Nog nooit teleurgesteld

We rijden al 35 jaar Volvo en zijn erg tevreden met onze dealer en de service die verleend wordt. Vriendelijk, professioneel, correct en betrouwbaar. Ook hun visie op duurzaamheid spreekt ons aan.

Prettig, fijn direct contact met de monteur, komen afspraken na.

Voor de koppeling met de vaste monteur vind ik een groot pluspunt. De communicatie tijdens het onderhoud over extra werkzaamheden waren prima doordat je een op een met die monteur kan overleggen. Schept een vertrouwensband. Afspraken worden goed nagekomen. Digitale info middels het filmpje is een extraatje.

Goeie service

Goede service en je wordt goed en vriendelijk geholpen.

Fijne klantgerichte benadering

Prima , alleen moest ik zelf de dag na de bandenwissel de banden zelf op juiste spanning brengen.

Alles top

Geheel volgens afspraak en bekende kwaliteit en service

Very good service

Their service for winter tire replacement is pretty good. During the period of replacement, they provide a pleasant place for the visitor to take a rest and enjoy the drinks.

werkzaamheden uitstekend uitgevoerd

De werkzaamheden zonder klachten, ook achteraf. Beleefde ontvangst en uitleg werkzaamheden. ga zo door.

Klantvriendelijk netjes

De service is goed.

Goede service.

Gastvrij ontvangen, de fiets stond klaar. Netjes gebeld dat de auto klaar was. En zoals altijd weer schoon mee naar huis. Top.

Tevreden en geen klachten

Correcte en goed uitgevoerde servicebeurt. Reparatie (verwijderen en opnieuw verlijmen van de voorruit) was de helft goedkoper dan afgesproken.

Betrokkenheid

Prettige en persoonlijke ontvangst. Zeer laagdrempelig door de gastvrouw die aanwezig is. Monteur overlegt tijdens het onderhoud wat er wel of niet moet gebeuren. Dit ook weer laagdrempelig en met aandacht. Na het bezoek een mail met een filmpje over hoe de onderkant van de auto eruit ziet en de monteur geef aan hoe de staat van de onderdelen is. Wat een service. Vervolgens staat de auto gewassen klaar voor de deur. Top.

Wordt inmiddels bijna saai: uitstekend!

Goede service, snelheid en uitleg.

Klein garantiekwestie

Ik heb een gebruikte auto gekocht, die spoorde niet helemaal lekker. Afspraak gemaakt om het te laten oplossen, dat ging vlot en vriendelijk onder garantie.

Stipt en uitstekend

Stipt en uitstekend

zeer goede service

Altijd een snelle en correcte service

Keurig en adequaat geholpen, zowel door receptioniste als de werkplaatsmedewerker.

Afgelopen maandag was ik bij u op bezoek voor bandenwissel, van winter- naar zomerbanden. Dit is prima naar tevredenheid uitgevoerd. Aan de receptioniste vroeg ik nog wel of er een vervangende etui was voor de autosleutel(s), omdat het suède exemplaar na ruim 2 jaar versleten was. Het suède laat nl. los en dat geeft zwart af. Helaas was er nog geen vervangend exemplaar voor in de plaats, aldus de melding van de receptioniste, maar het heeft haar aandacht en ze zou er nogmaals werk van maken. Dit is het enige minpuntje, als je al van een minpunt kunt spreken.

Goed, betrokken, betrouwbaar.

Prettige ontvangst en communicatie.

snel, hulpvaardig en prettig geholpen

uitstekend

Correcte behandeling

De digitale terugkoppeling op de online gemaakte afspraak was niet geheel correct, maar werd persoonlijk rechtgezet. De ontvangst bij Harrie Arendsen in Hengelo was hartelijk en velgen wissel verliep vlot. Ook de bestelde afsluitbare wielbouten waren gemonteerd. De sleutel van deze wielbouten bleek bij navraag in een daarvoor bestemde ruimte in de kofferbak te liggen. Alleen was de actieprijs van de afsluitbare wielbouten op de factuur niet verrekend, maar dit was na één telefoontje geregeld.

Top Service

Kan niet anders zeggen dan een perfekte aankoop van gebruikte auto gehad en perfekte service en onderhoud.

Een uitstekende garage

Uitstekende organisatie, vriendelijk en deskundige medewerkers.

Uitstekende service

Ik kwam na de bandenwissel terug met een trilling in de auto. Mijn klacht werd serieus opgenomen, en de monteurs hebben er ook met volle aandacht aan gewerkt. Een aantal uur later werd ik gebeld door Harrie Arendsen, dat ze de auto hebben onderzocht en zo goed mogelijk gebalanceerd en uitgelijnd.

Netjes en professioneel

Uitermate netjes geholpen en ze hebben de gehele rem installatie van de auto op de kop gehad om een probleem proberen te achterhalen en op te lossen.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl