Contact mag minder hautaine

Naar mijn mening mag er minder hautaine en minder bot klantcontact worden onderhouden.

Gastvrij en vriendelijk

Gastvrije ontvangst, heel prettig dat de monteur die het onderhoud doet even van te voren afstemd en later terugkoppeld.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Veel te lang moeten wachten op bandenwissel.

Op maandag 3 november afgesproken voor een bandenwissel. Pas na vijven was de auto klaar. Dat een bandenwissel 2 uur moet duren vond ik overdreven. Tussentijds geen informatie ontvangen dat de werkzaamheden langer zou duren.

Afspraak is afspraak

Fijn geholpen met goede terugkoppeling.

vriendelijk en goed geholpen

vriendelijk personeel en openstaan voor vragen , en goed geholpen. afspraken na gekomen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Achteruitgang kwaliteit Nieuwenhuijse

Ervaring laatste jaar laat zien dat de kwaliteit van Volvo Nieuwenhuijse achteruitgaat. Problemen worden niet goed opgelost (nu bijna een jaar verder). Beloftes laten te wensen over.

prima geholpen goede service

goed overlegd

Alles vlgns afspraak

Alles vlgns afspraak

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Keurig gedaan. 100 procent score doe ik nooit. Maar ik was heel tevreden.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Gewoon goed zoals het moet

Geen ruitenwissers vervangen omdat het niet nodig was

Gastvrij

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Ik ben heel tevreden over de techniek maar ook over de vriendelijke benadering.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Efficiënt geregeld

Wielenwissel. Niet spectaculair dus. Maar ok.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Erg positief en klantgericht

Prima service en persoonlijke benadering

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Na geplande afspraak snel en goed geholpen.

Tijdens de reparatie onder het genot van cappuccino twee puzzels kunnen oplossen in de krant.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Top ! Je voelt je en bent “klant”.

Persoonlijk aanspreek monteur werkt perfect. Er wordt naar jou geluisterd en problemen opgelost. Vooraf de offerte bespreken geeft duidelijkheid en voorkomt (mogelijk, niet in deze casus) onnodige gesprekken.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Niet de aandacht die je zou verwachten

In de veronderstelling dat ik (alleen) voor een bandenwissel een afspraak had gemaakt werd me ter plaatste doorgegeven dat er ook een beurt zou worden gegeven. Ruim twee uur later kreeg ik, onder verontschuldiging voor de lange duur, de sleutel terug met een rapport van werkzaamheden. Degene die de sleutel overhandigde gaf aan dat hij niet zelf de beurt had uitgevoerd en (dus) niet wist wat er precies gebeurd was. Maar dat zouden we de volgende dag over gebeld worden (wat niet is gebeurd). Qua informatieverstrekking verliep het dus niet erg goed…

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Goede service en tijd voor jou

Duidelijk en correct rn vriendelijk medewerker

Vlot en correct

Het was een kleinigheid: linker spiegel vervangen. Maar deasalniettemin ook kleine zaken worden uiterst correct en vriendelijk verholpen!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Werdt er vriendelijk ontvangen en een bak koffie aangeboden en een compliment voor het snel onderhoud aan de auto en ook nog eens gewassen ben zeer tevreden

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Kom voor een APK en krijg een blinkend schone auto terug

Prima geholpen en een verassend schone auto na afloop

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Plezierige ontvangst, prima werkplek in de wachtruimte. Auto beurt was sneller klaar dan verwacht.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Bij Nieuwenhuijse staat service en kwaliteit op één

Altijd vrindelijke ontvangst. Service en kwaliteit staat bij Nieuwenhuise op één. Duidelijke uitleg over service en evt. reparaties. Fijn ruimte om tijdens service/pnderhoud te kunnen werken. En, heerlijke koffie.

Zoals altijd correct geholpen

De bandenwisseling naar mijn winterbanden was snel en goed geregeld. Ook het aanvullen, op mijn verzoek, van de ruitenwisservloeistof werd direct mee genomen.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

de afspraak was duidelijk en de monteur denk met je mee en geeft voorlichting.

Ik had een afspraak waarop ik kon wachten. Het personeel is zeer vriendelijk en kent de klant. De monteur gaat verteld wat hij heeft gedaan en geeft gelijk voorlichting en adviezen voor de toekomst. De klant kan meedenken en keuzes maken. alles gebeurt in veel rust en ruimte voor de klant.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl