Goed geregeld

Prima geregeld weer en heldere uitleg over de factuur

Gewoon top!

Eerlijke prijzen, goede service.

prima service

snel en accuraat

Prima betrouwbare service

Prima service tijdens een grote beurt voor mijn auto

Zoals gebruikelijk bij Harrie Arendsen weer goed ontvangen en geholpen tijdens een onderhoudsbeurt van mijn Volvo V60. Niks dan hulde voor de monteur die mij tijdens het wachten kwam vertellen dat het helaas iets langer duurde omdat er een onderdeel geregeld moest worden. Wat mij opviel was dat de monteur communicatief heel erg vaardig was, terwijl een verkoper die vlakbij aan een bureau zat geen boe of bah zei. Jammer dat dit zo gaat, ook de verkoopafdeling kan vriendelijk zijn lijkt mij, wellicht ook goed voor de verkoop ;-)

Top ontvangst en dienstverlening

Ik rijd Volvo, maar ben geen klant in Nederland. De XC40 Recharge vroeg om één liter olie. Bij Nieuwenhuijse werd ik ontvangen met koffie en de olie was een service van Volvo. Fantastische en de vriendelijke mécanicien had ook nog even de auto blinkend schoon gewassen en … gestofzuigd. Ik werd verlegen van deze voortreffelijke en innemende dienstverlening die ik niet overal in Frankrijk tegenkom. Super! Bedankt!

• Faciliteiten wachtruimte
  • Showroom
  • Klantvriendelijkheid
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Prima service en duidelijk uitleg factuur

Heldere uitleg door werkplaats monteur. Wel eerst duidelijk besproken wat wel en niet uitgevoerd moest worden.

Fantastische bedrijf.

Fijne mensen om mee te overleggen.

Vlotte afhandeling, klantvriendelijk

Mijn Volvo V70 had een APK nodig, dit is vlot en deskundig afgehandeld.

Prima behandeld

Helemaal geen klachten Als je even moet wachten geen probleem Er is altijd koffie en een krant om even de tijd door te komen

Goede service, prima communicatie

Goede service en prima communicatie. Auto voor beurt, apk en wielwissel naar garage gebracht.

Top service binnen alle afdelingen.

Hier ben je echt een gewaardeerde klant.

Zeer goede ervaring

Eerste onderhoud beurt 1 jaar beurt 13000 km + wat aandacht punten. Goed geluisterd naar mijn klachten en voor gar prima hersteld .Ook het aangeboden plaats vervangend vervoer prima geregeld nieuwe XC 40 elec moet uit Rozendaal komen. Zeer tevreden klant kwam zelf uit de auto branche,

Zeer tevreden!

Vanuit het hoge Noorden speciaal hierheen gereden voor een mooie occasion, wat een geweldige ontvangst, koffie staat klaar, de auto staat klaar voor een proefrit met zelfs een QR code voor een leuke proefrit van 30 minuten. De koop was snel gesloten na de proefrit! Ook bij het afleveren van de auto nemen ze ruimschoots de tijd om alles uit te leggen. We zijn erg tevreden met onze auto!

• Faciliteiten wachtruimte
  • Showroom
  • Klantvriendelijkheid
  • Reden bezoek Aanschaf occasion

Goed en correct geholpen.

Goed en correct geholpen binnen de afgesproken tijd die gepland stond voor de afspraak. Prettig dat de monteur persoonlijk kwam vertellen over de uitgevoerde werkzaamheden.

Super service , snel en vakkundig

Geweldig, direct geholpen was wel twee uur werk, maar super fijn dat ik er op kon wachten

hele snelle service bij een klein probleem

bij het oplossen van m'n probleem was hij er vlug en 10 minuten later was t probleem verholpen mijn dank hiervoor gr

Top club!

Altijd prettig en persoonlijk. Fijne organisatie, fijne en persoonlijke mensen en goede service. Natuurlijk zoals je van een Volvo organisatie mag verwachten.

Onderhoud noodzakelijk kwaad. Desondanks bezoek aan garage positief ervaren. Correcte, plezierige benadering.

Uitstekend!

Gedurende het werkproces ben ik continu op de hoogte gehouden van de status.

Super gasten

Lekkere koffie, blijf altijd wachten tot de auto klaar is, vaak binnen 2-3 uur

Zeer tevreden over vlotte afhandeling

Zeer tevreden over de service van Harrie Arendsen in Almelo. Een kinderziekte van mijn auto die ik een maand eerder heb aangeschaft werd vlot verholpen. Tevens zeer te spreken over de mogelijkheden voor vervangend vervoer!

uitstekend

Had mijn auto voor een APK aangemeld, echter per abuis is een grote beurt gegeven. E.e.a. is naar volle tevredenheid opgelost. De monteur was zeer vriendelijk en klantgericht. Ik kan Harrie Arendsen dan ook bij iedereen aanbevelen.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl