Prima geholpen, prettige ontvangst en verzorging..

Prima geholpen, prettige ontvangst en verzorging. Snelle afwikkeling APK.

Alles keurig geregeld.

Zoals altijd alles keurig en netjes geregeld.

Als altijd, alles prima geregeld en binnen de afgesproken tijd

Goede service, prima geholpen!

Zeer goed geholpen

Contact voor de 1e bezichtiging was fijn, kan via WhatsApp dus is ideaal. Erg vriendelijk te woord gestaan, en een geweldig mooie showroom. Wij hadden ons oog laten vallen op een prachtige jonge Seat Leon, en hebben het voor een hele mooie prijs kunnen kopen. Ik zou MAX'S Mobility's zeker aanraden, het was de moeite waard hier 100km voor te rijden!

• Faciliteiten wachtruimte
  • Showroom
  • Klantvriendelijkheid
  • Reden bezoek Aanschaf occasion

Tevreden, maar duur !

Ik heb reeds een jarenlange ervaring met deze garage. De ontvangst is altijd uitstekend en vriendelijk. De “taxidienst” functioneert prima en adequaat. Over de kwaliteit van de onderhoudswerkzaamheden kan ik moeilijk oordelen, omdat ik zelf geen automonteur ben. Dus is vertrouwen belangrijk. Bij de laatste beurt werd bij mijn komst de monteur (ik ken zijn naam niet) even opgehaald om uitleg te geven. Hij deed goed z’n best, maar ik schrok van de prijs, die aan de onderhoudsbeurt zat. Tja, dan is een gesprek ineens niet zo leuk. Hij legde mij netjes uit hoe de prijs tot stand komt. Daarbij o.a. de olieprijs : ca. €250 ! Tjonge jonge. Bij het ophalen van de auto viel mij op dat hij niet was gewassen, wat ik in het verleden van deze garage wel gewend was. Met vriendelijke groet, Ab van der Wagen

Het is uitstekend.

Goede ervaring behoeft geen toelichting

correcte en goede afhandeling van de reparatie

ik kon gelukkig snel terecht voor het repareren van het slot aan de rechterdeur, auto ging ook niet meer op slot dus snelheid was geboden. Hieraan is uitstekend voldaan , binnen paar dagen ivm bestelling slotje. Tevreden !!

Goede service vriendelijke behandeling

Goede service en vriendelijk behandeling.

Uitstekende service

Fijn bedrijf met uitstekende service.

Gewoon heel tevreden

Altijd goed en vriendelijk geholpen door het personeel

Betrouwbaar

Goede service Betrouwbaar en vakkundig

Op tijd en volgens afspraak!

Professioneel

Vervangende auto was niet schoon trouwens

Perfecte ontvangst, Goede informatie

Een schitterende garage. Eg goede ontvangst. Correcte behandeling. Goede uitleg van monteur.

Goed en snel geholpen

Zie boven

perfect

Je wordt altijd vriendelijk geholpen, service is perfect, er is altijd goed overleg over eventueel uit te voeren werkzaamheden.

Geweldige service!

Ik ben altijd fan van de vriendelijkheid, stiptheid en service van Harrie Arendsen. Na de sluiting van Ruurlo is Zevenaar een goede vervanging. Ik twijfel om over te gaan naar de vestiging in Zutphen, dat is dichterbij mijn woonplaats Brummen, maar ik ben bang dat ik de service en aandacht van "Harrie" ga missen dus voorlopig blijf ik nog lekker in Zevenaar komen! Koffie, vers fruit, zelfs water voor de hond en de pepermuntjes :), kleine dingen, groot plezier! Een tevreden klant!

Al jarenlang zeer tevreden over uitgevoerde werkzaamheden en ontvangst

al jarenlang klant bij Harrie Arendsen. Eerst Ruurlo en nu Hengelo. Altijd vriendelijke ontvangst en persoonlijk gesprek met monteur na onderhoud.

Prima.

Geen op- of aanmerkingen. Prima geholpen.

Plezierig

Jammer

Niet tevreden over het repareren van mijn auto

De medewerkers zijn zeer "Klantvriendelijk" ingesteld.

De medewerkers zijn zeer "Klantvriendelijk" ingesteld, ze denken mee en bij eventuele problematiek wordt er naar een mogelijke oplossing gezocht. Dit alles wordt dan in goed overleg uitgevoerd.

Perfect!

Volgens afspraak op tijd uitgevoerd, geen gedoe, geleverd zoals afgesproken.

Positief

Tijdig auto opgehaald en gebracht. Jullie hebben contact met mij opgenomen ivm de extra werkzaamheden

Alles volgens afspraak geregeld.

Ik had alleen online een afspraak gemaakt voor 14 uur, maar bij bevestiging werd het 10.15 uur. Achteraf was dit toch gern probleem gelukkig.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl