Laden reviews...
37 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen consequent de vriendelijke en behulpzame medewerkers, duidelijke uitleg en eerlijke prijzen. De service is betrouwbaar en de communicatie is transparant. De ervaringen benadrukken vertrouwen en persoonlijke aandacht. Over het geheel genomen komt de zaak professioneel en klantgericht over.
betrouwbaar, ervaren.
10 August 2026
Kees
Winterswijk
wordt goed en snel geholpen en goed geïnformeerd over de stand van zaken.
24 July 2026
Marco
Winterswijk
Snel en goed geholpen met een storing aan mijn bedrijfsbus
23 July 2026
Niels Duistermaat
Winterswijk
Korte reparatie duur Zorgvuldig te werk gegaan Klant vriendelijk Nette prijs Transparant overleg of de uitgevoerde werkzaamheden
1 May 2026
Patrick
Winterswijk
Met Ferry kun je goed overleggen en denkt met je mee . Er zijn korte lijntjes en is goed bereikbaar. Hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.
29 April 2026
Truus
Winterswijk
Een garage waar de klant centraal staat Vakmanschap gecombineerd met een fijne sfeer.
25 April 2026
Richard
Ben heel tevreden
18 April 2026
Johnny
Winterswijk
Eerlijk, betrokken en vakkundig. Fijne garage. Korte lijnen en alles is goed te overleggen. Een aanrader.
1 February 2026
Richard
WINTERSWIJK
Je wordt altijd vriendelijke ontvangen bij Ferry. Hij wil altijd met je meedenken, hij legt duidelijk uit wat er vervangen of gemaakt moet worden aan de auto en waarom het vervangen/gemaakt moet worden. Dit gaat altijd in samenspraak waardoor je niet tegen onverwachte kosten aanloopt.
25 January 2026
Prima.
18 December 2025
Fons
Winterswijk
Ferry denkt altijd mee en neemt de tijd voor je. Hij neemt je mee in wat hij heeft gedaan en overlegt van te voren altijd zodat de werkzaamheden goed passen bij jou als klant. Een betrouwbare garage en daarom een absolute aanrader.
12 December 2025
Timo
Winterswijk
Snel duidelijk en in goed overleg
8 December 2025
T
Winterswijk
Ben altijd goed geholpen zeker een aanrader
27 November 2025
K
Winterswijk
Ferry is een topper! Altijd eerlijk over wat er moet gebeuren en hij overlegd altijd netjes voordat hij iets uitvoert! En het is altijd gezellig!
15 November 2025
Monique
Winterswijk
Ik ben al een aantal jaren klant bij Ferry. Afspraak is afspraak, ik wordt altijd perfect op de hoogte gehouden en er wordt voor het maken van kosten altijd overlegd. Ook bij een vervelend pech geval heeft Ferry ons perfect geholpen en heeft zelfs in het weekend nog met ons overlegd. Het is prettig dan Ferry zowel onze grote camper als onze normale auto’s kan onderhouden. Facturen kunnen gemakkelijk met een QR code worden betaald. Aan iedereen die het maar wil horen raden we Ferry van harte aan.
14 November 2025
Roel
Winterswijk
Denkt altijd met je mee.
7 November 2025
Robert
Winterswijk
Onderhoud van mijn auto vindt al jaren naar volle tevredenheid plaats bij garage Ferry Papen . Goede advies en een prettig persoonlijk contact.
7 November 2025
Pieter van Felius
Ruurlo
Persoonlijk (telefonisch) contact met zijn klanten. Overlegt alvorens hij een andere handeling uitvoert en bespreekt wat de situatie is. Oog voor persoonlijke situatie.
25 October 2025
Niels
Winterswijk
Goede service en uitstekend overleg met de klant en meedenkend!
24 October 2025
Kevin
Winterswijk
Ferry onderhoud ons wagenpark tot volle tevredenheid !!
23 October 2025
Louis
Winterswijk
Eerlijk oprecht en heel erg professioneel in hun werk.
23 October 2025
Goede service prettige eigenaar
20 October 2025
Alex
Winterswijk_Henxel
Mijn naam is Ferry Papen. Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in de autobranche.
Na veel ervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven in de regio ben ik sinds 1 januari 2020 onder de naam Auto Service Ferry Papen gevestigd aan de Ambachtsstraat 61A in Winterswijk.
Voor al het onderhoud aan je auto kun je bij mij terecht. Mijn visie is goed vakwerk voor een eerlijke prijs. Samen met David Esselink (Esselink Automobielen) vorm ik een goed team. Wij helpen je graag op weg!
Persoonlijk
Persoonlijk contact met mijn klanten vind ik enorm belangrijk. Wanneer je jouw auto bij me achterlaat, vertel ik je in duidelijke taal wat eraan moet gebeuren en hoe we dat gaan doen. Geen poespas en altijd eerlijk.
Betrouwbaar
Jouw auto brengt je van A naar B en ik begrijp hoe belangrijk dat is. Daarom ben ik altijd eerlijk en adviseer ik je in de beste keuzes om zo lang mogelijk van je auto te blijven profiteren.
Kwalitatief
De producten en gereedschappen die ik gebruik zijn van de hoogste kwaliteit. Dat maakt het werk voor mij aangenamer, maar belangrijker: jouw auto gaat beter de werkplaats uit dan hoe hij erin kwam.
Ambachtsstraat 61 A
7102 DW Winterswijk