Een zeer fijne en behulpzame dealer.

Goed en een zeer enthousiaste medewerker die mij ontving en alles plezierig deed. Plezier en kennis in een.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Motorstoring snel en adequat verholpen

Auto gebracht; binnen 15 minuten mededeling dat het probleem snel verholpen kon worden en vervolgens binnen een uur weer onderweg, dit alles onder een lekker kop cappuccino en een laptop om zo alvast aan mijn werkdag te beginnen.

Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Klantvriendelijk en correcte afhandeling.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Zeer goed!

Fijne persoonlijke benadering, kennis van Volvo en waardering voor het feit dat ik met een iets oudere Volvo langskom. Factuur was conform offerte, alleen jammer dat er geen specificatie van de werkzaamheden op de factuur stond. Nu het gevoel dat een bezoek aan de dealer best kostbaar is. Geen idee wat een uurprijs is, wat een liter olie kost of een interieur filter.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Teleurgesteld in de communicatie en afspraken nakomen

Op 9 januari heb ik mijn Volvo V60 voor onderhoud gebracht en het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden binnen de garantie van 12 maanden. Niet alles kon dezelfde dag gerepareerd worden en zou een vervolgafspraak worden gemaakt, vanwege drukte zou ik de week erna gebeld worden. Dit is niet gebeurd. Na drie keer zelf gebeld te hebben is het uiteindelijk gelukt om een afspraak te plannen en zijn de reparaties uitgevoerd. Communicatie en afspraken nakomen had ik meer van verwacht bij een Volvo dealer. Uiteindelijk een verkeerde vergoeding voor Volvo assistance premium ontvangen. Maar het is iets.

Op zich prima ervaring

Ik had twee vragen waarop de monteur niet direct antwoord op wist te geven. Twee dagen later belde hij terug wat op zich positief was, maar wederom geen antwoord op de vragen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Al met al een goeie ervaring

Alles verliep volgens planning en wat op voorhand beloofd werd is uitgekomen. Als ik beslist een minpuntje moet noemen: ik vind ‘t gek dat je zóó lang vantevoren een garagebezoek moet boeken. Hoe komt ‘t dan als je á la minute geholpen moet worden ?

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Correcte en heldere communicatie met alle medewerkers. Vooral veel waardering voor Paul die mijn auto in Bathmen wederom heeft opgehaald en teruggebracht, super!

Erg prettig geholpen!

Duidelijke communicatie en fijn geholpen! Niks anders gewend bij Nieuwenhuijse Zwolle

Snelle service

Voor een afspraak in de garage. De opdracht werd snel uitgevoerd en ik kon er op wachten.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Goede ervaring - maar wordt wel steeds duurder.

Goede ervaring - goede voorlichting - vriendelijk personeel aan de balie en werkplaats. Uitgelegd wat op de ( hoge ) factuur stond.

Goed geregeld

Ik belde afgelopen woensdag voor een aantal onderdelen aan mijn auto en kon het de zelfde dag nog afhalen bij het magazijn Paul en Ryan hardstikke bedankt

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Goede service- een 9 door niet goede telefonische bereikbaarheid

Goede service- een 9 door niet goede telefonische bereikbaarheid Wel 10x geprobeerd te bellen… maar niemand neemt op

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Snel en goed geholpen!

We worden altijd plezierig ontvangen en snel en goed geholpen!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Op tijd geholpen Vooraf duidelijk hoeveel het zou gaan kosten. Auto weer netjes afgeleverd. Prijs is wel aan de hoge kant

Prima service!

Jarenlang de prima service mogen ervaren en nog steeds als ik een bezoek breng!

altijd perfect

altijd perfect

Klantgericht

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Auto brengen en halen nieuwe banden erop en klaar

Zoals het hoort even bellen voor akkoord voordat er nieuwe banden onder gezet worden

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Goede services, vriendelijke en kundige monteurs.

Goede services, vriendelijke en kundige monteurs.

Prettig contact, goede service

Contact met Volvo Nieuwenhuijse verliep zeer prettig. Na de proefrit een goede inruildeal kunnen maken. Morgen de nieuwe auto ophalen, ben zeer benieuwd.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Goede service, lekkere koffie!

Snel geholpen en prima ruimte om te wachten op de werkzaamheden.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Lynk & Co Apeldoorn

Helemaal top!

Fantastische showroom, fijn sfeer en top koffie!

• Welke vestiging heeft u bezocht? MAX’S Mobility Apeldoorn

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl