Altijd behulpzaam

Ze halen je auto op, uit Friesland nota benen en brengen hem weer terug hoe geweldig is dat zulke service. Dasr vind je er maar weinig van een dikke 10 krijg harry arends Hengelo van ons. Mvg Jan en Christina uit Bolsward Friesland. P.s. dankjewel Arjan Tuiten dat je dit weer voor ons geregeld hebt.

Positief

De eerste onderhoudsbeurt uitgevoerd bij Harrie Arendsen in Almelo was een prettige ervaring.

Prima zoals gewoonlijk.

Werkzaamheden uitgevoerd zoals besproken, auto netjes gewassen weer thuisgebracht.

Prima service en zeer vriendelijk geholpen.

Bij kleine beurt tussentijds duidelijk geïnformeerd over de voortgang. Wordt met de klant meegedacht.

Na iedere update netjes te woord gestaan en daarbij werd de keuze gegeven om wel of niet een reparatie te doen. Kortom nette service en tot de volgende keer!

Gewoon duidelijk en goed

Auto moest voor onderhoud en voor een terugroep actie. Alles is netjes volgens afspraak verlopen. Ik was een bos bloemen in de kofferbak vergeten en de monteur heeft die netjes in een bak met water gezet. Top service! Communicatie was ook heel netjes. Ga zo door.

Perfect geholpen

Ze luisteren naar de vragen/opmerkingen die je hebt. Waar ze kunnen verhelpen ze dan. Daarnaast werd de auto weer gewassen meegegeven.

Supersnelle service

Noodgeval snel opgelost

Gord

Kwaliteit met een hoofdletter

Je bent geen nummer. Goede service en goede kwaliteit. Doen alle moeite om klant tevreden te stellen

Keurig op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en ook overleg gehad

Arendsen heeft me 2e hands auto verkocht waar van alles aan mis was.

Arendsen heeft me een 13 jaar oude Volvo XC 70 verkocht waar van alles aan mis was. Daarmee heeft het imago van Arendsen een forse deuk opgelopen en zijn de gewekte verwachtingen op de website en van de verkoper niet waargemaakt. Positief is dan wel weer dat de tekortkomingen zijn toegegeven en telkens worden hersteld, maar daarvoor heb ik inmiddels wel al 4 x de afstand Tilburg-Zevenaar v.v. moeten overbruggen. Ik hoop dat we elkaar nu niet meer hoeven terug te zien, anders dan mogelijk voor een reguliere beurt. Maar ik ben sceptisch. Als ik bij aanbevelen 'nee' zeg dan heeft dat te maken met de slechte afleveringskwaliteit, daar zijn echt dingen misgegaan, en niet zozeer met de after sales service. Hoewel een gebaar voor de verreden benzine, geïnvesteerde tijd en frustratie niet had misstaan.

Zeer goede service en heel klantvriendelijk

Zeer goede service en heel klantvriendelijk

Wat een fijne garage

De auto weer terug als nieuw.

Correct geholpen

Prettige mensen die hun afspraken prima nakomen.

top

weer een goede APK voor het aankomende jaar

deskundige hulp en meedenken met de klant

Bij het overleg over het onderhoud werd de tijd genomen en met de klant meegedacht. Er werd duidelijk aangegeven wat kan en wat later kan. De auto is weer netjes schoon en goed afgeleverd. De monteur heeft goede hulp/ service geboden en mi. goed gerepareerd.

Wederom prima service

Auto voor regulier onderhoud.

Uitstekende service

Ik ben heel tevreden met hoe ik mij geholpen voel

Betrouwbaar en kundig

Volvo Harrie Arendsen is een bedrijf waar afspraken worden nagekomen en mijn auto vakkundig wordt behandeld.

Prettige afhandeling

Prettige afhandeling van APK keuring en terugroep actie

Zeer positief

Eerste bezoek bij Harrie Arendsen. Zij hebben ons vriendelijk te woord gestaan, afspraken zijn nagekomen en service was uitstekend (thuis gebracht met taxi van de zaak). Al met al zeer tevreden!

vlot

APK keuring incl leen elektrische fiets, Snel klaar. zoals voorheen tevreden. Vriendelijke service.

Pluim voor de medewerkers van Volvo Arendsen

Had storing aan automaat XC60,deze is vakkundige verholpen , je merkt dat service hoog in het vaandel staat...,met de leen auto was geen straf om er in te rijden..blijf zeker klant

Overall prima, dit keer iets minder

Nooit iets aan te merken op de service. Dit keer is niet alles uitgevoerd zoals was afgesproken. Maar daarvoor neem ikzelf contact op met het filiaal.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl