Elsa heeft de uitvaart mooi en liefdevol verzorgd.

Elsa kwam meteen na ons telefoontje naar ons toe om ons te begeleiden in deze moeilijke tijd. Ze heeft alles heel mooi verzorgd precies zoals wij wensten.

Professioneel en persoonlijk

Wij hebben Elsa niet alleen als professioneel, maar ook als zeer persoonlijk ervaren. Elsa kwam veel bij ons thuis, waar we samen hebben nagedacht over onze wensen en wat er van ons verwacht werd. We hadden een whatsapp groep waar we makkelijk en snel konden communiceren met elkaar. Elsa was altijd bereikbaar. In deze moeilijke tijd was het fijn voor ons om een vriendelijk en toegankelijk aanspreekpunt te hebben, waar wij met al onze vragen en twijfels terecht konden. Ze gaf ons duidelijkheid en structuur in een voor ons chaotische en emotionele week. Alles ging via Elsa; wij hoefden met niemand anders contact op te nemen. Samen hebben we een warme, unieke en gedenkwaardige uitvaart vormgegeven. Het voldeed aan al onze wensen. Voor ons was dit een prachtig afscheid. ~ Familie Droste

Geweldig!

Wat een inlevingsvermogen hebben de medewerkers. Zó geduldig, empathisch en warm. Ondanks ons intense verdriet hebben ze voor mij en mijn zoons het afscheid van mijn man tot een mooie, gedenkwaardige dag weten te maken. Ze voelden direct de sfeer van ons gezin aan en hebben de ceremonie daar naadloos op aangepast. Heel knap! Dank jullie wel !!!

Geen 13 in een dozijn

We hadden nogal specifieke wensen met betrekking tot de uitvaart van onze vader: Elsa luisterde, stuurde ons bij en vertaalde onze chaos naar een geoliede uitvaart waar wij met trots op terug kunnen kijken.

Onbetaalbaar

De wijze waarop Elsa de uitvaart van mijn ó zo geliefde vader in onvergetelijke banen heeft geleid valt eígenlijk met geen pen te beschrijven. Al vanaf het moment dat ze het pad van mijn ouderlijk huis betrad ontstond er een gevoel van rust en vertrouwen. Moeiteloos ook ging ze op in onze warme cirkel van familie en vrienden en werd een van ons. Elsa was een steunpunt. Een ‘rots in de branding van de tranenzee’ waar we nog verdoofd en stuurloos op ronddobberden. Dankjewel lieve Elsa! Voor alles. Maar bovenal voor het prachtige afscheid dat je ons hebt gegeven.

Vijverlaan 82

1851 ZW Heiloo