ben weer super blij dat mijn auto up to date is

ben weer super blij dat mijn auto up to date is

Betrouwbaar - goede service

In alle opzichten uitstekend, zowel wat betreft ontvangst én, nog belangrijker, de auto wordt goed nagekeken en verzorgd. Betroywbaar adres. Dat geeft vertrouwen.

Prettige sfeer

De sfeer in Doetinchem is gewoon prettig. Van ontvangst, tot even wachten in de wachtruimte en het persoonlijk contact!

Professioneel, klantgericht en betrouwbaar

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Voel me goed geholpen

Ik voel me goed geholpen. Wel jammer dat ik weer terug moet om de info melding “maak afspraak voor onderhoud “ weg te halen.

Uitstekend geholpen

Zoals altijd uitstekende service

Alles perfect !

Alles volgens afspraak, snel en vakkundig geregeld.

Correcte service

De afspraak betrof een routine jaarbeurt. Aanvullende verzoeken zijn door de contactpersoon (monteur) naar behoren behandeld.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Belabberde service, Volvo onwaardig....

Een bedrijf dat vroeger best goed was, maar nu blijkbaar aan de teloorgang bezig is. De service afdeling is niet te bereiken. Dat geldt ook als je gewoon belt. Blij als je dan iemand te pakken krijgt. Verder dan de dame van receeptie kom je niet. Dan wordt er een terugbelverzoek gemaakt wordt gezegd. Alleen belt er nooit iemand terug. Niet uren of dagen, maar weken.... Via de WhatsApp van de marketing divisie is het al niet beter. Echt belabberd slecht. Haal alsjeblieft die tekst weg dat jullie aan duurzame relaties werken. Nieuwenhuijse is wellicht nog steeds een familiebedrijf, maar trots hoeven ze zich niet meer te voelen.

Gewoon goed.

Gewoon top fijn ontvangst zowel werkplaats als receptie

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Teleurstellend

zie vroegere recensies

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Alles weer geregeld conform afspraak

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Je wordt als persoon gezien en niet alleen als klant

Betrouwbaar, houden zich aan de afspraak, service gericht

Prima Volco dealer in Zevenaar

Volvo gebracht voor periodiek onderhoud, bandenwissel en APK. Intake wordt gedaan door medewerker die werkzaamheden gaat uitvoeren. Auto had ten tijde twee issues. Beiden werden netjes onderzocht en teruggekoppeld, inclusief te verwachten kostenplaatje. Na afloop van de werkzaamheden wordt de auto weer fris gewassen opgeleverd. Al met al tevreden over dit bedrijf.

wat een top garage

We zijn vanuit Emmen naar Apeldoorn gereden met de intentie om eens te gaan kijken naar een Link en CO 01, we hadden deze gezien op het internet...eenmaal binnen kwamen we al gauw in contact met Bram...en werd het een heel gezellig gesprek zonder verkoop praatjes en met een duidelijke uitleg over de Link en Co....na proef te hebben gereden om de tafel gaan zitten over de inruilprijs etc...en we kregen een deal...2 weken later de auto gehaald,alles zag er super uit en alles wat we op papier hadden gezet was perfect uitgevoerd...we zijn ontzettend tevreden over alles en de Link en Co rijdt superfijn...Bram het was ontzettend leuk zaken met je te doen ....topgozer en Max'Mobility echt supergoede Garage

• Welke vestiging heeft u bezocht? MAX’S Mobility Apeldoorn

Uitstekende communicatie

Prima ontvangst door de receptie en daarna door de Monteur die aan mijn auto gaat werken. Tussen door onderhoudsinspectie filmpje met uitleg Prima service voor wat betreft naar huis brengen en auto retour brengen. Enige aandachtspunt is en dit is zeer irritant welke vestiging ik ook bel Zevenaar en of Doetinchem met het kies menu kom je bijna nooit door heen voor afspraak werkplaats e.d., vroeger kreeg je altijd eerst receptie super attent, nu zeer klant onvriendelijk.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Mijn eigen monteur in Apeldoorn is goud waard!

Toen ik problemen met de luchtvering had kon ik vrijwel direct terecht bij mijn eigen monteur in Apeldoorn. Helaas wilde de auto dat even niet en zocht ik contact met de Nieuwenhuijse vestiging dichterbij (Hengelo). Daar zou ik bijna een maand moeten wachten voordat ze tijd hadden om naar het probleem te gaan kijken. Via Volvo pechhulp is de auto naar Apeldoorn gebracht en heeft mijn eigen monteur diezelfde dag de auto gerepareerd. Eerder heb ik ook meegemaakt toen mijn eigen monteur geen tijd had dat er een ingehuurde buitenlandse monteur aan mijn auto heeft gewerkt. Daar was ik niet enthousiast over en daarom een totale score van 7. Dus ik zorg voortaan dat ik op tijd afspraken maak met mijn eigen monteur, want daar wordt ik iedere keer blij van.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Vriendelijk personeel en vlotte afhandeling .

Eerste afspraak bij deze garage , snel afspraak kunnen maken en reparatie snel uitgevoerd.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

De service die we zoeken

Er wordt goed geluisterd naar de hulpvraag en daar wordt een goed antwoord op gegeven met de bijpassende reparaties en of onderhoud. Fijne wachtruimte en prettige sfeer met heerlijke koffie. Premium!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Ben uitstekend uit de brand geholpen.

Een complexe situatie is door N Nasr tevredenheid opgelost!

Klant vriendelijk

Sallandse nuchterheid

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

kan niet beter.

klantgericht en zeer vriendelijk.

Netjes geholpen

Geholpen volgens afspraak

Uitstekende communicatie!

Ondanks dat ik mijn onderhoud niet bij Nieuwenhuijse laat uitvoeren, kom ik alleen voor specifiek Volvo perikelen bij Nieuwenhuijse Zwolle. Ondanks dit word ik behandeld als “klant”, dat kan ik erg waarderen!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Zeer goede ontvangst en nette oplevering

Monteur heef alles netjes opgeleverd. Top gedaan!

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl