Uiterst leerzame dag. Goed om te weten dat we op de juiste weg zijn als bedrijf
Goede handvaten gekregen om iets op te pakken. Hadden in de basis wel iets meer van de cursus verwacht
Het was voor mij plezierig en zeer leerzaam.
Een goed startpunt
Veel tips, nu aan de slag
Goed en duidelijk gesproken, veel aandacht voor knelpunten bij kandidaten.
Fijne dag met een zeer prettige trainer. Veel praktische info en kennis om goed van start te gaan met AI!
Het was interessant en interactief. Ook goed om dit met een enthousiaste groep te doen.
Leuke sessie met inspirerende onderdelen. Goede dynamiek met de juiste mate van luisteren en doen.
Inspirerende sessie, goede diepgang en interactie.
Eindelijk praktisch aan de slag hier hebben we wat aan
Met weinig ervaring met AI. Door deze training veel meer inzicht gekregen in de mogelijkheden. Top!
Bert is een fijne spreker die zijn enthousiasme over AI op een goede manier overbrengt.
Handige tips en tricks die praktisch toepasbaar zijn. Nieuwe informatie ontvangen welke tools geschikt zijn.
Goede training, alleen als je al best wel wat van weet wil je verder. Maar daar is deze cursus niet voor
Leuke cursus voor beginners
Nuttige dag met goede praktische informatie over een voor mij nog redelijk onbekend fenomeen. De mogelijkheden zijn eindeloos, deze dag helpt met vormen van begin
Het was een leerzamen dag, ik heb deze als leuk ervaren. Goede pacing met de opdrachten, en genoeg informatie te verwerken. Misschien meer bestanden om meer te werken tikden de opdrachten.
Het was informatief en interessant
Vernieuwend en direct toepaabaar.
leuke ervaring
Bouwend Nederland Academy verzorgt diverse trainingen specifiek gericht op de bouw- en infrasector. Deze trainingen worden verzorgd op verschillende locaties in alle regio’s. Daarnaast kunnen ze op verzoek geheel op maat samengesteld worden én bij jou op locatie plaatsvinden. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf altijd op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen en onderwerpen binnen de branche.