partij om zaken mee te doen!

Altijd snel contact, gaat serieus met vragen en wensen om. Vriendelijke mensen. Echt een aanrader om hier je leaseauto te regelen!

• Welke auto? Xpeng G6

Super leuk gasten en erg hulpvaardig!

Ik heb het nieuwe elektrische rijden als moeilijk ervaren,ik ben niet van de elektrische apparatuur en computer maar ze hebben mij super geholpen met tip en ondersteuning en oplossingen. Elektrische rijden is even anders maar rijden super. Erg tevreden Grt patrick

• Welke auto? Renault 5

Super geregeld!

Super snelle reacties en snel geregeld. Duidelijk communicatie en er werd actief meegedacht. Zeer zeker aan te raden.

fantastic

exclent

• Would you recommend us? Yes

snel geholpen met juiste advies, perfecte auto. Vriendelijke en zeer goede service

Vlot en betrouwbaar

Ze weten echt alles van leasen en ze zijn erg enthousiast.

Een woord 100%

Goed bedrijf gooi mensen ze komen hun afspraken na

Heel blij met het advies dat ik gekregen heb

Ik zocht een vervanger voor mijn bmwi3. Ik was zelf aan het twijfelen tussen een mini en een Volvo ex30. Op advies van de leaseadviseurs is het een Renault5 geworden. Een mooie auto en ook nog eens een stuk voordeliger!

Deventerweg 2 a

3843 GD Harderwijk

Over De Leaseadviseurs

Wij zijn De Leaseadviseurs: jouw onafhankelijke partner voor het afsluiten van leasecontracten bij de grootste aanbieders. Altijd persoonlijk, altijd bereikbaar.