Prima in orde

Op het afgesproken moment stond de monteur voor mij klaar en twintig minuten later was de APK netjes uitgevoerd. Was zo weer onderweg!

Het was goed, maar nog niet perfect.

Mijn ervaring was: Wisseling naar winterbanden Perfect. Wintercheck Perfect. APK keuring niet perfect, de reden is: Omstreeks eind juni 2023 bleek mijn rechter achterlichtglas nachts gebroken te zijn doordat 1 van twee stoeiende fietsers met de fiets tegen de linker achterzijde van mijn auto botste. De fietser stapte snel weer op en beiden verdwenen snel weer en mijn buurman was te laat uit de woning.om ze aansprakelijk te stellen. Direct na het weekeind naar de garage geweest voor een oplossing. Er werd aangegeven, dat er een nieuwe achterlichtunit besteld moest worden bij Volvo. Kon wel een paar maand duren, er stonden negen units al op bestelling. Ik heb toen aangegeven, dat deze unit besteld moest worden. Op mijn online werkopdracht nog bij opmerkingen gewezen op het nog niet gerepareerde achterlicht. Na 7 weken tijdens werkuitvoering en de APK keuring kreeg ik van de monteur te horen, dat door het defecte achterlicht goedkeuring niet mogelijk was. Van een bestelling was niets bekend. Gelukkig kon op de namiddag alsnog een te ontvangen unit gemonteerd worden. Dit was voor mij de reden om niet voor Perfect te kiezen.

Perfect geregeld

Perfect volgens afspraak

Super service!!!

Afgelopen Januari onze auto opgehaald bij Max's Aangezien we helemaal in het zuiden van Limburg wonen is een ritje naar Apeldoorn echt wel waard. Perfecte ontvangst met lekkere koekjes en een goed advies over de auto's. Rémy gaf goed advies en was zeker niet opdringerig zoals de meeste verkopers bij andere auto garages. Nu na 11 maanden blijkt helaas de thermostaat kapot te zijn. Na overleg konden we de auto laten repareren door een Bovag in de buurt zodat we dit snel en in de garantie periode zonder problemen de auto konden laten maken. Kijk eindelijk een auto bedrijf die zonder discussie hun afspraken nakomen! Zoek je een betrouwbaar bedrijf dan moet je zeker naar Max's gaan!

• Reden bezoek Aanschaf occasion

Reparatie snel, efficiënt en de koffie stond al klaar!

Zie boven

Klantvriendelijk

Ik moest wat langer wachten voor mijn onderhoudsbeurt en APK. Ze hebben mij persoonlijk naar huis gebracht en kwamen de auto weer terugbrengen toen die klaar was. Top service!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

alles verliep uitstekend

vriendelijk, vrolijk en vlotte afhandeling

Persoonlijke,prettige en zeer klantvriendelijke service!

Betrouwbaarheid en uitstekende service!

Was weer perfect

Snel en uitstekend geholpen.

Wederom snelle goede service

Prima werk geleverd

Zeer tevreden, uitstekende service

Alles prima verzorgd.

Attent en plezierig

Kwam voor wielen wissel. In tegenstelling tot voorgaande keren werd er direct nadat ik mij had gemeld en mijn sleutels had afgeleverd met de klus begonnen. Prima!

Top bedrijf goede service

Erg mooie showroom veel keuze in verschillende prijsklasse en mensen die weten waar ze mee bezig zijn wij hebben vandaag mijn mini opgehaald

• Reden bezoek Aanschaf occasion

Zoals altijd uitstekend geholpen.

Voor de service en betrouwbaarheid bij Harrie Arendsen rij ik graag naar Hengelo in plaats van mijn heil in de buurt te zoeken. Ook prima koffie trouwens!

Goede kwaliteit en zeer nette garage en vriendelijke verkoper

Wij hebben een Bmw1 serie gekocht zag er netjes uit en een voortreffelijke auto

• Reden bezoek Aanschaf occasion

Goede service, deskundig en heel vriendelijk

Altijd topservice en aandacht

Banden wisselen en probleem met stoel opgelost. Goede ontvangst, duidelijke communicatie en uitleg over de oplossing van het probleem met de stoel.

Perfect!

Contact snel en vriendelijk. Gaan net zo lang door tot de oorzaak is gevonden en opgelost.

perfecte service!

prima service, terugroep actie snel uitgevoerd, direct kleine eerste beurt i.v.m. tjd over naar voren geschoven en direct uitgevoerd. Zelfs een leen auto mee!

Prima ervaring!

Onlangs heb ik bij Maxs een prachtige occasion van circa 2.5 jaar oud aangeschaft. Ondanks dat ik niet in de omgeving van Apeldoorn woon, heb ik op basis van reviews op toch een afspraak ingepland voor een bezichtiging + proefrit, en circa 2 weken daarna nog een tweede afspraak. De sfeer is ongedwongen en informeel, vriendelijke barista's (lekkere koffie) en ook zeer vriendelijke sales crew. Mede hierdoor heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt en de auto aangeschaft. Nu, ruim drie weken later, ben ik nog altijd zeer tevreden met mijn mooie 2008! Nogmaals dank aan Jesper & vooral Luuk, hun chef en de dame achter de bar.

• Reden bezoek Aanschaf occasion

Goede service en duidelijke communicatie

Prettige ontvangt en duidelijke communicatie betreffende de uit te voeren werkzaamheden

Super service!

Gastvrij, hulpvaardig en perfecte afhandeling van de daarvoor gemaakte afspraak.

prima geholpen bij de bandenwissel

Prima en vlot geholpen met de bandenwissel

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl