Zoals gewoonlijk...professioneel, klantvriendelijk en uitstekende service.

Harrie Arendsen Doetinchem is een bijzonder prettige garage. Vriendelijk en warm. Snelle en uitstekende service met een prima bak koffie erbij.

Service gericht en meedenkend behandeld.

De afspraak werd op tijd en correct opgevolgd. Toen ik vertelde nog een afspraak dichtbij te hebben en me afvroeg wat beter was, wachten of lopende te gaan, zei de medewerker dat de auto vermoedelijk op tijd klaar zou zijn. En als dat niet zou lukken wilden ze me brengen als service. Ik was positief verbaasd. De auto was ruim op tijd klaar. Top hoor.

vriendelijk, vakkundig en netjes

Ben wederom uitstekend geholpen. Vriendelijke vakkundige mensen. Dank jullie wel

snelle goede service

prettig en mededenkend

De wachtruimte is netjes en ruim, koffie naar wens te pakken. waarbij af en toe ook wordt geinformeerd of ik nog een kopje lust. Heel gastvrij. Wat het helemaal af zou maken is om de klant tussentijds te informeren wat de voorgang van de werkzaamheden zijn, en hoe lang de wachttijd nog bij benadering gaat duren. In mijn geval ging het om een zomerbandenwissel waarvoor ik anderhalf uur hebben moeten wachten. Hierdoor kwamen andere afspraken die ochtend in de knel. Na een uur begon ik me toch af te vragen wat er aan de hand was, want een bandenwissel hoeft niet zo lang te duren. Achteraf bleek dat de vertraging was ontstaan doordat de auto nog gewassen werd. Super natuurlijk, maar had ik vooraf geweten dat de auto als service ook nog gewassen werd, dan had ik eventueel de keuze gehad om aan te geven geven dat auto wassen op dat moment niet hoefde en was ik eerder weer onderweg geweest.

Er valt maar weinig op te merken.

Je word als klant uitstekend behandelt. Het enige restpuntje is, dat na de werkplaatsafspraak het ontbrak aan een e-mail met de definitieve bevestiging van te verrichten werkzaamheden en het definitieve aanvangstijdstip.

De auto had een jaarlijkse servicebureau nodig. Op het afgesproken tijdstip werd er aan het onderhoud begonnen zodat ik er ter plekke op kon wachten. Na afloop werd de auto van binnen en buiten gratis schoon gemaakt. Bedankt.

Heel erg goed

Goede service en erg duidelijk

Prima service, snel en vriendelijk

Ben vriendelijk geholpen en mijn auto was snel weer klaar. Gewassen en van binnen schoon is net dat extra "dingetje". Top!

Goed geholpen super

Juiste service en uitleg na de beurt.

Prima service (zoals gebruikelijk hier!)

Planning en afhandeling waren weer prima geregeld. Auto is gebracht en gehaald. Net als alle contacten met Harrie Arendsen in Hengelo, verliep dit ook weer plezierig en soepel.

Ik ben zeer tevreden

Klantvriendelijk en behulpzaam. Goede uitleg van wat er aan de auto gaat of moet gebeuren.

Prima service en goede toelichting van de monteur

Zie boven

Vriendelijke ontvangst en dienstverlening

Het betrof kleine werkzaamheden en kan niet beoordelen hoe het met meer complexe afhandelingen zou gaan!

Vlot en vriendelijk

Het garage bezoek heb ik als een prettige gebeurtenis ervaren en de auto is weer piekfijn afgeleverd.

Perfecte service

Prima service en ontvangst

zeer tevreden

meedenken hulpvaardig pro actieve service

Prima service, hartelijke ontvangst!

Er is veel aandacht voor zowel de auto als de bestuurder!

Gerjan

Ik kom hier al jaren met mijn XC90. Zeer duidelijke communicatie, netjes een telefoontje met de punten die tijdens APK en onderhoud worden aangetroffen en bijna altijd dezelfde dag terug. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen deze garage aanbevelen.

Makkelijk, goed en klantvriendelijk

Het binnenkomen bij Arendsen in Zevenaar maakt je dag al goed. De ontvangst is hartelijk en je hebt direct het gevoel dat je wordt ontzorgt. De sleutel afgeven en aan de grote tafel onder het genot van een goede kop koffie, even de krant lezen en zitten werken. De monteur neemt het uitgevoerde werk met je door en de wagen staat weer spik en span bij de voordeur gereed. Wat wil je nog meer als klant.

Goed en snel geregeld

Snel, zorgvuldig en behulpzaam

Uitstekend!

Uitstekende service en een zeer vriendelijk ontvangst in de showroom.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl