Klantvriendelijk met goede service

De reparatie snel ingepland en uitgevoerd tegen nette prijs.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Alles was perfect

Zoals gewoonlijk mijn ervaring bij deze garage. Snel, helder, prima ontvangst, gratis heen - en teruggebracht naar Enschede!

Voldoende

De wachttijd voordat er een onderhoudsafspraak kon worden ingepland vond ik te lang. Vervolgens moest er nog een vervolgafspraak komen om de stoelverwarming te repareren. De haal- en brengservice door Guido was handig. En de auto was keurig schoon bij terugkomst. Heel fijn.

Top bedrijf en top service!

Laatst hier met mijn ford geweest voor vervangen van de distributieriem, alles netjes geregeld. Helaas wat tegenslag door een verkeerde riem maar dat werd top opgelost direct een leenauto die klaar stond! Ook de APK hier laten doen en deze ook snel klaar met goeie service! Beveel dit bedrijf zeker aan! Heerlijke koffie en top service! Zeker mijn vaste garage!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Fijn geholpen en prettig contact

Ben voor de APK keuring en op ander moment vervanging van koplampen beide keren prima geholpen. Kon blijven wachten. Prima communicatie, snel weer op pad.

Beurt en Apk klaar terwijl je wacht

Zoals je van een Volvo garage verwacht

Goed ontvangst, goed communicatie en terugkoppeling over de uit te voeren werkzaamheden. Duidelijke uitleg over de factuur en vlotte afhandeling.

Prima.

Op tijd en correct uitgevoerd.

zoals gewoonlijk zeer goed

zeer goed en binnen de afgesproken tijd

Goede service en makkelijk afspreken !!

Xxx

Uitstekende service

----

Verliep alles probleemloos.

Zoals altijd verliep alles probleemloos

Uitstekende service, auto werd in overleg opgehaald, tijdens onderhoud contact over wat nodig was,, en na afloop auto weer netjes en schoon thuisgebracht inclusief uitleg wat gedaan.

Prettige, persoonlijke en deskundige service.

Goed geholpen.

Voor mij een vertrouwd adres

Zijn altijd heel duidelijk als ik iets vraag

Prima dealer

Denkt met klant mee, en duidelijke uitleg.

Prachtig autobedrijf met mooie occasions

Vandaag onze prachtige occasion opgehaald bij Max,s Mobility. Perfect afgeleverd volgens afspraak. Nog bedankt Jesper .

• Reden bezoek Aanschaf occasion

deskundig, klantvriendelijk punctueel

deskundig, klantvriendelijk punctueel

alles oke

afspraken meer dan nagekomen

goede service ondanks gemis garage Ruurlo

Prettig met de mogelijk, dat de wagen door monteur Henk meegenomen kan worden vanuit Ruurlo. Daarnaast een correcte feed-back van Henk, die zelf de wagen onder handen heeft gehad.

Zoals altijd verliep alles probleemloos.

Zeer prettige ontvangst. Heel goed contact met de monteur. Voor mij een vertrouwd adres.

Voor mij een vertrouwd adres. Zeer prettige ontvangst. Heel goed contact met de monteur.

Gewoon erg goed en volgens afspraak

Gewoon erg goed en volgens afspraak

Zoals altijd prima service

Straalt vertrouwen uit.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl