Laden reviews...
36 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de budgetcoach om zijn professionele en betrokken aanpak. Ze vermelden duidelijke, bruikbare adviezen en praktische stappen om de financiën te verbeteren. De terugkoppeling laat zien dat er meer helderheid is, minder stress en een betrouwbare weg vooruit. Over het geheel wordt de service gewaardeerd om persoonlijke begeleiding en betrouwbare ondersteuning.
Fijn gesprek, aandacht voor de persoonlijke situatie!
24 June 2026
Mary
Arnhem
Je kan het wel maar je begint er maar niet aan! Want als je dat doet, zie je geen oplossing. Dan heb je iemand nodig die duidelijk is en die geen excuus accepteert. Samen een plan gemaakt en dat heeft mij enorm geholpen. Nu het weer loopt, is het voor mij niet meer moeilijk om het zelf te doen. Begin het bijna leuk te vinden.
4 June 2026
Harry
Zwolle
Heel goed en heel duidelijke advies
4 June 2026
Cornelis Ottens
Delfzijl
Wij mijn man en ik hebben fijne gesprekken met Ilona gevoerd. Zij heeft ons advies gegeven om zo door te gaan met wat wij nu al doen. Het was fijn om te weten dat we op de goede weg zijn.
29 May 2026
Antoinette
Oegstgeest
Heel persoonlijk en professioneel.
14 May 2026
Wilco
Schiedam
Esther is een geweldige budget coach. Ze heeft goed advies gegeven waar ik zeker wat mee kan.
7 May 2026
Mouna Gharbi
Amsterdam
Budgetcoach Ilona, heeft mij geleerd om potjes te bouwen voor goede tijden. Toen ik in de ziektewet zat heb ik geleerd hoe ik anders kan budgeteren. Tevens kreeg ik een tip dat ik voor toeslagen kan aanvragen en ik dacht dat het niet van toepassing is. Ik heb heel fijn gewerkt met Ilona. Ze was niet bang om een spiegel voor me te houden terwijl ik het niet in de gaten had. Ze keek mee en dacht ook mee hoe ik bepaalde situaties kon oplossen. Heel oprecht en dat vind ik waardevol.
22 April 2026
Florinda
Schiedam
2 jaar lang ilona als budget coach ze hielp me met alles financieel niets was ooit te veel
13 April 2026
Miranda
Schiedam
Ik heb goede inzichten gekregen om mijn budget te managen.
3 April 2026
Dennis
Barneveld
In de gesprekken die wij hebben gehad kwam al vrij snel meer duidelijkheid over mijn situatie. Er werd heel behulpzaam meegedacht om de situatie op korte termijn te verbeteren en hoe dit het beste benaderd kan worden. Ook heb ik meer overzicht gekregen.
28 March 2026
Willem Holshorst
Vlissingen
Onze coach nam goed de tijd voor ons,luisterde goed en kwam met goede ideeën
11 March 2026
Bastiaan Nederlof
Mijnsheerenland
Mijn ervaring met Ingrid van Budgetcoach is erg positief. Er werd naar mij geluisterd zonder te oordelen, gezocht naar oplossingen en de tijd genomen om alles door te nemen. Goede adviezen gekregen waar ik gelijk iets mee heb kunnen doen. Hierdoor binnen korte tijd van de schulden af en meer rust en overzicht in de financiën.
10 March 2026
A
Hilversum
Mijn ervaring met mijn budgetcoach is zeer positief. Zij heeft mij op een professionele en deskundige manier begeleid en stond altijd klaar om mij te ondersteunen. Haar advies was duidelijk, zorgvuldig en waardevol. Dankzij haar hulp heb ik grote stappen kunnen zetten. Ik kan haar echt aan iedereen aanraden.
3 March 2026
S.Samoedj
Utrecht
Sophia is bij ons geweest en we hebben zeer bekwaam advies gekregen.
4 February 2026
Erwin Heijink
Velp
Naar mijn mening een goede coach met genoeg ervaring heeft mij goed geholpen. Betreft om gaan met mijn financiën en eventueel beleggen. Ik haar zeer dankbaar.
19 December 2025
Ewald
Amsterdam
Fijn gesprek met mooie inzichten en prima begeleiding
18 December 2025
T
Rotterdam
Deskundig advies, fijn om een overzicht te hebben van de nieuwe financiële situatie en de mogelijkheden erin.
8 December 2025
Natalie Meurders
Dieren
Het was een prima mevrouw. Ik heb het als positief ervaren.
29 November 2025
Paola
Huissen
De budget coach heeft mij heel goed geholpen. Inzicht gekregen en alles verteld.
21 November 2025
Dagmar Boerwinkel
Nieuwegein
Wij hebben een hele fijne positieve ervaring. We kregen hulp op punten waar wij die nodig hadden en hebben ons niet veroordeeld gevoelt over onze onkunde. Het is voor iedereen zeker aan te raden, het heeft ons zoveel duidelijkheid en rust gebracht.
6 November 2025
Sanne
Leerdam
Als je basisfinancien al op orde hebt is dit niet heel aanvullend kwa inhoud. Wel fijn om even te kunnen sparren met iemand. Maar of dat me 350 euro waard was betwijfel ik.
Beveelt niet aan
20 October 2025
Jori
Beste Jori,
Wat spijtig te horen dat het gesprek met de budgetcoach niet aan je verwachtingen heeft voldaan. De financiële APK is vooral bedoeld om mensen te helpen een goed inzicht in de financiën te geven en verder op weg te helpen met diverse tips passend bij de situatie . In je bericht lees ik dat je dit eigenlijk al had. We hebben bekeken of je vooraf contact hebt gehad met ons en het blijkt dat onze collega je telefonisch te woord heeft gestaan en ook de informatie op de e-mail heeft gezet. Hierin is te lezen waaruit het gesprek met de budgetcoach bestaat. Wij vinden het daarom erg jammer om te lezen dat je verwachtingen anders waren en je onze dienstverlening niet aanraadt. Wil je graag nog een toelichting geven, dan vernemen wij het heel graag. Je kunt dan mailen naar [email protected]
Hartelijke groeten,
Team Budgetcoach.nl
Ik heb 1gesprek gehad en daar door inzicht gekregen dat ik me vooral geen zorgen hoefde te maken. Dat gaf me rust
17 October 2025
Karin
Lochem
Was super behulpzaam was echt heel fijn en vriendelijk
Patrick
Schoonhoven
Was een bijzondere ervaring, goede klik met de coach die mijn vertrouwen snel had gewonnen.
Roos
Voorschoten
Hele lieve vrouw Heeft ons super goed geholpen Als er iets was ook al was het laat in de avondt konden we altijd bellen
Jinze Kromhout
ALPHEN AAN DEN RIJN
Gildenveld 24D
3892 DG Zeewolde
Branch
Zakelijke Dienstverlening
Specializations
Krediet, Financieel advies
Notaris, Advocaten, Tussenpersonen, Verhuur etc.