Op zeer vakkundige wijze heeft dokter Avondroodt mijn implantaat geplaatst. Het is uitstekend gegaan met een mooi resultaat! Daarnaast zijn jullie medewerkers erg klantvriendelijk.
Hele fijne persoonlijke en deskundige behandeling!
Ik ben hier allemaal niet zo goed in maar zoals hierboven geschreven: ik ben blij met de goede zorg die jullie geven. En allemaal vriendelijke mensen!
Hele aardige en kundige behandelaars
Effectieve en efficiënte behandeling door mondhygiëniste
In het voortraject wordt zeer duidelijk verteld wat er nodig is én wat mogelijk is. Bijzonder lieve en vriendelijke mensen, met aandacht voor de mens.
Ik zit nu inmiddels al 5 jaar , om de 3 maanden in behandeling bij Ingrid. Heel proffesioneel, vriendelijk en probeert alles om de pijn te vermijden. Ga zo door Ingrid!
De behandeling moet nog plaatsvinden. Dat is voor mij cruciaal.
Altijd netjes en duidelijk uitleg over de uit te voeren behandeling. Zeer tevreden.
Aardige en professionele mensen
Gewoon goed!
Duidelijk advies na diagnose en vrijwillige keuze voor behandeling!
Zeer vriendelijke medewerkers vanaf de balie tot in de behandelkamer En vooral heel kundig in hun vak.
Ze doen hun werk goed en nemen de tijd ervoor.
De behandeling gebeurt op een prettige manier
Vriendelijke personeel!
Zeer goed georganiseerd en klantvriendelijk bedrijf
Ik ben vakkundig en klantvriendelijk goed geholpen en vooraf prima geïnformeerd.
Ondanks enige angst ben ik, goed, doeltreffend en met het gewenste resultaat geholpen en nu zonder angst blijf ik onder controle
Al jarenlang goede zorg en respectvol behandeld.
positief.
Zeer prettige organisatie, er is maar 1 min punt, dat is dat de behandeling duur zijn
Vriendelijke mensen. Alles word goed uitgelegd. Snel en vakkundig geholpen.
Zeer professioneel. Alles wordt duidelijk in kaart gebracht en besproken.
Netjes behandeld en goede zorg.