Zeer vriendelijk contact . Auto wordt zelfs thuis opgehaald en weer thuis gebracht Remco. Is ook altijd heel erg vriendelijk en weet precies wat er allemaal mee gedaan moet worden . Auto komt helemaal netjes schoon gepoetst weer thuis. Zeer tevreden over jullie allemaal .

Fijne communicatie van begin tot eind!

Na een probleem met de airco ben ik tijdens de werkzaamheden netjes en correct op de hoogte gehouden. De problemen met de airco zijn vlot verholpen!

De service en klantvriendelijkheid van het hele volvo team is zeer professioneel en uitstekend uitgevoerd.

conform planning alles uitgevoerd

conform planning alles uitgevoerd, auto netjes afgeleverd, verder geen bijzonderheden

Prima service, snel geholpen.

Zie hierboven

Hele fijne manier van zaken doen

Ik heb mijn auto voor een onderhoudsbeurt naar Harry Arends te Zevenaar gebracht. Op mijn verzoek zijn tevens 2 banden vernieuwd. Doordat ik de auto die dag weer snel nodig had voor mijn caravan te trekken, informeerde ik hoe laat ik de auto weer kon komen ophalen. Waarop de vraag van Vincent was: hoe laat wilt u hem ophalen. We spraken een tijdstip af van 15.00 uur of zoveel eerder. Ik kon de auto om 13.30 uur al ophalen. Hij had zijn beurt gehad, de banden waren verwisseld en hij was ( zoals altijd) volledig gewassen. Top gewoon. Bedankt Vincent en het gehele team van Volvo Arends.

goed afgehandeld!

goed geholpen!

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Zeer professionele reparatie, snel ingepland en binnen de garantieregels

Zeer deskundige monteurs. Adequate informatie over aanpak voortgang en kosten van de reparatie. Uitermate vriendelijke behandeling. Ik kan me geen betere verzorging en behandeling voorstellen.

snelle en duidelijke service

snelle en duidelijke service

Zeer prettig, snel en vakkundig geholpen.

Kunnen wachten in mooie en schone wachtruimte/kantine. Werd goed op de hoogte gehouden van de eventueel uit te voeren werkzaamheden. Vriendelijke en professionele medewerkers, mooie showroom.

Uitstekend geholpen

Gewacht tijdens beurt auto met lekkere koffie. Duidelijk aangegeven wat er is gedaan.

Zeer klantgericht

Zoals altijd ervaar ik maximale service en klantvreindelijkheid.

Fijne garage

Ontvangst en afmelden door monteur na Jaarbeurt is dubbel oké.

Redelijk

Afspraken niet nagekomen, vervolgafspraak noodzakelijk ondanks kennis vooraf, tijdelijk vervoer niet bekend (overigens alsnog wel wat geregeld) Olieverbruik is reeds eerder (2x) geconstateerd, bij de laatste keer is er de opmerking geplaatst dat ze hiervoor een update hebben die tijdens onderhoud gedaan zou worden. Helaas was dit (ondanks dat dit ook bij de afspraakreservering nog aangegeven is) niet doorgekomen. Tevens gevraagd een liter olie in de auto te leggen (ivm eerdere ervaringen van laag oliepeil), dit bleek bij het ophalen van de auto ook niet geregeld. uiteindelijk nagevraagd en alsnog een liter gekregen. Voor het olieverbruik moest alsnog een nieuwe afspraak ingepland worden. Allemaal niet schokkend, maar ook niet erg proactief.... Verder wel netjes ontvangen bij de receptie en een oplossing gezocht voor het tijdelijk vervoer.

Vertrouwd kompleet.

Uitmuntende informatie betreffende werkzaamheden, punctueel uitgevoerd typisch VOLVO. Fijne vriendelijke mensen met hart voor auto en de zaak.

Prima ontvangst en goede uitleg reparatie.

Ook fijn om de garage te verlaten met een schone gewassen auto. Geeft net dat beetje extra.

Snelle service...

Uitstekend..

Correct en vriendelijk!

Als klant zeer vriendelijk, maar vooral serieus geholpen.

ontzorgen binnen werktijd

De ophaalservice en klantvriendelijkheid is zeer goed te noemen. Zonder het te merken wordt de auto gemaakt zoals afgesproken. Alle punten zijn deskundig verholpen naar volle tevredenheid. Schoon gewassen wordt het "gezinslid" thuisgebracht.

Super goede service.

Goede service en prettig vriendelijk personeel. Vind de grote onderhoudsbeurt wel prijzig!

Normaal erg goed en plezierig

Deze keer iets minder .. Woensdag werd ik gebeld of ik mijn auto kwam brengen ... (hij stond er al vanaf zaterdag) Vrijdag auto opgehaald, was netjes naar de poetser geweest zoals afgesproken. Rijd er mee weg , melding in dashboard stop onmiddellijk koelwater probleem.. Zelf gecontroleerd zat water genoeg op tankje had druk en water was niet onbenullig warm ... bellen met volvo assistance... kon er mee door rijden .. Zaterdag mee terug geweest .. kabel niet aangesloten onder tankje ... Boekje niet ingevuld en geen kaartje erin ... Is zaterdag zeer netjes opgelost ... met meerdere excuses.

uitstekend

ik kom niet voor niets 50 km gereden, heb dit er graag voor over.

Zeer goede service

Er bleek een onderdeel defect welke niet op voorraad was, dit is door een medewerker opgehaald zodat de auto toch dezelfde dag weer klaar was voor gebruik. Goede service !

Prima onderhoudsbeurt plus apk

N.v.t.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl