Werk is prima.

Uw rekening nummer komt niet overeen met het nummer wat bij de qrcode staat.

Uitzonderlijk

Was voor mij dat ik in Doetinchem mijn auto bracht, ivm pech onderweg. Het team was vriendelijk, meelevend en had een goed luisterend oor. Na alles doorgenomen te hebben, was er regelmatig contact en afstemming om de auto zo goed mogelijk te repareren, en tevens van onderhoud te voorzien. Dit alles liep zeer klant vriendelijk en professioneel. Wat is zelf als een pre ervaar, team bracht mij weer thuis en haalde mij weer op toen de auto klaar was. Naast onderhoud en reparatie, was de auto netjes schoongemaakt, van binnen en van buiten. Dit is voor mij Service met een hoofdletter S

Volgens afspraak

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Top!

Ik werd snel geholpen, vriendelijke monteur en auto was zelfs gewassen!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Voorlichting, uitleg, service en afhandeling is prima.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Weer goede service snel en volgens afspraak

Onderhoudsbeurt en APK ,zomerbanden eronder.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Top service, transparant en meedenkend

Alle vragen waren heel transparant behandeld. Ik ben zelfs nog even bij de bushalte/treinstation afgezet zodat ik makkelijk naar huis kon weer bij het brengen van de auto. Dikke duim.

Goede service snel geholpen

Fijn om een eigen monteur toegevoegd te krijgen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

onderhoud ok, probleem met spiegel niet opgelost

Het blijft lastig om een afspraak te plannen waarbij de auto wordt opgehaald of dat er vervangend vervoer is. Probleem met linker spiegel is niet opgelost, jammer weer.

Toppers

Toppers

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

I.v.m lekker band directrice geholpen enten dag later alweer op pad. Top!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Ik schrok erg toen ik heel hard moest remmen.

Ik was mij er niet van bewust dat er kennelijk aan de remmen van de auto is gewerkt. Daardoor moest ik veel harder remmen dan ik gewend was, een schrikmoment!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Prima service, zeer hulpvaardig en uitstekende kwaliteiten

Soepel en snel met inplannen, prima meegedacht met de oplossing en flexibel met de uitvoering. Zeer tevreden!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Almelo

perfect afgehandelde service beurt.

Prima service van de auto ophalen en weer netjes terugbrengen. Ondertussen ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang en bijkomende reparaties en dus de kosten.

De beste service!

Zoals altijd super vriendelijk en vakkundig. Persoonlijke benadering, een warm welkom. Gewoon hartstikke goed!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Klantvriendelijk ontvangen en heldere uitleg over de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Altijd vriendelijk en zeer behulpzaam

Altijd op tijd, wat moet gebeuren wordt altijd uitgelegt, overige vragen en verzoeken om hulp bij instellen van zaken worden altijd enthousiast behandelt en opgelost...kortom ik ben super tevreden.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Wederom heel vlo en adequaat geholpen hulde

Ik had onverwachts een probleem met de auto. Daarbij wilde ik over drie op vakantie met de auto. Onderdelen werden direct besteld en de volgende de reparatie. Super!!!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Zeer goed team meedenkend en vriendelijk

Al jaren klant en zeer tevreden over dit team in Doetinchem. Altijd staan ze klaar en met goede oplossing. Zeer vriendelijk en sociaal voor de klanten . Chapeau blijf zo doorgaan

Ruim en overzichtelijk showroom

Men wordt altijd vriendelijk ontvangen bij de receptie

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Uitstekend vooraf goed geinformeerd.

Prima gezorgd voor een onderdeel bij deze uode auto. Goed geinformeerd over de verderereparaties. Verrassend ook de korting bij deze reparaties welke nodig waren om deze oude auto in goede conditie te houden.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Prettige klantvriendelijke ontvangst en deskundig advies

We werden gastvrij ontvangen op het afgesproken tijdstip door de receptioniste die de werkplaats doorgaf dat we er waren voor het onderhoud aan onze auto. Vervolgens kregen we koffie aangeboden en konden rustig plaats nemen aan een tafel met kranten en tijdschriften. De monteur kwam vragen of er, naast de afgesproken werkzaamheden, nog aandachtspunten waren. Die waren er inderdaad en hij ging vervolgens de auto hierop inspecteren. Daarop kwam hij terug en gaf aan wat er aan de hand was én dat de kwaal (een krakende telescoop van de achterklep) onschuldig is, vaker voorkomt en dat een nieuwe kostbaar is… Dus als we ons er niet aan stoorden was er geen aanleiding om hier kosten voor te maken.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Duidelijk, goede uitleg en service gericht

Uitstekend geholpen zonder verassingen. Kreeg de auto weer in perfecte staat terug.

prima uitvoering

van te voren een afspraak gemaakt voor apk en extra controle op accu en stuurbekrachtiging, apk geen probleem, accu vervangen en dat zou het probleem van de stuurbekrachtiging ook moeten verhelpen, snel en compleet uitgevoerd. geen klachten.

Storing goed verholpen

Prettig geholpen. Goede uitleg.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl