Weer super tevreden

Onze Volvo voor onderhoud gehad, en voor en na weer goed bijgespraat door onze eigen Volvo monteur die onze auto goed kent, en weet wat wij verwachten. Ook wordt er met liefde en aandacht de hele Volvo door gelicht, en is er een wintercheck uitgevoerd. Het is prettig om te weten dat we tot een volgende beurt weer verder kunnen, en wat we kunnen verwachten op termijn. Al met al heel tevreden weer,

Prima service.

Prima service en auto weer mooi op tijd klaar.

Zoals altijd geweldige service

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

De afspraak dat er 2 monteurs aan de auto zouden werken is niet nagekomen.

De wachttijd werd hierdoor verlengd en kon ik niet blijven wachten. Ik heb me laten ophalen en weer terug gebracht om de auto op te halen.

klantvriendelijk en meedenkend

Positief

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Hengelo

Altijd een goede service!

“Always an exellent service”

Fijn geholpen door verkoper Cas

Prettig geholpen door Cas , bij de aankoop van een volvoXC 40.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zevenaar

Erg prettig en snel geholpen

Ik merkte dat de ABS niet meer werkte. Daardoor ook de adaptive cruise control niet meer. Vrijdagmiddag 3 uur en ik ging zaterdag naar Duitsland, 500 km. rijden en zondag terug. Snel gebeld naar de garage. Apeldoorn had geen tijd maar Zutphen regelde nog dat ik langs kon komen. De sensor is vervangen en een uur later kon ik weer op pad. Erg blij met deze snelle en fijne service.

Afspraken worden nagekomen.

Goed en mooi bedrijf.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Persoonlijke aandacht - voor de auto EN de klant!

Niets op aan te merken, alleen vast blijven houden aan deze standaard en van daaruit doorontwikkelen!

Prima geregeld

Ontvangst prima geregeld. Alleen leen auto moest om 4 uur weer terug zijn. Auto schoon en netjes afgeleverd. Duidelijke communicatie

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Meppel

Plezierig maar iet wat lang

Afspraak 15:15 met de vraag in de mail bevestiging om te zorgen dat je op tijd er bent. Echter bij aankomst ‘als U paar minuten wil wachten, want ze hebben nu nog pauze’. Prima, iedereen recht op pauze, maar vraag mij dan niet om op die tijd er te zijn ? Paar minuten op een mensenleven is niets, dus niet erg, maar vind het raar klinken, waarom dan niet de afspraak op 15:20 of 15:25 zetten ? 2 klanten voor mij hoorde ik bij de koffie hoek, klagen dat ze er al lang zaten. Voor mijzelf duurde de banden wissel ruim 2 uur, welke ik zelf niet als vervelend ervaar, maar wellicht bij het maken van een afspraak ook een verwachte eindtijd vermelden ?

Behulpzaamheid

Bij elk probleem wordt er vakkundig gekeken hoe men het kan oplossen Is onze ervaring. Altijd een prettige ervaring in Doetinchem Vriendelijk personeel

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Niet tevreden met de service

Na meer dan 6 weken geleden een afspraak gemaakt te hebben kon ik eindelijk terecht voor bandenwissel en diagnose op een niet werkende sensor voor het openen van de achterklep dmv voetbeweging en het niet werken van sleutelherkenning (keyless entry) op de kofferdeksel. Van te voren duidelijk het probleem omschreven (mede na overleg met Arendsen Almelo 8 weken geleden), kreeg ik de terugkoppeling dat alles werkte. Na 30min was het werk gereed, conclusie monteur dat alles gewoon werkte en dit direct op het terrein getest. Werkte nog steeds niet en daarom direct de monteur gevraagd dan maar te demonstreren hoe het werkt. Conclusie, werkte bij hem ook niet, met nog de toevoeging dat hij ontdekt had dat de centrale vergrendelknop op de kofferdeksel ook niet werkte. Op mijn opmerking dat het dus niet werkte, en hij dus onterecht stelde dat het had gewerkt, kreeg ik de reactie dat hij echt geen tijd had nu voor een diagnose, dat ik de eerste klant was met dit probleem en dat het heel lang zou duren. Hij zou het in het service rapport schrijven en ik moest zelf maar even contact opnemen over hoe verder. Ik ben /was zeer tevreden over de commerciele service van Nieuwenhuijse/Arendsen, echter de service beleving is niet passend bij het premium gevoel dat het merk volvo wil uitstralen. Het contact met verkoop compenseert dit, maar uiteindelijk moet de technische service wel kloppen en tot resultaat leiden en dat doet het niet. Ik beschrijf dit uitgebreid zodat er ook wat mee gedaan kan worden wat mogelijk leidt tot verbetering van de klantbeleving. Uitmuntend zijn baliemedewerkster, werkruimte op locatie en verzorging mede als het commercieel contact. Dat moet ook gezegd worden. Ik

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Doetinchem

Gemotiveerd en klantgericht

Ontvangst receptie direct en gericht. De intake onderhoud duidelijk. Na onderhoud positieve afsluiting met heldere toelichting.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Apeldoorn

Vriendelijke ontvangst en goede service

De auto werd direct na aankomst naar binnen gereden voor de werkzaamheden. Vriendelijke ontvangst, uitstekende koffie en rustige werkplek waar je vrijwel ongestoord kan werken. Auto was eerder klaar dan verwacht, nette aflevering: auto gewassen en van binnen uitgezogen. Kan niet beter!

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zutphen

Perfect geholpen door kundige monteur

Voor de jaarlijkse beurt, apk en winterwielen een afspraak gemaakt. Zeer accuraat gereageerd toe bleek dat planning auto en planning mijn agenda een mismatch leek te hebben. Meer dan tevreden weer op pad

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Behulpzame medewerkers, leggen goed uit wat de bedoeling is en perfecte (schone) auto na de beurt..

Allemaal aardige en behulpzame medewerkers. De nodige reparaties worden toegelicht en pas na akkoord uitgevoerd. Keurige garage, leuk om te kunnen zien hoe er gewerkt wordt aan de auto's. Auto tip top in orde.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Raalte

Het feit dat ik nog een derde keer moet komen voor winterbanden zegt genoeg.

Zie titel. Ook het feit dat jullie zelf niet inzien dat er groot onderhoud moet worden uitgevoerd terwijl ik daar diverse mailtjes over heb gekregen verbaasd mij toch wel. Je zou er toch vanuit moeten kunnen gaan dat wanneer je als klant, mede n.a.v. meldingen een afspraak maakt voor onderhoud, jullie wel weten wat er gedaan moet worden?

Uitstekende communicatie en servicebereidheid

Ik had een zorgwekkende storing in het managementsysteem twee dagen voordat ik op vakantie ging. In eerste instantie keurig opgelost en - anticiperend op een lange autoreis - ook een kapot rubber vervangen aan de vooras. De storing is gebleven maar samen kijkend naar de storing hebben we beoordeeld of de reis gemaakt kon worden. Na terugkomst is de grote beurt uitstekend uitgevoerd en de storingen in het managementsysteem zijn - en dat is niet vanzelfsprekend - opgelost. Geert heeft steeds uitstekend gecommuniceerd over de (on)mogelijkheden voor mijn vakantie. Pluim.

Als vanouds vertrouwd

Voldoet ruim san aan mijn verwachtingen

Eerlijk, hulpvaardig en professioneel

Monteur kwam met accuraat voorstel en afspraak verliep vlot. Mogelijkheid om te werken tijdens de afspraak is prettig. Klantgericht en fijne dienstverlening.

• Welke vestiging heeft u bezocht? Nieuwenhuijse Zwolle

Communicatie binnen werkplaats niet op orde.

Mijn auto moet altijd in begin november een beurt hebben. Dit gebeurde in het verleden altijd tegelijk met de wielwisseling. Ook deze keer heb ik hiervoor een afspraak gemaakt maar een attente medewerker stelde voor om alleen de wielwisseling te doen omdat ik sinds de vorige beurt weinig kilometers had gereden (+/- 3000 km). Ik ging hiermee akkoord. Bij de wielwisseling (6 november) kwam ik er achter dat zonder het uitvoeren van een beurt ook mijn Volvo-assistance (incl. gebruik Volvo-app) stopte. Hiervoor heb ik nu een extra afspraak (december) moeten maken voor een "kleine beurt".

Geen opmerkingen

Alles volgens afspraak gedaan.

Snelle en geweldige service

Zeer behulpzame monteur (Hans). Denkt goed mee en koppelt pro-actief informatie terug. Al mijn vragen zijn beantwoord.

Over Nieuwenhuijse Groep

Meer weten over ons? Bij Nieuwenhuijse Groep draait alles om mobiliteit – én om mensen. Sinds 1988 bouwen we - als trots familiebedrijf - aan een sterke naam. En aan duurzame relaties. Met een oorsprong in Apeldoorn, bedienen we inmiddels met ruim 270 collega's dagelijks onze klanten vanuit locaties in Drenthe, Gelderland en Overijssel en zijn we een vertrouwde naam binnen de Automotive. We verkopen en onderhouden auto's van het merk Volvo (9 locaties), Lynk & Co (2 locaties) en Polestar (2 locaties). Met de grootst mogelijke aandacht en zorg houden we onze klanten dagelijks mobiel. En gaat het om een auto van een ander merk? Dan is ons universeel label MAX'S Mobility dé ultieme plek. Occasionverkoop en onderhoud vanuit een eigentijdse benadering en verfrissende blik. En daar stopt het niet! Ook voor mobiliteit op twee wielen bent u bij ons aan het juiste adres. Stappenbelt - een Specialized Brand Store - biedt de fraaiste race- mountain-, gravel- en e-bikes dagelijks een podium. Waarbij we vanuit een ongedwongen en huiselijke sfeer bouwen aan een waardevolle fiets community. Dus, of u nu komt voor een auto, een fiets, of gewoon een goed gesprek over mobiliteit: u bent altijd van harte welkom! nieuwenhuijse.nl