Fijn en eerlijk contact

We waren al een tijdje op zoek naar onze nieuwe auto tot we contact kregen met Oosterbos auto’s. Jan is een fijne en eerlijke man bij wie wij direct een goed gevoel hadden en dat is dan ook de reden geweest voor ons om bij hem onze nieuwe auto te kopen. Met heel veel plezier rijden wij nu onze VW T-Roc en we komen zeker weer terug.

Super!

Als je opzoek bent naar een betrouwbare auto en een betrouwbare verkoper, dan zit je hier aan het juiste adres. Jan is een fijne verkoper die zegt waar het op staat, zonder poespas en mooie verkoop praatjes. Jan denkt met je mee en denkt in oplossing. Wij zijn super geholpen door Jan en komen zeker weer bij hem terug.

Perfect, Karin! Hier is een mooie review op basis van wat je vertelde — vriendelijk, persoonlijk en geloofwaardig: Ik heb onlangs een Nissan Micra gekocht en ben zeer tevreden over de hele ervaring. Jan is een rustige en hartelijke man met veel begrip voor wat je zoekt. De koffie stond klaar, en ik voelde me direct welkom en op mijn gemak. Ik had een goed gevoel bij zowel de aankoop als de manier waarop ik ben geholpen. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare auto en een eerlijke verkoper!

Jan is vriendelijk, afspraken nagekomen, fijne auto bij hem gekocht

Uitmuntend

Zeer correct en plezierig geholpen. Zeer attend en tijdens het hele proces van bezichtigen, onderhandelen, kopen en aftersales telkens een hele open communicatie. Komt daar zeker terug

Goed advies en tijd voor de koper.

Fijn bezoek, eindelijk iemand die luisterd wat je zoekt en meedenkt in oplossingen. Kwalitatief staan er goede auto's in een goede prijs. Eerlijk advies en fatsoenlijke inruil waarde.

Goede service en professioneel advies bij aanschaf auto

Wij hebben zeer deskundige hulp gehad van Jan. Hij onderscheidt zich door zijn jarenlange ervaring in de autobranche. Jan is zorgvuldig, luistert goed en heeft veel aandacht gegeven aan het bieden van goede service tijdens de aankoop. Wij zijn erg blij met onze auto!

Goede service, eerlijk en betrouwbaar

Mijn ervaring bij oosterbos is super goed, de verkoper neemt de tijd voor je. De koffie was goed en konden er samen goed uitkomen. Zeker aan te raden als je een leuke auto zoekt!

Charles Darwinstraat 5

7825 AB Emmen

Over Oosterbos Auto's BV

Oosterbos Auto's B.V. is uw betrouwbare partner in de autohandel. Ontstaan uit passie voor het vak! Of het nu gaat om de inkoop of verkoop van occasions, het adviseren van particuliere en zakelijke klanten of het leveren van bedrijfswagens – wij staan voor eerlijkheid, kwaliteit en persoonlijke service. U bent, bij ons, verzekerd van deskundig advies en een ruime ervaring. Al meer dan 35 jaar actief in de autobranche. Dankzij onze brede kennis en oog voor de wensen van de klant weten we telkens de juiste match te maken tussen auto en bestuurder. Bij ons vindt u een gevarieerd aanbod van betrouwbare auto’s, altijd met transparante informatie en een scherpe prijs. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nemen de tijd om samen met u de beste keuze te maken. Bezoek onze showroom of bekijk ons aanbod online. Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een proefrit. Bij Oosterbos Auto’s maken we uw auto aan of verkoop gemakkelijk en plezierig.