Parketvloer en PVC vloer gekocht. Beide vloeren zijn naar volle tevredenheid geplaatst. Voor plaatsen is vloer zorgvuldig en correct ingemeten. Ook verhaal van vloerverwarming klopt. Kortom super service voor een vriendelijke prijs
Scherpe prijs en klantgericht! Ik zou het iedereen aanbevelen die opzoek is naar een mooie kwaliteit vloer.
De vloer is keurig gelegd en alles is netjes afgewerkt. Goede service en een prachtig resultaat waar we erg tevreden mee zijn!
Vloer.nu heeft mij uitstekend geholpen! Deskundig advies, snelle levering en een prachtig resultaat. Heel blij met de nieuwe vloer – absoluut een aanrader!
Netjes gemonteerd, erg tevreden!
Heel blij met onze nieuwe vloer! Ziet er prachtig uit en is goed gelegd. Vloerverwarming ook top.
2 trappen gekocht netjes gemonteerd, bedankt!
Ondanks dat ik niet vaak een vloer aanschaf, en dus net als de meeste mensen weinig vergelijkingsmateriaal heb, bleek vloer.nu een goede keuze. De levering van de vloer en het leggen ervan is allemaal vlot verlopen. De doorlooptijd was kort en de prijs was redelijk. De medewerker van het filiaal Amsterdam was meedenkend en kundig in het geven van goed advies.
Klik pvc gekocht en mooi gelegd, heel vriendelijk door Andre geholpen. Top service
Ik ben zeer tevreden over vloer.nl. goede service en advies in de winkel en het leggen van de pvc-vloer ging ook zeer vakkundig.
Chaotisch, maar wel werkend naar een oplossing.
Erg tevreden over dit bedrijf, aanrader
ik ben er super tevreden over
Pas 1 maand na het plaatsen van de vloer zijn meerdere plakplinten los gekomen
Vloer besteld na eerst meerdere proefstukken een week bij verschillend licht te zien. Dit was goed meegedacht door de verkoper. De vloer die we hebben gekozen past nu perfect bij de rest van de inrichting.
Omdat mijn nieuwe woning later klaar is en dat voor jullie geen probleem is Petje af !!!!!!!!!!!
Vanaf de winkel tot na het leggen goede service!
Netjes en vakkundig geholpen in Breda. Goede afspraken gemaakt en man kwam netjes alles nameten thuis. Nu nog het leggen afwachten of dat ook allemaal goed gaat.
We zijn goed geholpen en hebben een mooie betaalbare vloer!
Vloer.nu is dé specialist in pvc-vloeren, parket, laminaat en traprenovaties. Met showrooms door heel Nederland en professionele installatie zorgt het bedrijf voor de perfecte vloer in iedere woning.