Als afgesproken uitgevoerd

Duidelijkheid over uit te voeren werkzaamheden goed gecommuniceerd. De kosten daarvan waren vooraf ook duidelijk.

Service zoals service hoort te zijn

Goede ontvangst. Ruimte om rustig te werken. Koffie, thee vrij te pakken. Fruit maakt de ervaring helemaal compleet.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Bezoek oke, resultaat niet.

Voor 3e jaar op rij voor de vakantie onderhoud laten doen met de opmerking dat we telkens problemen hebben met een schildpadje in beeld en vermogenverlies als we de bergen inrijden. Helaas ook dit jaar 2 maal met pech in Zwitserland gestaan. Met kinderen en kleinkinderen aan de kant van de auto baan. Erg slecht.

Top klantvriendelijkheid

Zoals je verwacht bij het rijden van een Volvo

Nieuwenhuijse Zwolle is een fijne garage waar men de klanten begrijpt. Een half woord is voldoende en de monteurs weten waar ze moeten zoeken. De monteurs zijn kundig en hebben mijn auto nagekeken op alle punten. De auto reed al prima en zonder problemen, maar nu voelt alles zelfs nog strakker aan. Ik ben een tevreden klant en ik kom graag weer terug voor de volgende onderhoudsbeurt.

Als altijd super geholpen

Als altijd super geholpen. Ze staan echt voor je klaar!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Offerte niet correct en noodzaak vervangen achterbanden had tijdens de onderhoudsbeurt moeten zijn w

Bij een onderhoudsbeurt werden gebreken geconstateerd. Hiervoor werd een offerte opgesteld met een noodzakelijke APK keuring. Bij controle blijkt het bedrag voor de keuring te hoog. Dit is aangepast. Nadat de reparaties zijn uitgevoerd blijkt dat voor twee onderdelen niet de juiste bedragen zijn opgenomen in de offerte (onderdelen voor ander type Volvo). Ook kon de APK niet worden uitgevoerd, omdat de achterbanden waren versleten. Dit had tijdens de onderhoudsbeurt moeten zijn geconstateerd. Gevolg was dat er een nieuwe afspraak moest worden gemaakt om de banden te bervangen en alsnog een APK uit te voeren.

in 1 zin Gewoon goed zo als altijd

een net ontvangst van de verkoper bij binnenkomst. na een goed gesprek en een kop lekkere koffie. een XC 40 T5 van 2018 gekocht . en even een proefrit gemaakt . en we zijn overeen gekomen met de ruil met een goed gevoel. wat wij als prettig ervaren is dat we een vast monteur hebben . maarten bedank met het advies van deze aankoop . wij zijn er dan ook zeer tevreden over jou en de auto

Niets aan toe te voegen

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Goede ontvangst en uitleg.

Goede uitleg werkzaamheden en factuur. Mocht je nog een punt hebben die niet op de werkbon staat dan wordt dat ook nog meegenomen.

Keurig en correct geholpen

We hadden een lekke band en de band was niet te repareren. Ben netjes gebeld en op de hoogte gebracht van de kosten en wanneer de auto weer klaar is. Viel allemaal weer reuze mee.

Top!

Bij binnenkomst goed opgevangen, vriendelijke receptioniste en vervolgens perfect overgenomen door de monteur. Koffie is lekker en je kan er prima werken. Tussentijds kreeg ik een update omdat ze een uitdaging met de software hadden, waardoor ze iets langer de tijd nodig hadden. Dus al met al, top!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Toegankelijke garage met vriendelijk personeel.

Goed service, moet binnenkort terug voor de updates die kennelijk niet geïnstalleerd worden via het OTA systeem, maar daar kan de garage niets aan doen. Klein misverstand met de leenauto, maar dat lag m grotendeels aan mezelf.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Alles goed

In 1 antwoord goede service op alle fronten

prima service en vakmanschap

monteur Bas S heeft alle punten goed besproken en uitgevoerd, adviezen gegeven voor nu en wat komen gaat

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Service was een aantal jaren geleden beter

Melding gemaakt van gekraak van waarschijnlijk de draagarmen. In juli is hier al naar gekeken. Deze oplossing heeft niet gewerkt. Nu opnieuw gemeld en niets mee gedaan omdat het te druk was die dag. Dit met het gevolg dat er een nieuwe afspraak gemaakt moet worden en ik opnieuw mijn auto een dag kwijt ben. Op het moment dat ik de auto ophaal hoor ik een andere klant dezelfde klacht benoemen. Vervangend vervoer wordt ingehuurd. In het verleden kreeg ik een representatieve auto mee. Als zakelijke rijder waarbij je meer afstanden moet afleggen is een Kia picanto geen representatieve auto. Advies is om dit vooraf met de klant te bespreken, dan kan de klant hier rekening mee houden met het plannen van afspraken of een andere werkplaats afspraak inplannen. Na in het verleden meerdere jaren altijd erg goed geholpen te zijn is het de laatste 2 bezoeken erg tegengevallen. Al met al reden voor mij om serieus na te denken om het onderhoud van mijn auto voortaan door een andere volvo-dealer te laten uitvoeren.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Geert was weer direct beschikbaar om mij uit de nood te helpen!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Professionele hulp en hoge klantvriendelijkheid

betrouwbare garage die je echt helpt en respecteert als klant

Snelle en adequate service

Klantvriendelijk en direct geholpen.

Professioneel, correct, voorkomend

Als voorgaand

Super snel tussendoor geholpen

Voor een ruitenwisser wissel even langsgegaan. Werd super snel geholpen . Top!

Uitgevoerd volgens afspraak

Gewoonweg uitstekend

Altijd goed geholpen

er is altijd wel wat mogelijk vriendelijk en goed

Simpel weg erg prima!

Het zou fijn zijn als er een veilige "Sleutel brievenbus" aanwezig is zodat je de auto eventueel al de avond daarvoor kunt brengen.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1987 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (1 space). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl