Goed.
Top behandeling, klantvriendelijk, super service
Ik kom vanuit Vianen naar Breda voor de zorgvuldigheid en vakkennis van Dhr Avondrood en de nauwgezetheid en fijne ambitie van Brigitte om het goede te doen samen met mij als klant. Op de receptie werken vrolijke gastvrije mensen die je welkom doen voelen.
Bij jullie voel ik me veilig en vertrouwen in de behandelingen en advis zijn top
Ik ga twee keer per jaar met plezier naar Wendy, de mondhygiëniste, waar ik een buitengewoon prettig contact mee heb. De behandeling is opvallend minder pijnlijk dan voorheen door gebruik van ander materiaal. De overige contacten verlopen prettig en correct. Afspraken worden nagekomen en alles ziet er altijd netjes en schoon uit.
Goede ervaringen met implantologie (Pieter Avondtrood + crew) en mondhygiëniste Emily.
Professioneel geregeld allemaal. Proces duurt nu eenmaal lang. Hopelijk komt er een goed eindresultaat.
Goed naar de klachten geluisterd. Onderzoek volledig en gepast deskundig advies. Ook de dames aan de balie en de assistentes waren zeer begripvol , vriendelijk en deskundig
Zeer professioneel, heel goed advies maar helaas niet voor elke beurs beschikbaar vrees ik
Ben al jarenlang in behandeling bij deze praktijk, waarbij de betrokken medewerkers mijn vertrouwen nooit hebben beschaamd. Ik ervaar hierbij heel veel betrokkenheid, dienstverlening en deskundigheid.
Duidelijke, professionele behandeling.
Zeer prettige behandelaarster.