Geert was weer direct beschikbaar om mij uit de nood te helpen!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Professionele hulp en hoge klantvriendelijkheid

betrouwbare garage die je echt helpt en respecteert als klant

Snelle en adequate service

Klantvriendelijk en direct geholpen.

Professioneel, correct, voorkomend

Als voorgaand

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Super snel tussendoor geholpen

Voor een ruitenwisser wissel even langsgegaan. Werd super snel geholpen . Top!

Uitgevoerd volgens afspraak

Gewoonweg uitstekend

Altijd goed geholpen

er is altijd wel wat mogelijk vriendelijk en goed

Simpel weg erg prima!

Het zou fijn zijn als er een veilige "Sleutel brievenbus" aanwezig is zodat je de auto eventueel al de avond daarvoor kunt brengen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Heel prettig geholpen door mijn eigen monteur

Ik moest om te beginnen wachten (het is altijd erg druk), maar daarna werd mijn monteur gebeld. Die heeft de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd en ook nog tussendoor iets voor mij opgelost dat mij zelf niet lukte. Mijn monteur is een prettige gesprekspartner en heeft veel kennis van Volvo. Wel werd ik tussendoor nog gebeld door een andere monteur, die blijkbaar ook de werkzaamheden in zijn agenda had staan.

Prima geregeld

Motor storing, vrijdagmiddag analyse gesteld maandag gerepareerd. Super, jammer dat er geen leenauto beschikbaar was.

Goede service met oog voor de klant

Goede service met oog voor de klant

Mijn vraag werd met 2 deskundigen beantwoord en opgelost

Ik heb de eerste service beurt van mijn XC60 gehad. Snel en goed uitgevoerd. Even wachten met koffie. Prima geregeld. Groet Bertus Huisman

Fijn bedrijf

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Slechte voorbereiding

Voor niks 1,5 uur wezen rijden en 2 uur daar gezeten om m’n voorruit te laten vervangen. Geleverde ruit bleek kapot dus kon weer opnieuw terugkomen. Kwamen ze pas achter toen ze mijn voorruit er al uit hadden gehaald.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

direct geholpen en juist advies

klaar terwijl ik wacht met een kop koffie en goed advies gekregen

Afspraak keurig nagekomen.

Ook de geringe meerkosten zijn duidelijk uitgelegd.

Goede ervaring

Aandacht voor de klant. Meedenken.

Uitstekende service

Altijd gezellig in Raalte! Altijd in voor een praatje, auto's laten zien etc. Beurt wordt altijd duidelijk besproken en de auto wordt bog netjes gewassen ook.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Deskundig

Wel was ik verrast door de hoogte van de standaardkosten voor deze standaard onderhoudsbeurt. Ik begreep dat ik vooraf deze offerte ontvangen had moeten hebben. Vandaar nog geen 9, maar een 8. Met vriendelijke groet

Zeker een prima service

Enige zorgen of de geboden oplossing de juiste is. Vertrouwen in de auto is minder. (Auto niet van het slot te krijgen, waarbij ANWB nodig was om de auto open te breken)

Volgens afspraak ben ik keurig ontvangen.

Mijn auto moest voor een onderhoudsbeurt. Hiervoor een afspraak gepland.

Fantastisch geholpen

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

gewoon goed

alles zoals we hebben besproken en ik was vlot weer onderweg.

geen elektrische leenfiets beschikbaar ondanks aanvraag

Bij de aanvraag 1 maand van te voren heb ik een elektrische leenfiets aangevraagd. Bij aflevering van de auto bleek geen elektrische leenfiets aanwezig te zijn, maar wel een gewone fiets. Mijn vrouw die de auto bracht moest dus op een gewone fiets terug rijden naar Beekbergen en later andersom. Ongelukkigerwijs, was het slecht weer.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1987 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (1 space). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl