Snel en goed geholpen bij een garage waar mijn auto normaal gesproken niet in onderhoud is.

Goeie ervaring dus. Vriendelijke mensen die mij voortvarend hebben geholpen

Prettig en vakkundig geholpen

vriendelijk normale bejegening, correct uitgelegd.

Snel en goed geholpen.

Goed geholpen.

Heel tevreden

Heel tevreden

Top service!

Vertrouwde service zoals altijd. Toen ik de auto kwam brengen werd ik ontvangen door een hele vriendelijke dame aan de balie. Toen ik aan het einde van de dag de auto weer kwam ophalen kreeg ik van de monteur uitleg over de werkzaamheden. Kort samengevat top service!

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Auto gebracht voor een grote beurt + APK. Behoorlijke reparatie maar dat hoort bij een 12 jaar oude auto. Maar toen ik naar huis reed was ineens de parkeersensor stuk. Niet gezien door de monteur bij aflevering. Mystery hoe het kan want duidelijke waarschuwing op het dashboard. Nieuwenhuijzen verontschuldigt zich netjes maar geeft aan dat de kapotte sensor niets te maken heeft met de werkzaamheden die ze gedaan hebben. Maar ik moet wel voor een tweede keer naar de garage, helaas. En dit is niet de eerste keer dat ik terug moet komen. Bij het inbouwen van een nieuwe motor was een injector met lam schroefdraad teruggezet. Dat leidde bij panne onderweg aan deze injector tot weigering van de Duitse Volvo garage om een reparatie uit te voeren. Gelukkig kon ik terug rijden naar Zwolle om de reparatie daar te laten doen, mijn gezin achterlatend aan de Rijn. Ze lossen het keurig op, maar ik heb liever dat ik niet terug hoef te komen. Maar ja, nieuwe auto’s vergen een heel ander soort onderhoud, dus ik denk dat de kennis van onderhoud van oudere Volvo’s langzaam verdwijnt. Ze gaan alleen erg lang mee, die Volvo’s dus die kennis is toch nodig.

Betrouwbaar adres

Online inplannen van mogelijke werkzaamheden bij jaarbeurt is niet altijd gemakkelijk. Zo zijn sommige opties niet duidelijk genoeg omschreven; moet je verplicht de km stand invoeren die een normaal mens natuurlijk niet bij de hand heeft; en is de beschikbaarheid van vervangend vervoer niet online te checken. Dus kun je gemakkelijker telefonisch een beurt plannen...

• Welke vestiging heeft u bezocht? Harrie Arendsen Doetinchem

Perfecte samenwerking van vraag en levering service

Vakkundig en klantgericht

Monteur met verstand van zaken en luisterend oor.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Harrie Arendsen Hengelo

Zeer vriendelijke ontvangst door receptioniste en de monteur die mijn auto (S90) onderhanden nam.

Auto APK gekeurd en een normale onderhoudsbeurt gehad bij 92.000 km. Ben zeer te spreken over Harrie Arendsen in Doetinchem.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Harrie Arendsen Doetinchem

Zoals altijd

top geregeld

online afspraak gemaakt, vlotte verwerking aanpassing (wel vervangende auto). Prettige ontvangst en overdracht vervangend vervoer en eigen auto na onderhoud.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Snel en super nette service.

Ik kon op zeer korte termijn een afspraak inplannen voor het onderhoud terwijl de auto elders was gekocht. Bij het onderhoud nog wat kleine zaken meegenomen die kosteloos werden verholpen. Enige wat jammer is, is dat je na 3 jaar blijkbaar voor het gebruik van de app moet betalen. Maar daar kan de dealer niets aan doen, dat is een keuze van Volvo.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Harrie Arendsen Zevenaar

Vriendelijk, snel en goed geholpen.

Goede service!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Ondanks teleurstelling toch tevreden.

Mijn Volvo V70 uit 2015 met 250k km’s op de teller werd gediagnosticeerd met een lekke koppakking. Dit betekent of een hele hoge rekening of een te verwaarlozen inruilmogelijkheid. Toch netjes en respectvol geholpen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Snelle ontvangst en andere sfeer dan vorig jaar

Vriendelijk maar verrast door vraag om op voorhand een handtekening te plaatsen voor de betaling en vraag hoe lang ik al klant ben . Nota concept week af van de uiteindelijke nota terwijl de bedragen gelijk bleken . Optelfout? Telefonisch contact gehad maar wacht nog steeds op reactie .

Soepel en efficiënt

Vriendelijke ontvangst, alles netjes op tijd en duidelijk uitgelegd.

Top zaak !

Zolang ik Volvo rij blijf ik daar komen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Harrie Arendsen Almelo

Uitstekende service

Prima persoonlijke service. Heldere info over werkzaamheden en prijzen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

zoals altijd goed geholpen, tevreden klant

fijne en heldere communicatie, goed geholpen

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Goed overleg duidelijke aanpak

Positief. Goede zorg en duidelijkheid in verrichtingen en kosten

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Afspraak is afspraak en dat is fijn.

Prima, op tijd en conform de afspraak geholpen. Zelfs de auto gewassen terug, top.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

afspraak gemaakt en volledig uitgevoerd volgens deze afspraak

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1987 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (1 space). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl