Het geeft toch een goed gevoel.

De aanbieding voor kleine beurt incl apk was zeer aanlokkelijk. De extra kosten voor materiaal zoals onderaan de offerte stond vielen hoog uit. Ik kreeg de auto van buiten en binnen gereinigd terug. Tja, en alles binnen 1,5 uur geregeld terwijl ik door kon werken in de kantoorcel, kreeg rekening en sleutel vriendelijk overhandigd en had nog een onderhoudend gesprek met de aftersales manager. Stapte in mijn schone auto met toch een goed gevoel: kwaliteit en service gaan hand in hand.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Op tijd, snelle service, schone auto en niet te duur. Verder goede service en aandacht.

Fijn

Vriendelijk, snel en meedenken

Duidelijkheid en goed.

Prima uitgelegd en uitgevoerd.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Kom graag voor onderhoud bij jullie met mijn 22 jarige volvo v70 2.4. Groet, Rob Erdmann

top garage

50 jaar klant!!! altijd behulpzaam en keurig uitleg hoe en wat! kortom een garage waar je je thuis voelt! En je wordt herkend als je binnenstapt!

Altijd wel in orde!

Ervaringen tot heden zijn altijd in orde geweest!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Almelo

Gastvrije ontvangst, ruimte om te werken tijdens het wachten en een snelle servicebeurt

Voor de eerste servicebeurt van mijn Volvo EX30 heb ik gebruikgemaakt van deze Volvo‑garage, en het bezoek is mij uitzonderlijk goed bevallen. Vanaf het moment dat ik binnenstapte werd ik gastvrij ontvangen; vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt en direct een gevoel van welkom creëert. Tijdens het wachten was er een fijne, rustige ruimte beschikbaar om te werken. Ideaal, want zo kon ik mijn tijd efficiënt benutten. De servicebeurt zelf werd snel en vakkundig uitgevoerd. Een mooie bonus: de koffie was niet alleen erg lekker, maar het eerste kopje werd ook nog persoonlijk aan tafel gebracht. Dat soort kleine attenties maken het verschil. Een kleinigheidje is dat het onderhoudslampje van mijn EX30 nog steeds blijft branden. Dat was eerder ook al een uitdaging bij een andere, niet‑Volvo garage. Het is dus geen groot punt en prima mee te leven, maar ik vermeld het volledigheidshalve. Al met al kijk ik terug op een topervaring: professioneel, vriendelijk, snel én met oog voor comfort. Ik kom hier met plezier terug voor toekomstig onderhoud.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Communicatie en afstemming top!

Duidelijke vraagstelling en afstemming vooraf. De communicatie zowel per mail als telefonisch en aan de balie duidelijk en helder. Additionele zaken zijn ook tijdens het onderhoudsbezoek opgepakt en gecommuniceerd vooraf.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Almelo

Alles is gedaan wat moest worden gedaan. Factuur zoals offerte. De software van de auto heeft een herstel gehad en is terug gezet naar fabrieksinstellingen. Het vergt veel tijd en geduld om de instellingen in de auto weer goed te zetten naar de eigen instellingen. Jammer is dat de herstelsoftware de problemen met het entertainment scherm niet heeft opgelost. Blijft een never ending story. Hans

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Super Service!

Prima service geleverd bij APK en onderhoudsbeurt.

Overpriced

Auto moest voor een beurt. Ik kon er op wachten en had zicht op de werkplaats. Eén monteur is een kleine 50 minuten bezig geweest. Niets essentieels vervangen. Totale rekening €655. Dat staat in geen enkele verhouding mee tot de geleverde prestatie. We gaan toch eens kijken naar alternatieven.

Goed ontvangen!

Het is niet vervelend om 1 tot1,5 uur te moeten wachten. Internet en koffie is prima geregeld.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Zeer te vreden over de werkzaamheden

Ik haf om 12.00 uur afgesroken en zou er op wachten heelaas zat daar ook nog de middag peuze in dus duurde de wacht tijd mij net iets te lang had net zo goed om 13.00 uur af kunnen spreken had ik niet zo lang hoven wachten

Super service

Alles verliep super.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Snel contact, serieus genomen.

Ondanks dat het probleem spontaan weg ging, de Volvo toch ff nagekeken!

heel goed zoals gebruikelijk

Afspraken worden goed nagekomen. Gevraagde nformatie wordt goed versrekt. Netejs bellen na gereed, zodat de auto iet nodeloos blijft staan.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Goede service vriendelijk personeel

Zeer klant vriendelijk

Denken in oplossingen

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Als vertrouwd een goede service

inmiddels 8 jaar klant en prive en zakelijk diverse auto's aangeschaft. de service en afhandeling van onderhoud gaat altijd soepel en zakelijk

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Gewoon goed, zoals altijd!

De vriendelijke receptioniste weet wie je bent en waarvoor je komt. Ze haalt de leenfiets voor de dag en zonder tijdverlies ben je weer weg. Is je auto klaar wordt je keurig gebeld door de monteur die keurig uitlegt of er nog bijzonderheden waren. Als extra service ook nog even de auto uitgezogen. Top hoor!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Super ervaring bij aankoop en levering van onze Volvo

Vanaf eerste contact prima ervaring met Tim, Leon en Frank, goed geluisterd naar onze wensen en eveneens ons probleempje met onze inruiler fijn opgelost. Komen graag terug.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Slecht maar vervolgens goed opgelost door hoofd werkplaats en de monteur

Ik mis transparantie in de prijsopgave bij online inboeken van een beurt. Wees duidelijk of de prijs inclusief of exclusief btw is. Als je een volvo app wilt verlengen, voortzetten dan zijn aansluitkosten (exclusief btw) niet gepast. Mijn partner en ik ervaarden de attitude, wijze van communiceren van de frontoffice medewerkster als zeer onplezierige, hautain bijna onbeschoft. Ze had er geen zin meer in. Jaaa kan ik u helpen .. Fijn dat de monteur en hoofd werkplaats wel transparant en behulpzaam waren.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl