Een goede indruk

Onze drie jaar jonge Volvo XC40 is gekocht bij een andere merkdealer. Over bepaalde afhandelingen waren wij daar niet tevreden. Bijvoorbeeld bij een onderhoudsbeurt geen updates van systemen en de manier van de werplaatsreceptie. Daarom de auto bij Harrie Arendsen in Hengelo in onderhoud gegeven. De eerste keer dus. Een normale (jaarlijkse) onderhoudsbeurt. Wordt heel netjes geholpen. Voorafgaande aan de beurt wordt e.e.a. doorgenomen. Gebruik gemaakt van een leenauto. In de loop van de middag de XC40 weer opgehaald. Was gewassen. Updates van diverse systemen, w.o. navigatie, was gratis. Nette receptie en vriendelijke gastvrouwen. In het algemeen zijn wij heel tevreden. Lekkere koffie…. De showroom zou naar onze mening wat meer “aangekleed” mogen worden en oogt wat “kaal en sober”. Bedrijf is wel modern ingericht en geeft een premium uitstraling. Overvolle parkeerplaats……

Snel, duidelijk en accuraat

x

x

Snel en zorgvuldig

Ouderwets servicegericht

Ik kon tijdens de bsndenwisselnprettig werken in één van de werkruimtes, en de auto bleek zelfs te zijn gewassen! Top!

Fantastische garage

Fijne ontvangst, goede faciliteiten om te werken tijdens wachten, deze zijn top. Wachttijd tijdens service is gering. Met 2 man aan mijn auto gewerkt en na 5 kwartier al klaar. Toelichting van werkzaamheden gekregen. Auto gewassen en gestofzuigd. Ik zou niet weten wat er nog meer nodig is om mij als zeer tevreden klant het pand te laten verlaten.

Keurig en netjes bedrijf

Zowel werkplaats, receptie en verkoop zijn uitstekend.

Daar ikzelf helemaal geen verstand van auto's heb vertrouw ik volledig op de garage waar mijn auto in onderhoud is, en dat is Harrie Arendsen.

Heel blij met de dealer m’n de service vanuit Edwin

goed en snel

prima kantoorruimte om in te werken

Nette ontvangst bij de receptie. Lekkere koffie, goede wachtruimte. Snel geholpen en goede toelichting,

bandenwissel in een mum van tijd.

Op tijd zoals besproken geholpen, banden lagen klaar, gemonteerd en weer weg, perfect geregeld.

prima geholpen

Wij hebben goede ervaring met volvo garage Hengelo. Wij zijn prima tevreden

Goed geregeld

Correct en snel behandeld

Er wordt meegedacht en adequaat gehandeld

Oog voor de klant en zijn auto. Vlot geholpen waarvoor dank. Goede persoonlijke relatie met de garage. Dat is al jaren zo!

Volgens verwachting goed.

Exact dat wat afgesproken uitgevoerd en als extra de ruitenwissers vervangen. Ontvangst nabehoren en prima koffie.

Goede service en hulp, tegen een goede prijs.

Goede hulp bij het diagnosticeren en repareren van een sensor probleem. Meerder keren uitgelezen en lastige vervanging, voor een redelijke prijs. Uitgevoerd volgens plan en probleem verholpen. Gratis vervangend vervoer aangeboden. Al met al (wederom) een uitstekende ervaring.

Uitstekende service.

Onder garantie zijn enkele onderdelen van onze auto vervangen. Duidelijke uitleg wat er ging gebeuren in een prettige sfeer. Men nam de tijd om eventuele vragen te beantwoorden.

Zeer klantvriendelijk

Welkome ontvangst en prima uitleg over een door ons ervaren probleem met onze Volvo. Snelle bandenwissel. In een woord: vriendelijk!

Perfecte service

Ondanks dat mijn auto over 6 weken uit de lease loopt direct en perfect geholpen, echt een perfecte service!

Top garage.

Zeer vriendelijk, behulpzaam en bekwaam personeel. Een compliment waard. In het verleden bij andere Volvo garages geweest maar Harry Arendsen Almelo is ondanks de afstand de Volvo garage voor mij, top.

Kwaliteit en klantgerichtheid goed, beschikbaarheid beperkt.

Aandachtspunt is beschikbaarheid voor werkzaamheden. Op basis van mail ergens in februari jl. met advies bandenwissel in te plannen, actie ondernomen. Bleek dat volgens de site ergens in mei kon. Daar mee ben ik niet akkoord gegeaan, toen kon het iets vroeger. Wat ik slecht vind is dat de wachttijden voor een klus van nog geen 1/2 uur maanden is. Dat kan reden zijn om in de toekomst tot een heroverweging te komen. Als je er eenmaal bent, dan is het goed.

Alles in orde

Alle medewerkers zijn klant gericht.

Helemaal goed

Ook dit keer weer prettig geholpen.

punctueel accuraat

Maakt goed georganiseerde indruk, met betrokken professionals, gemotiveerd , denken mee. een verademing in deze tijd. In ieder geval krijg ik de indruk dat er veel mogelijk is, en niet snel iets te veel gevraagd. Bij aanbevelen heb ik "nee "ingevuld. Dat klinkt vreemd, maar ik wil nooit "sturen". Ben wel erg lovend, maar mensen moeten het dan zelf ervaren

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl