uitstekend

Een woord en dat is vertrouwen. En dat is er bij Harrie Arendsen, in Ruurlo waar ik mijn Volvo heb gekocht en nu in Almelo. Kom nooit voor verrassingen te staan. Alles gaat in overleg.

Grandioos

Auto gebracht voor wielen wissel zomer/winter, ik heb daar opgewacht en werd mij gelijk gevraagd of ik misschien een kopje koffie wilde, na een klein uurtje kwam de monteur mij de sleutel terug geven, en hij vertelde mij dat alles voorelkaar was en dat de auto weer netjes gestofzuigd en gewassen voor de deur klaar stond. Geweldige service toch.

• Reden bezoek Andere reden

Goede service en onderhoud goed uitgevoerd

#NAAM?

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

snel en goed geholpen bij probleem met de brandstofpomp

probleem met de voortstuwing werd snel en goed gediagnosticeerd. bleek een defecte brandstofpomp te zijn. de enige vraag die voor mij overbleef was hoe het kan dat dit apparaat het na 150.000 km begeeft.

Goede service en komen afspraken na

Prima klantgericht bedrijf

Correcte afhandeling van de onderhoudsbeurt

Zoals altijd prima.

altijd correct en beleefd

Een correcte ervaring!

Een prettige en op maat gemaakte afspraak kunnen maken. Op de geplande dag goede, correcte en snelle afhandeling van de gevraagde werkzaamheden!

Youngtimers zelf goed bekijken.

Onlangs was ik op zoek naar een andere volvo. Het exemplaar waar mijn oog op viel (volvo s60, youngtimer) reed goed en het interieur was netjes genoeg. Onder de motorkap zag eea er wat minder chique uit. Een aantal stekkerverbindingen bestonden uit niet meer dan wat tape. En het inlaatspruitstuk klopte niet met het blok. De verkoper deed of zn neus bloedde. Met de tekst dat je een tweedehands altijd op gevoel moet kopen. Een monteur wilde wel even meekijken en onderschreef mijn constatering. De verkoper deed nog steeds alsof zn neus bloedde. Er was ook geen onderhoudshistorie bekend. En dat voor een meer dan premium prijs (die ik overigens graag betaal, mits in orde.) Van Harrie Arendsen verwacht ik beter. De afgelopen 10 jaar was ik klant en werd altijd aan die verwachting voldaan en werd ik ook netjes en adequaat geholpen. Ook al was ik maar een kleine klant. Mijn oude, defecte, v50 is wel netjes overgenomen. Dat was keurig. Als kleinere klant is een vak garage misschien een betere plek.

redelijk

Bodemplaat was niet in zijn geheel vastgezet.

Vriendelijke medewerkers. Prijs niveau hoog

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

super met fijne service

zeer professioneel team met kennis van zaken

Nette service en volgens afspraak

Prima service.

Reguliere onderhoudsbeurt

Vlekkeloos verlopen, ook de vooraf doorgenomen puntjes zijn keurig uitgevoerd. En als kers op de taart was de auto ook nog gewassen en uitgezogen. Fijne service is dat!

al jaren top service

al 16 top service bij onderhoud technische vragen ect

Ik ben uitermate tevreden over de service van jullie bedrijf

Jullie hebben snel en adequaat het probleem (een lege accu) opgelost.

Heerlijke no-nonsense service, alles exact volgens afspraak.

Ik voel me steeds weer als Willem Alexander als ik binnen loop. Hier is de klant namelijk nog echt koning! Auto keurig gewassen terug, netjes gebeld wanneer de auto weer klaar is. Uitstraling van pand en werkplaats geeft je een goed gevoel. Dit gevoel wordt onderstreept door de medewerkers.

Het was weer als vanouds: perfect.

Het was weer als vanouds: perfect

goeoeoed zo

is zeer Oke Oke

Vriendelijk, prettig en met aandacht

Ik werd goed ontvangen, de planning werd aangehouden en na afloop was er tijd voor een toelichting van de werkplaatschef bij de auto

Daniël is supergast en goud waard.

Onze ervaring is altijd goed geen negatieve gevoelens alles gaat volgenens goed lopend systeem.

zowil ik graag als klant behandeld blijven.

OP afgesproken tijd werdt Ik geholpen,Er is duidelijk aangegeven wat er gedaan is. goede aandacht aan besteed Prima .

Geweldige garage

Een jaar geleden ben ik bij Volvo Nieuwenhuijse Zwolle terecht gekomen met mijn Polestar. Vanaf het eerste contact voelde ik me gehoord met mijn vragen over de electrische auto. Het is anders dan de Saabs waar ik altijd in reed. De medewerkers staan voor je klaar met raad en daad en vandaag was de 30.000 km servicebeurt. De eerste twee jaar heb factuur. Hoe fijn kun je het hebben.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

prettige ontvangst, begeleiding naar reserve auto, melding van weer gereed staan van mijn auto.

zie hierboven

Goed uitgevoerd waarvoor ik mijn wagen had gebracht

De afspraak wS vlot gemaakt en werd via de mail bevestigd. Blij met de elektrische leenfiets. Wel jammer dat de radio ontregeld was

• Reden bezoek Andere reden

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl