Ontzettend te spreken over deze Volvo dealer

Keurig netjes ontvangen en behandeld Maar dat vonden wij bij de koop al in Zwolle. Niks geen klagen gewoon goed Wordt zeer zeker aangeraden Mvg Jarno Egberts

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Prima afhandeling van de grote beurt

Jammer dat de afspraken met het halen van de auto niet goed verlopen. Is nu het tweede jaar achter elkaar. De afhandeling van de grote beurt is goed verlopen. Jammer dat na de beurt een nieuwe storingsmelding kwam op het dashboard. Geeft helaas weer extra kosten.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Hoge verwachtingen werden ruimschoots overtroffen

We wonen sinds kort in Doetinchem. Waren 35 jaar klant bij Volvo Henk Scholten in Arnhem en hebben daar al die jaren nooit één klacht gehad. Dus we waren heel benieuwd naar de Nieuwenhuijse Groep. Deze eerste kennismaking overtrof onze stoutste verwachtingen. Wat een geweldige service en klantvriendelijkheid. Qua prijs/kwaliteit werden we ook aangenaam verrast. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Het zijn vaak de kleine dingen die het hem doen, zoals het feit dat er bij overhandiging van de sleutels meteen al een nota wordt opgemaakt, zodat je dan al ongeveer weet wat de kosten zullen zijn. En toen de Volvo 's middags opgehaald kon worden stond deze al voor de garage klaar en kon ik er zo mee weg rijden. Tot mijn grote verrassing was de Volvo ook nog eens fris gewassen en gestofzuigd. Super!!!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Gemak en service

Duidelijke communicatie, goede service en gemak

Uitstekend geholpen door Sam

Mooie auto kunnen uitzoeken bij Max. Tijdens de proefrit en het afleveren werd alle tijd genomen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Lynk & Co Apeldoorn

Uitermate tevreden!

1e contact met verkoopmedewerker was erg prettig. Voelde me serieus genomen. Veel info en afwegen voor/tegen irt mijn wensen. Snel tot aankoop kunnen gekomen. 2e contact met medewerker die de auto afleverde was ook uitstekend. Zeer duidelijke uitleg en met veel kennis en geduld. Top !

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Prima geholpen

Prima ontvangst , deskundig, informatief en op tijd

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Goede service, klantvriendelijk en denkt goed mee met de klant. Zeer tevreden over de ervaring.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Onderhoudsbeurt

Volgens afspraak

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Alles klopte

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

altijd keurig op tijd. Wachttijd ook geen punt.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Perfectie heeft een naam Volvo garage in Almelo.

Zelfs de koffie is daar perfect als we moeten wachten tot de monteur klaar is.

Keurig geholpen

Auto kwam voor een jaarbeurt en het vervangen van de distributieriem. Tijdens de werkzaamheden bleek er ook een veer gebroken te zijn. Alle werkzaamheden konden dezelfde dag uitgevoerd worden. Ik vind het wel vreemd dat de auto niet opnieuw uitgelijnd is na het vervangen van de veer. Uiteraard hou ik dat even in de gaten.

Fantastisch geholpen

Ben heel goed geholpen, volgens afspraak heb ik erop gewacht. Het onderhoud volgens afspraak uitgevoerd aan mijn XC60. Na onderhoud heeft de monteur de auto door de wasstraat gehaald, ging dus met een glimmende auto zeer tevreden naar huis. Nieuwenhuijse Zwolle bedankt! Groet, Jan Borst

Beurt XC 40

De Volvo was weer toe aan een beurt. Standaard uitgevoerd incl software update en oplossen van rammel onder de auto, bekend probleem met de strips. Borrelen in het dak bij het opendak niet opgelost, pijpjes moeten vervangen worden. Zou dit onder coulance verwachten (helaas) Verder moet rondom de remschijven, blokken en remolie vervangen worden. Offerte meegekregen, deze was wel erg duur, en kijk naar andere mogelijkheden.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Kan veel beter

Communicatie rond uit slecht! Na één dag zelf na moeten bellen wat de planning gaat worden. Kreeg te horen dat de auto nog niet geregistreerd stond voor de service. Het zou die middag alsnog plaatsvinden. Einde middag zelf weer contact opgenomen vanwege geen enkele reactie. Heb meerdere keren de werkplaats getracht te bellen, geen gehoor. Via de verkoop alsnog in contact gekomen met de werkplaats. Kwam er zo achter dat er nog geen enkele service is verricht... vergeten! Werd alsnog opgepakt. Einde middag eindelijk een belletje met slecht nieuws, omdat ze er achter kwamen dat de velg ook vervangen moest worden. Ze konden niet vertellen hoe lang het ging duren voor een nieuwe velg omdat het weekend al begonnen was. Had allemaal niet gehoeven volgens mij. We hebben het tenslotte over het vervangen van een band (en Velg). Niks spannends aan toch.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Zoals ik het gewend ben

Het onderhoud aan mijn XC60 is weer perfect uitgevoerd. Dit keer was de uitvoerige informatie m.b.t toekomstig onderhoud, zoals vervangen van de distributieriem en eventueel de waterpomp, volgend jaar erg prettig. De monteur nam de tijd dit met mij te bespreken. De jaarlijkse onderhoudsbeurt is ook nu weer uitgevoerd zoals ik dat gewend ben van Nieuwenhuijse Zwolle.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Prima en op tijd geholpen

De medewerker heeft duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Snel en goed geholpen

Prima geholpen vakkundig en snel

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Almelo

Goeie service in een ontspannen sfeer.

Niets op aan te merken.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Polestar Zwolle

Zo als gehoopt

Goed , meer valt er niet te zeggen

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Net niet volledig tevreden

Zoals ook telefonisch aangegeven verbaast het mij dat bij de service er niet gekeken wordt naar de werkelijke slijtage van onderdelen en olie. Bij een hybride kunnen veel kilometers elektrisch zijn gereden. Dan worden bougies en olie gespaard. De kosten voor de service kunnen lager zijn als daar rekening mee wordt gehouden.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Helaas waren de telefonische afspraken “vergeten”

Auto zou na overleg tegelijk voor APK en winter/ zomerbanden wissel gaan. Helaas… geen van deze afspraken was genoteerd. Zou ik wederom terug moeten komen om de zomerbanden plaatsen. Laat dit nu ook al het geval te zijn geweest bij het plaatsen van de winterbanden. Hoe kan dit nu? Michel Weegerink

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Geen enkel begrip en empathie van manager Harrie Arendsen

Mooie nieuwe volvo EX30 gekocht in 2024. Wel helaas veel digitale kinderziektes moeten ervaren en dat de cruisecontroll niet werkt met trekhaak! Maar dan eindelijk rijden in overigens een fijne auto. Nu na 2 jaar moest de auto voor een check (servicebeurt) naar de garage. Zo gepiept in 1 uur, maar wel een vette factuur van 425 euro. Alleen luchtfilter cabine was vernieuwd waarbij het filter ruim 50 euro kost, maar ik er ineens 100 euro voor moet betalen. ik heb over deze toch "onnodig" hoge kosten nog even met de Manager Harrie Arendsen gesproken maar helaas trof ik geen enkel begrip of logische uitleg over de hoge kosten. Ook niet dat het filter voor hun 50 euro kost en de klant ineens 100 euro ervoor moet betalen. In mijn ogen is dat niet een winstmarge maar een klant veel laten betalen omdat ze aan onderhoud elektrische auto weinig meer kunnen verdienen. Voor mijn vorige gewone auto kon ik veel mechanische dingen laten vervangen voordat ik aan dit bedrag zit. En het ergste vind ik dan eigenlijk dan een manager de klant niet wil begrijpen en meedenkt met de klant maar 5x hetzelfde vraagt en zich verschuilt achter wat regeltjes van Volvo. Manger Harrie Arendsen heeft bij mij een hele slechte onprofessionele kant laten zien die zeker niet een manager waardig is. Ik zou hem adviseren om een cursus sociale vaardigheden te volgen. Overigens wil ik opmerken dat ik met enkele andere collega's van balie en werkplaats een heel prettig contact had.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl