Gedaan wat opgedragen was

Prima service. De leenfiets was heel hard aan een onderhoudsbeurt toe. Kreeg het advies op 2 banden te vervangen, maar konden geen Michelin Cross Climate leveren. Achteraf was het misschien wat erg voorzichtig om al banden te vervangen

Goede service ook als je met een onverwachte storing komt zoals in mijn geval. Ik heb gebeld over een brandend motorstoringslampje Ik heb hiervoor een afspraak gemaakt en de storing werd snel verholpen

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen, nadien wordt er besproken wat er gedaan is en wordt er besproken wat je kunt verwachten wat er gedaan moet worden in de toekomst, zoals remmen vervangen.

teleurstellend

Afspraak werd niet nagekomen, medewerker beweerde zelfs dat het mijn eigen schuld was. Heb hem direct laten weten dat ik zeer ontevreden was. Andere medewerker belde later om te proberen eaa recht te zetten. Daarnaast kreeg ik toen te horen, dat remblokken aan vervanging toe zouden zijn, daar geen ja op gegeven ivm het feit dat ik dan nog langer niet over mijn auto kon beschikken. Vreemd dat dan bij afhalen auto, bij navraag aan monteur die mij de sleutel overhandigde, deze mededeelde dat ik met de remblokken nog wel zeker 5000 km kon rijden. U begrijpt dit alles zeer onbevredigend.

Voelt altijd heel vertrouwd en aardige mensen

makkelijk

Ging zoals altijd soepel, alleen de communicatie met de receptioniste is wat lastiger geworden, in het verleden was zij het aanspreekpunt en dat is intern verandert.

top geregeld

Altijd een genot om door de showroom te lopen

Er was een storing en die is opgelost met een update

Klasse

Uitmuntend en snel geholpen

Prima service, vakkundig personeel.

Prima service, vakkundig personeel.

Verrassend.

Ik kwam voor slechts een APK keuring. De agenda was reeds vol dus een onderhoudsbeurt kon niet. De monteur/keurmeester kwam vervolgens met het APK rapport. Ze hadden toch de tijd gevonden om een kleine beurt uit te voeren. Dit is met 2 man gedaan. Helemaal gelukkig weer naar huis. Chapeau.

Gemaakte afspraken en vooraf opgegeven kostenoverzicht keurig nagekomen.

nvt

Zeer klantvriendelijk

Vriendelijk ontvangen en goed geholpen door de monteur met een stuk uitleg erbij wat er aan de gebeurd is. Daarnaast is de wachtruimte goed om te kunnen werken

Netjes ontvangen

Netjes gebeld en aangegeven wat er is gedaan.

Onze vaste auto leverancier.

Wij zijn met dit bedrijf uitermate tevreden op alle fronten, een aanrader voor veel ondernemers en particulieren.

Correct volgens planning . Goede monteur met goed to the point advies.

Netjes en correct geholpen

Onderhoud oké maar geen actie op extra verzoek

Onderhoud is netjes gedaan. Met verzoek om te kijken naar het inhouden/ bijna afslaan bij schakelen tussen achteruit naar vooruit is niets gedaan. Er zou terug gebeld worden wat ook niet gedaan is. De klacht bestaat al een jaar of 5 en wordt iedere keer gemeld.

Zoals al jaren goed en vertrouwd.

De zeer ervaren en vriendelijke mensen van de vestiging in Zevenaar laten mij al jaren met veel plezier rijden.

Zeer Goed

Zeer Goed

Prima en snelle service

Goede intro en uitleg van de monteur. Gratis koffie en een prima plek om hybride te werken. Monteurs begonnen op de afgesproken tijd en waren met een uur klaar met een grote onderhoudsbeurt

Vriendelijk, flexibel en goede kwaliteit van dienstverlening.

Vlot geholpen door kundige en flexibele mensen. Mooie rustige wacht-/werkomgeving met heerlijke koffie!

bezoek verliep conform verwachtingen

ik was onderweg en kon gelijk langskomen. Ik was einde werktijd bij de garage, des ondanks snelle check gedaan en een vervolg afspraak gemaakt.

Werd goed meegedacht met wat ik wou.

Werd er goed en vriendelijk geholpen

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl