Heeft een totaal van 21 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment96%
De reviews geven aan dat Adaptable professioneel en klantgericht werkt. Ze bieden waardevolle inzichten, snelle communicatie en passende oplossingen. De installatie is netjes uitgevoerd en de prijs-kwaliteitverhouding is goed. Samengevat zien klanten Adaptable als een betrouwbare partner.
Sterke punten
Duidelijke en persoonlijke communicatie
Betrouwbare langetermijnpartner die meedenkt
Deskundige oplossingen en nette installatie
Gebaseerd op 7 reviews
Goed gehandeld !
Wij zaten in een contract van een andere aanbieder, die ons aardig in de greep had. Adaptable heeft dit contract bekeken en goed op in gespeeld, wij geen wurgcontract meer, de oude aanbieder heeft ons niet meer als klant, en wij sinds twee jaar blij met Adaptable !
9 September 2026
Patrick
Kaatsheuvel
Fepatex
Volledig ontzorgd
Adaptable heeft onze printers op kantoor geleverd. Na een goed en eerlijk adviesgesprek hebben we samen bekeken wat de beste opties waren voor ons. De levering en installatie ging vlekkeloos.
28 August 2026
Jan
Breda
't Afbouwhuys B.V.
Adaptable levert!
Al langere tijd werken wij samen met Adaptable als leverancier van onze printer, en over het geheel genomen zijn we hier erg tevreden over. De printer levert een constante, betrouwbare printkwaliteit en heeft tot dusver weinig storingen gekend. Ook qua duurzaamheid en gebruiksgemak maakt het apparaat een sterke indruk.
We kunnen Adaptable dan ook zeker aanbevelen aan andere organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbare printerleverancier.
Maarten Smit
Den Bosch
OCS Workplaces B.V.
Goede en hele vriendelijke service
Wij zijn erg goed geholpen bij het vinden van een printer die goed past bij ons bedrijf. Dankzij het juiste advies besparen we nu flink op de kosten. Ook bij een storing of als we vragen hebben, worden we altijd snel en goed geholpen.
Michelle
TILBURG
LVA asbest en Bouw bv
Snelle service en goede cummunicatie
Adaptable is een professionele en betrokken partner. Snelle communicatie, uitstekende service en altijd oplossingsgericht. De samenwerking verloopt soepel en prettig.
Stijn van der Kloot
Standdaarbuiten
Luijtgaarden Handelsonderneming B.V.
Zeer positieve ervaring met Adaptable
Op zoek naar een nieuwe printerleverancier (mogelijk later meer hardware) hebben we contact gelegd met Adaptable. Vanaf het begin zijn ze open en eerlijk geweest, door wat problemen met de huidige leverancier zijn zij (pro)actief gaan meedenken zijn we tot een gezonde samenwerking gekomen. Ook het ontzorgen van het bestellen van printertoebehoren, verloopt vlekkeloos, de eerste cartridge is tijdig toegestuurd waardoor stilstand niet heeft plaatsgevonden.
Al met al een positieve eerste samenwerking. Mogelijk bereiden we stappen voor om ook andere hardware te laten leveren.
Theo
Den Bosch
Tele-Sales Direct BV (TSD)
fijne partner voor een MKB-bedrijf
Organisatie is laagdrempelig, leveren goede producten.
Er zit wel overlap met ICT-bedrijven, die veelal dezelfde producten (kunnen) leveren, zoals onze eigen ICT-partner. Daarom kiezen wij vaak voor onze ICT-partner, omdat we daardoor maar één aanspreekpunt hebben.
Contact met ondersteuning/helpdesk is vaak wat onduidelijk; ik mis hier een directe lijn (mag ook een portaal oid zijn).
Chris
Gilze
Van Dun Advies
Reactie van Adaptable
Beste Chris,
Bedankt voor je eerlijke reactie. We hebben een klantportaal waarmee je rechtstreeks contact kunt opnemen met onze servicedesk. Dat hebben we blijkbaar niet duidelijk genoeg gecommuniceerd, waarvoor onze excuses.
We nemen vandaag nog contact met je op, zodat je precies weet hoe het werkt en volledig op de hoogte bent.
Fijne betrokken partij om zaken mee te doen.
Goed contact met de accountmanager. Makkelijk bestelportaal. Snelle levering tegen goede prijs. Zeer zeker een aanrader om zaken mee te doen.
Johan
Heerkens van Bavel Bouw
Goed advies en uitstekende service
Wij zijn erg tevreden over het advies dat we hebben ontvangen over de printoplossing voor ons bedrijf.
Ze denken mee over passende oplossingen en kijken ook waar wat te besparen is.
Levering en installatie op alle computers verliepen keurig volgens afspraak.
Als er een keer iets is wordt dit snel opgelost, zelfs als de contactpersoon daarvoor zelf in de auto moet stappen om ter plekke een toner af te leveren.
Boven verwachting goed.
Arno
Crematorium Tilburg e.o.
Super ervaring na een wat stroevere start
De start ging met horten en stoten. Dankzij de zeer goede begeleiding van onze contactpersoon Danny zijn we toch blijven geloven in een optimale samenwerking met Adaptable. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. Adaptable werkt op een manier die bij ons past en ontzorgt ons ook nog!
Teun Polak
Halsteren
ENVASES HALSTEREN BV
Betrouwbare partner
Het is altijd fijn samenwerken en vragen of technische uitdagingen worden snel opgepakt.
Kim
Rosmalen
1MA
Betrouwbaar en heeft een scherp oog voor kwaliteit.
Betrouwbaar en heeft een scherp oog voor kwaliteit.
Amir
Chr.vermeer
Betrouwbare partner die actief meedenkt en snel schakelt bij vragen rondom mobile devices en vergade
We werken al jaren erg prettig samen met Adaptable voor mobiele devices en vergaderoplossingen. Wat ik vooral waardeer is dat er snel geschakeld wordt en actief wordt meegedacht wanneer er vragen of uitdagingen zijn.
De communicatie is duidelijk, de lijnen zijn kort en afspraken worden nagekomen. Daardoor weten we wat we aan elkaar hebben.
Een betrouwbare partner waarmee we goed samenwerken!
16 July 2026
Paul
Rijnsburg
Van der Plas Group BV
Zeer tevreden over Adaptable: deskundig, betrouwbaar en prettig om mee samen te werken.
Wij hebben goede ervaringen met Adaptable. De dienstverlening is prettig en professioneel. We krijgen altijd deskundig advies en er wordt goed meegedacht over passende oplossingen. De producten die worden geleverd zijn van goede kwaliteit en voldoen aan onze verwachtingen. De medewerkers zijn vriendelijk, betrouwbaar en reageren snel op vragen. Wij zijn tevreden over de samenwerking en kunnen Adaptable zeker aanbevelen.
15 July 2026
Pieter
Gorinchem
Stichting Poort6
Adaptable is een betrouwbare en flexibele partner
Ik heb zeer goede ervaringen met Adaptable. Ze komen met goede oplossingen en bij de installatie werken ze netjes en conform afspraak. Wanneer de situatie daarom vraagt, wordt altijd gezocht naar een passende oplossing.
10 July 2026
André
Zeist
Kader Group
Adaptable denkt écht met je mee en levert techniek die zowel ons als onze klanten verder helpt.
Adaptable is voor ons geen leverancier, maar een echte partner waar we al langere tijd fijn mee samenwerken. De communicatie is gedurende de hele samenwerking helder, snel en persoonlijk. Je weet altijd waar je aan toe bent. Wat ons steeds weer opvalt, zijn de frisse inzichten van Toine. Hij kijkt verder dan de vraag van het moment en komt met ideeën waar we zelf niet aan hadden gedacht, wat keer op keer meerwaarde oplevert.
In een doorlopend partnership is opvolging en nazorg misschien wel het belangrijkst, en juist daar maakt Adaptable het verschil. Ze blijven betrokken, denken actief mee over verbeteringen en zijn er als het nodig is. De technische ondersteuning is uitstekend geregeld, niet alleen voor onze eigen organisatie maar juist ook richting onze klanten. Dat geeft rust en vertrouwen, en het is precies waarom we deze samenwerking graag voortzetten.
We bevelen Adaptable van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare langetermijnpartner die verder kijkt dan de opdracht en blijvend meebeweegt met wat je nodig hebt.
Rob
Zwezereijn
Running IT
Snel in de communicatie en eerlijke adviezen
Via Adaptable nemen wij verschillende producten af, zoals multifunctionals, boordcomputers, cradles en telefoons. Daarnaast bieden zij ook dienstverlening voor Samsung Knox. We kunnen bij Adaptable altijd terecht voor eerlijk advies en zij leveren tegen faire prijzen. Het contact met onze accountmanager Toine verloopt altijd vlot.
Evert-Jan
Kolham
Reining Transport
Top bedrijf
Uitermate tevreden over Adaptable!
Vanaf het eerste contact merk je dat Adaptable professioneel, snel en klantgericht werkt. Ze nemen de tijd om hun producten duidelijk uit te leggen en geven een uitstekende demonstratie, zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn. Ze denken actief mee, bieden verschillende oplossingen aan en zijn eerlijk over wat wel en niet mogelijk is.
Ook bij de installatie werken ze zeer netjes. Apparatuur wordt perfect afgewerkt; geen losse kabels in het zicht, maar alles strak weggewerkt in kabelgoten. Dat oogt niet alleen professioneel, maar laat ook zien dat ze aandacht hebben voor detail.
Daarnaast zijn ze scherp geprijsd en leveren ze hoge kwaliteit. De combinatie van deskundigheid, transparantie, nette afwerking en goede service maakt dat wij uiterst tevreden zijn. Absoluut een aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐
Richard van Valderen
Mijdrecht
gemeente De Ronde Venen
Prettige samenwerking met een servicegerichte partij die goed meedenkt.
Onze ervaring met Adapatble is zeer positief. De samenwerking is prettig en servicegericht; er wordt goed meegedacht en Adapatble komt met voorstellen die passen bij ons bedrijf en onze werkwijze. Het contact verloopt soepel en zij schakelen snel wanneer dat nodig is. Wat wij daarnaast erg waarderen, is dat zij echt betrokken zijn bij de uitvoering. Bij het plaatsen van schermen en Teams-oplossingen zijn zij aanwezig en blijven zij totdat alles goed werkt en naar tevredenheid is geregeld.
8 July 2026
Marcella
Soest
BHB Dullemond
Meedenkende klantvriendelijke leverancier
Zijn zeer klantgericht en proberen altijd mee te denken. Af en toe gaat er wel eens iets mis, bij ons meestal op gebied van helpdesk/levering. Maar dit wordt altijd serieus op en aangepakt wanneer je dit meldt.
8 July 2026
Julian
IJSSELSTEIN
Roba Metals B.V.
Reactie van Adaptable
Beste Julian,
Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je onze klantgerichte aanpak waardeert. We zijn ons ervan bewust dat er soms nog iets misgaat bij de helpdesk of levering en dat blijft een belangrijk aandachtspunt. Juist daarom waarderen we het als klanten dit melden, zodat we snel kunnen ingrijpen en verbeteren. Dank voor je vertrouwen en de fijne samenwerking!”
Professionele plaatsing en goed advies
Wij zijn erg tevreden met de schermen die voor ons zijn geplaatst. De kwaliteit en werking sluiten goed aan bij onze verwachtingen.
Daarnaast waarderen wij vooral het meedenken tijdens het aanvraagproces. Er werd actief gekeken naar wat het beste bij onze situatie past, wat heeft geleid tot een passende en doordachte oplossing.
Al met al een prettige samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar.
23 June 2026
Koen
Alferink
Simon Loos
Review overzicht
Positief sentiment96%
Heeft een totaal van 21 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Over Adaptable
Medewerkers moeten altijd en overal kunnen werken, communiceren en samenwerken. Daarom helpen wij organisaties met slimme oplossingen voor print, mobiel werken, hybride vergaderen, narrowcasting en de slimme werkplek.
Wij maken technologie begrijpelijk en praktisch, zodat jouw medewerkers minder tijd kwijt zijn aan techniek en meer tijd hebben voor hun werk. Dat zorgt voor hogere productiviteit, betere samenwerking en een betere ervaring voor zowel medewerkers als klanten.